Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky ->MOD<- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
10.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: msw

hmm counter strike misali yaptın yani (:

Evet hocam biraz öyle de diyebiliriz, aslında bu oyunda denemedim ama bu ayarı Shadow of Chernobyl de yapmıştım gayet hoş oluyor, yoksa crosshair in büyüklüğünden adamın kafasına nişan alamıyoruz
  • save'leriniz hata veriyorsa 1.5.04 yamasını kurun. ben 1.5.03 kullanırken vardı, baştan başlamak zorunda kaldım.
  • ben oyunu bıtırım ole denerız...
  • çalışman için teşekkürler..
  • emek harcamışsın,teşekkürler
  • Önemli değil arkadaşlar
    Tavsiyelere açığım herhangi bir sorun yada istek olursa yazın yeter..
  • guzel calisma olmus eline zaglik
    bu arada saglik veya olumsuzluk modu yapabilirmisin bizahmet
  • DRACON1C bu mod lar 1.5.04 yamasının kurulu oduğuna emin olun dediğine göre 1.5.03 de çalışmıyor o zaman... ?
    Bu arada ellerine sağlık...
    @sahafiec in dediği gibi ağırlık 100 olursa biraz ciddiyet olu oyunda.500 kg olursa şahsen GTA gibi bir oyun addederim... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BABA ADAM

guzel calisma olmus eline zaglik
    bu arada saglik veya olumsuzluk modu yapabilirmisin bizahmet

Teşekkürler
    Aslında "Ağırlık+Zırh deformasyonu " modunda zaten yeterince az hasar alıyorsun.. Ben böyle beklemiyordum oynamaya başlayınca anladım, sanırım zırh hasar almayınca çok daha iyi koruma yapıyor + kan kaybı da olmuyor
    Şu an için bu modla idare et yaparım en yakın zamanda

Kan kaybetmek + Gerçekçi hasar almak isteyen arkadaşlar şu an için 1. modu kullanabilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 20 Eylül 2008; 0:11:13 >

• DRACoN1c aslında sen burda harcanıyorsun.Şöyle "weapons upgrade" diye bir mod yaparsan çok güzel olur.Hani daha çok aparak ekleyebilsek silahlara filan.Çok zor bir iş olduğunu biliyorum ancak belli başlı sitelere upload yaparsan eminim ünün yayılır.
  • Hem silah hem zırh hem yorulma hem yük modu varmı
  • silah zirh deyil yaw asil yeni mutant lar insandan donusme canavarlar eklenmeli oyna bide spaw olayi ayarlanmali 5 kisi spaw olup bolgeye saldirmasi yerine 25 kisiye cikartilsa gerci pc yi kasar biraz ama cok guzel olur ve gercekci nede olsa 2 de bi el bombasi atiyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengizhan66

silah zirh deyil yaw asil yeni mutant lar insandan donusme canavarlar eklenmeli oyna bide spaw olayi ayarlanmali 5 kisi spaw olup bolgeye saldirmasi yerine 25 kisiye cikartilsa gerci pc yi kasar biraz ama cok guzel olur ve gercekci nede olsa 2 de bi el bombasi atiyolar

Yeni oyun yaz! daha iyi
  • ilkindde bunu sagliyan modlar vardi sonucta ayarlaniliyo kimse farkli bir sey yapip eklemiyo yeni canavarlar bile cizip oyunun yerine kopyalaniliyo
    teske yapacak kadar bilgim olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan66 -- 20 Eylül 2008; 15:23:51 >
  • bana float32 tarzı performans ve grafik modu lazım
  • @venomtrk
    Hocam hala çıkarmadılar, hala versiyon 2.0. Float32 nin haricinde hiç bir mod fps artırmaz maalesef.
    Çıkardıkları zaman buraya link atarım, takipte olun

quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

DRACoN1c aslında sen burda harcanıyorsun.Şöyle "weapons upgrade" diye bir mod yaparsan çok güzel olur.Hani daha çok aparak ekleyebilsek silahlara filan.Çok zor bir iş olduğunu biliyorum ancak belli başlı sitelere upload yaparsan eminim ünün yayılır.

Yapmaya çalışacağım

Arkadaşlar "Tüccar modu" geldi sıcak sıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 20 Eylül 2008; 17:10:04 >

• DRACON1C

filefront sitesindeki var olan mod lari yapma hocam farkli yaptiginida oraya gonder bence
    yanlis anlasilmasin aynisi deyil biraz farkli ordaki 535kg di mesela max seninki 500kg max :)
    trader modunnun benzeri ama alis satis 10% farkli ve tummallari olan bi mod yapilmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan66 -- 20 Eylül 2008; 17:18:08 >
  • Göndermeyi düşüyorum zaten hatırlatma için sağol, aslında bu mod filefront daki gibi değil mermilerde bir kaç değişiklik yaptım.
    Zaten ben farklı yollardan Ağırlık ekledim, alternatif yoldan, normalde actor.ltx den yapılıyor ama ben zırhların bir özelliği olarak yaptım..
    Standart 50 kg taşırken zırhı giyince 500 ekliyor üzerine , neden böyle yaptım derseniz, actor.ltx hata veriyordu, o şekilde yapılan modlar stabil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 20 Eylül 2008; 17:20:47 >
  • Tüccar modu'nu iyi akıl etmişsin.Tüccarlar hep pahalıya satıp ucuza alıyorlardı.Artık bende pahalıya satıyorum.Oyun böyle daha kolay ve daha zevkli oldu.Teşekkürler yeniden.
  • Şu anda Silah modifikasyonu ve mermi fiyatları üzerinde çalışıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.