Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R Call Of Pripyat Misery Modu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
4
Favori
11.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hiç stalker oyunu oynamadım. bi denesem diyorum. ancak oyunun yapısı nasıl hiç bir fikrim yok, hiç adam öldürmedende bitirilebiliyor, uykusuzluk vs gibi öğelerden bahsedilmiş burada oyun klasik fps değilmi rpg demi var yoksa casusluk oyunu gibimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

ben hiç stalker oyunu oynamadım. bi denesem diyorum. ancak oyunun yapısı nasıl hiç bir fikrim yok, hiç adam öldürmedende bitirilebiliyor, uykusuzluk vs gibi öğelerden bahsedilmiş burada oyun klasik fps değilmi rpg demi var yoksa casusluk oyunu gibimi?

http://stalker.wikia.com/wiki/Main_Page Serinin konusuna burdan bakabilirsin, tabi çeviri yapıp ;) adam vurmadan bitirmen imkansız,nükleer felaket sonrası çernobil ve etrafında geçen olaylar.. bilim kurgu-gerilim-korku ne istersen

• oyun orjinal mi
  • oyunda çok kötü bir bug buldum:S artık para silah hiç bir ihtiyacım kalmıyor:S
  • Konuyu hortlatayım ben de. Optimizasyon vs derken stalker serisini bir kenara atmıştım uzun zamandır. Geçen clear sky yükledim. Üstüne complete mod. Ama tam haz vermedi açıkçası. Call of Pripyat çok övülüyor. Araştırırken misery modu keşfettim. Hakikaten oyun üstüne oyun yapmışlar gibi birşey. Şimdi Call of Pripyat ediniyorum. Misery 2.0 da ayın 31`inde geliyormuş. Acaba diyorum mode gelmeden ufaktan başlasam oyuna ısınsam öyle mi devam etsem yoksa modu mu beklesem diye karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Konuyu hortlatayım ben de. Optimizasyon vs derken stalker serisini bir kenara atmıştım uzun zamandır. Geçen clear sky yükledim. Üstüne complete mod. Ama tam haz vermedi açıkçası. Call of Pripyat çok övülüyor. Araştırırken misery modu keşfettim. Hakikaten oyun üstüne oyun yapmışlar gibi birşey. Şimdi Call of Pripyat ediniyorum. Misery 2.0 da ayın 31`inde geliyormuş. Acaba diyorum mode gelmeden ufaktan başlasam oyuna ısınsam öyle mi devam etsem yoksa modu mu beklesem diye karar veremedim

Oyna biraz,dinamiklerine felan alış.Çünkü orjinalinden epey farklı ve zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Konuyu hortlatayım ben de. Optimizasyon vs derken stalker serisini bir kenara atmıştım uzun zamandır. Geçen clear sky yükledim. Üstüne complete mod. Ama tam haz vermedi açıkçası. Call of Pripyat çok övülüyor. Araştırırken misery modu keşfettim. Hakikaten oyun üstüne oyun yapmışlar gibi birşey. Şimdi Call of Pripyat ediniyorum. Misery 2.0 da ayın 31`inde geliyormuş. Acaba diyorum mode gelmeden ufaktan başlasam oyuna ısınsam öyle mi devam etsem yoksa modu mu beklesem diye karar veremedim

Oyna biraz,dinamiklerine felan alış.Çünkü orjinalinden epey farklı ve zor.

Evet. En iyisi öyle yapmak.

Edit: Biraz oynadım. Yapay zeka çok dengesiz. stealth olarak ilerlemek imkansız gibi birşey. Arkası dönüp düşmanın uzağından ses çıkartmadan geçerken birden dönüp ateş falan açıyor. Misery modda ai geliştirmeleri falan var. Onu bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 21 Temmuz 2013; 12:58:04 >

• Bu oyun da ilk iki oyun gibi tam olarak rpg mi.Oyun siteleri action fps ve korku olarak belirtmis.ilk iki oyun neredeyse saf rpg tadindaydi kotu optimizasyonu vardi ve zorlardi.O yuzden ilk iki oyunu oynamadim ama ucuncu oyun her acidan daha iyi diyorlar.Daha fazla action ve fps olmus.Gerci Deus EX HR cok rahat oynadim rpg olmasina ragmen cokda guzel oyundur oynayanlar bilir.Sizce Call Of Pripyat alip denemelimiyim? Birde hangi modla guzel ve sorunsuz oluyor? Misery 2 modu cikacak mod sim gibi olmus diyorlar ama diger grafikti efektti cok guzel duruyor.M2 nin zorluk dreceleri varsa eger kolayda oynasak guzel olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Bu oyun da ilk iki oyun gibi tam olarak rpg mi.Oyun siteleri action fps ve korku olarak belirtmis.ilk iki oyun neredeyse saf rpg tadindaydi kotu optimizasyonu vardi ve zorlardi.O yuzden ilk iki oyunu oynamadim ama ucuncu oyun her acidan daha iyi diyorlar.Daha fazla action ve fps olmus.Gerci Deus EX HR cok rahat oynadim rpg olmasina ragmen cokda guzel oyundur oynayanlar bilir.Sizce Call Of Pripyat alip denemelimiyim? Birde hangi modla guzel ve sorunsuz oluyor? Misery 2 modu cikacak mod sim gibi olmus diyorlar ama diger grafikti efektti cok guzel duruyor.M2 nin zorluk dreceleri varsa eger kolayda oynasak guzel olur mu?

kesin deneyin, ilk oyunlardaki haritalar büyüktü ama az görev vardı bunda bu sorun giderilmiş, misery modu hardcore olmuş artık mermi bulmak imkansız gibi ek olarak yukarıdada bir üyenin yazdığı gibi aniden dönüp ateş ediyor npc ler

• Peki oyunu bozmayan en iyi mod hangisi grafikleri ve sesleri guzellestiren , arac kullanmamizi saglayan ve daha fazla silah secenegi veren.Eger bir iki bolumde varsa ne ala.Son olarak bu modda sorunsuz Trukce yamasida calismaliki bir ise yarasin. Tavsiyelerinizi bekliyorum Benim suanakadar buldugum complete mod var daha iyisi varmidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 27 Temmuz 2013; 9:29:43 >
  • quote:

Peki oyunu bozmayan en iyi mod hangisi grafikleri ve sesleri guzellestiren , arac kullanmamizi saglayan ve daha fazla silah secenegi veren.Eger bir iki bolumde varsa ne ala.Son olarak bu modda sorunsuz Trukce yamasida calismaliki bir ise yarasin. Tavsiyelerinizi bekliyorum Benim suanakadar buldugum complete mod var daha iyisi varmidir?

Araç kullanmamızı sağlayan bir mod yok maalesef ama dediğüniz gibi complete mod kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Complete mod ile AtmosFear mod ikisibir kullanilabiliyor mu?Birde bu modlarla birlikte kullanilabilen guzel modlar varmi oneri olarak?
  • quote:

Complete mod ile AtmosFear mod ikisibir kullanilabiliyor mu?Birde bu modlarla birlikte kullanilabilen guzel modlar varmi oneri olarak?

zaten complete modun içinde var atmosfear modu ek olarak silah modları var onlara bakabilirsiniz modb den.

birde bugün şu modu gördüm,http://www.moddb.com/mods/stalker-hd-project araba kullanabiliyoruz sanırım ek olarak silah eklentsisi de var modun

edit: complete modunda silah eklentisi varmış
    http://www.moddb.com/mods/stalker-call-of-pripyat-complete-mod-weapon-addon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 27 Temmuz 2013; 16:02:41 >

• quote:

Peki oyunu bozmayan en iyi mod hangisi grafikleri ve sesleri guzellestiren , arac kullanmamizi saglayan ve daha fazla silah secenegi veren.Eger bir iki bolumde varsa ne ala.Son olarak bu modda sorunsuz Trukce yamasida calismaliki bir ise yarasin. Tavsiyelerinizi bekliyorum Benim suanakadar buldugum complete mod var daha iyisi varmidir?

misery modda türkçe yama çalışıyor ben öyle oynadım misery mod yükledikten sonra dil dosyasına türkçe yamayı cıkartıcaksınız içindeki dosyaları bazı silahların isimleri hariç çalışıyor herşey

• atmosfear da soyle bir sey yaziyor buyuk harflerle!!! "THIS MOD IS NOT COMPATIBLE WITH COMPLETE COP" ben simdik complete mod ve atmosfear 3 indirdim hangi sirayla yuklemeliyim bunlari umarim ikisi bir calisirlar.
  • Misery mod 2 çıktı ama çok problemli olarak... Birçok oyuncu dengesiz ekonomi ve zorluktan şikayetçi. Örneğin en basit insan düşmanın bile 2-3 kere kafadan vurularak anca ölmesi. (mode yapımcılarında birisi zorluk artsın diye böyle yaptık diye savunuyor ) Npc`lerin sınırsız mermisi olması, ama siz onları öldürünce üstlerinden şansa çıkarsa 1-2 mermi çıkması, anormallerin normalden 8-9 kat fazla hasar vermesi vs...

Sanırım biraz bekleyip mod`a denge geldikten sonra oynamak en iyisi. Şu haliyle zor yapacağız diye bildiğin sadist bir zorluk seviyesine sahip. Tamam belki mod gerçekçiliği ve hayatta kalmayı en üst düzeyde yaşatmak için yapıldı ama bu kadarı da abartı.
  • aynen baya bi hata varmış bekleyelim bakalım.
  • takipteyiz umarım yapay zekayı düzeltmişlerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Misery 1 de hiç xrengine sorunu yoktu.
    misery 2 de sürekli bununla uğraştım ve bıraktım artık, hele helikopterler ayrılıp zone da kalınca çok arttı çökme .Patch 1 ve 2 de işe yaramadı, son bir fix gördüm, bir tek onu kurmadım.

Misery mod oynadıktan sonra ,oyunun tüm config bilgilerinin açık olduğunu farkettim:)

Traderlerin ne satacağından, kaç tane ve hangi oranla satacağına,
    elbisenizin tüm özelliklerine
    bedensel özelliklerinize
    silahların tüm özelliklerine
    artefack ların değerlerine
    mutantların güçlerine kadar herşeyle oynaya biliyorsunuz.

değerlerin anlamlarını çözdükten sonra ,yeni baştan oyun kurgulayıp oynadım, eğlencelik bir oyun oldu.
  • bu modu 1 sürümündeki hatalar yüzünden bırakmıştım. geçen aklıma geldi. seriyi indirirken torrentlar arasında gördüm indirdim fakat rezil derecede yavaş yüklüyor. loading yaparken kalkım bir sigara içiyorum işin kötüsü quick loadlarda çok ama çok uzun. yarli yersiz takılıyor. birde ilk sürüme azaran çok zor olmuş. gerçekçilik katacaz derken batırmışlar güzelim oyunu. ben tek kurşunda çoğu zaman ölüyorum ama npc ye dandik bandit ceketiyle kafadan 3 tane sıkıyorum ancak ölüyor nerde gerçekçilik. ekonomi sistemi rezalet. artifact hunt yapamıyorsunuz zira ne anomalilerden çıkabiliyorsunuz nede radyasyonu kolay atlatabiliyorsunuz. mükemmel bir modu böylece mahvetmişler. gerçekçilik diye savundukları birçok şey oyunu zorlaştırmak için zorlama şeyler.birde zaman olayını çözemedim. topu temeli 500 mt gidip gelmek 1 günden fazla sürüyor

bakalım biraz üzerinde oynayacaz galiba

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.