Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R Call Of Pripyat Misery Modu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
4
Favori
11.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok çok çok iyi bir mod ve bu modla oyunu bitirdim. Başlarda çok zor geliyor ama geliştirdikçe ekipmanlarınızı çok rahatlıyorsunuz zaten yapısı gereği çok temkinli oynuyorsunuz bundan ötürü beceriniz de artıyor. Fakat çok sinir bir hatası var modun, f5 e basıp kaydettiğimizde ve tekrar yüklediğimizde bütün atmosfer değişiyor sanki o modun atmosferi gidiyor ve bir daha gelmiyor? Son yamasını da kurmuştum aslında ama yine yaptı!
  • Beyler modu kurdum ancak oyunu başlattıgımda bir süre bekliyor sonra oyun yuklenmeye başlıyor ve takılıyor yada masaüstüne geri atıyor sizce napmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeonExceldus -- 11 Temmuz 2012; 20:54:12 >
  • Çok kalın bir sorun o çünkü bu oyunun önerilen ram miktarı 4 gb! ben 2gb da oynarken yükleme süresi uzun sürüyordu ve ucu ucuna birazda olsa takıla takıla oynuyordu ve texture ayarını açınca senin hatanın aynısı oluyordu yani ram in azsa ayarları kısıp girmeyi dene. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.H.N

Çok kalın bir sorun o çünkü bu oyunun önerilen ram miktarı 4 gb! ben 2gb da oynarken yükleme süresi uzun sürüyordu ve ucu ucuna birazda olsa takıla takıla oynuyordu ve texture ayarını açınca senin hatanın aynısı oluyordu yani ram in azsa ayarları kısıp girmeyi dene. ;)

X-Ray calışmayı durdurdu diye bir hata veriyor
  • Belgelerimde ki stalker call of pripyat dosyasının içinde ki logs dosyasını silince düzeliyordu bende.
  • çok güzel bir mod, SGM 2.2 ile birlikte bence en güzel COP modları.
  • sırf modu denemek için cop tekrar indirdim herşeyi hazırladım kurdum.. resmen başka bir oyun oynuyorum misery 2. yi sabırsızlıkla bekliyorum..
  • Ekran çok puslanıyor sık aralıklarla tekrarlanıyor çözümü nedir bilen varmı yoksa herkes de mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

Ekran çok puslanıyor sık aralıklarla tekrarlanıyor çözümü nedir bilen varmı yoksa herkes de mi var?

Uykusuzluktan dolayi oluyor. Uyumaniz lazim. Ya da bas agrisindan dolayi hap almaniz lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casualities

quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

Ekran çok puslanıyor sık aralıklarla tekrarlanıyor çözümü nedir bilen varmı yoksa herkes de mi var?

Uykusuzluktan dolayi oluyor. Uyumaniz lazim. Ya da bas agrisindan dolayi hap almaniz lazim.

Hmm anlıyorum, fakat benim oyunda ana grafik ayarları haricinde diğer grafik ayarları her şey kusursuz olmasına rağmen kayıtlı kalmıyor gamma - parlaklık falan sürekli kafasına göre değişiyor. Oyundan gir-çık yaptığımda ya da oyunu oynarken bile özellikle gece saatlerinde ve aynı saat içinde karanlık gamma'nın kafasına göre değişimi yüzünden 3 kere değişik hal alıyor ya çok karanlık ya da çok aydınlık oluyor anlamadım gitti patch match alayını yaptım grafikler şahane problemlerle de aynı düzeyde sanırım birde şu Swartz mod'u deneyeceğim.

• bu aralar tekrar stalker modundayım dün SoC yükledim onu oynadım 5 saat, modları deneyesim var SoC de complete 2012 ile lurk modunu indiricem CoP için mod öneriniz var mı?
  • Herşey güzelde kazık gibi zor oyun,herşey bulunmuyor traderlarda az eşya var hemde pahalı..ayrıca adam beni tek kurşunda öldürüyor neredeyse..
    Baydı ve çıktım hemen oyundan,sildim modu daha kolay yapsalarmış keşke..
  • beyler bu modda gorevler falan degisiyo mu
    yoksa sadece oynanis mi degistiriyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece görsel öğeler harita ve görevler aynı
  • Mod'u yeniden kurdum biraz oynadım bu sefer ve beğendim,sesler felan gerçekten harika olmuş...
    Ayrıca Mod'a güncelleme çıkmış
    http://www.moddb.com/mods/stalker-misery/downloads/patch-16

Şu moda birde Türkçe yama uysa çok iyi olacak,...
    EDİT:TÜRKÇE YAMAYI HALLETİM,YAMAYI OYUNUN DİZİNİNE DEĞİLDE BAŞKA BİRYERE KURUN
    -KURDUĞUNUZ DOSYAYA GİRİP GAMEDATA DİZİNİNDEKİ CONFİG/TEXT/ENG DOSYASINI OYUNUN İÇERİSİNE YİNE AYNI YERE KOPYALAYIN TÜMÜNE EVET DEYİN...
    TEK EKSİĞİ YENİ İTEMLERİN İSİMLERİ VE BİLGİLERİ İNGİLİZCE KALIYOR YADA BOZUK GÖRÜLEBİLİYOR AMA ZATEN İTEMİN ALTINDA HANGİ ETKİYİ YAPTIĞI TÜRKÇE OLARAK BELİRTİLİYOR,O YÜZDEN PEK SORUN DEĞİL İSMİNİ BOZUK GÖRÜNMESİ...
    HADİ SİZE HAYIRLI AVLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 3 Ekim 2012; 15:45:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

Mod'u yeniden kurdum biraz oynadım bu sefer ve beğendim,sesler felan gerçekten harika olmuş...
    Ayrıca Mod'a güncelleme çıkmış
    http://www.moddb.com/mods/stalker-misery/downloads/patch-16

Şu moda birde Türkçe yama uysa çok iyi olacak,...
    EDİT:TÜRKÇE YAMAYI HALLETİM,YAMAYI OYUNUN DİZİNİNE DEĞİLDE BAŞKA BİRYERE KURUN
    -KURDUĞUNUZ DOSYAYA GİRİP GAMEDATA DİZİNİNDEKİ CONFİG/TEXT/ENG DOSYASINI OYUNUN İÇERİSİNE YİNE AYNI YERE KOPYALAYIN TÜMÜNE EVET DEYİN...
    TEK EKSİĞİ YENİ İTEMLERİN İSİMLERİ VE BİLGİLERİ İNGİLİZCE KALIYOR YADA BOZUK GÖRÜLEBİLİYOR AMA ZATEN İTEMİN ALTINDA HANGİ ETKİYİ YAPTIĞI TÜRKÇE OLARAK BELİRTİLİYOR,O YÜZDEN PEK SORUN DEĞİL İSMİNİ BOZUK GÖRÜNMESİ...
    HADİ SİZE HAYIRLI AVLAR...

Saol kardeşim iyi bir tespit en azından gorevleri anlıyarak yapmak daha iyi. Modu deneme fırsatım olmadı ama videolar felan izlenimim artık cidden tam bir hayat mücadelesi verilcek.

• Oyunu kaç kere bitirdim hatırlamıyorum ama Misery Mod indirdim ve oynıcam şimdi. Sizce hangi karakterle başlıyım beyler ??? oynayanlar oynadıkları karakterlerinin oyun içindeki artı-eksi yönlerini açıklayabilirmi ?
  • up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: useryumen

Oyunu kaç kere bitirdim hatırlamıyorum ama Misery Mod indirdim ve oynıcam şimdi. Sizce hangi karakterle başlıyım beyler ??? oynayanlar oynadıkları karakterlerinin oyun içindeki artı-eksi yönlerini açıklayabilirmi ?

en mantıklı sınıf recon sınıfı ama v2.0'ı bekle derim mod daha da derinleşiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackPierre

quote:

Orijinalden alıntı: useryumen

Oyunu kaç kere bitirdim hatırlamıyorum ama Misery Mod indirdim ve oynıcam şimdi. Sizce hangi karakterle başlıyım beyler ??? oynayanlar oynadıkları karakterlerinin oyun içindeki artı-eksi yönlerini açıklayabilirmi ?

en mantıklı sınıf recon sınıfı ama v2.0'ı bekle derim mod daha da derinleşiyor.

v1 ve patch 2'yi indirdim. v2'demi geliyo vay be, araştıralım bakalım... saol dostum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.