Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç bu oyuna gitmez yalnızlıpı yok eder Hem okadar ayrıntılı olursa parça vs benzini nerden bulacaz

Kesin kaçak mazot satarlar köşelerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Oyunun son yaması hangisi arkadaşlar?

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - v1.6.02 Patch [DE]

v1.6.02 buldum sadece Almanca var sanırım

• quote:

quote:

Oyunun son yaması hangisi arkadaşlar?

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - v1.6.02 Patch [DE]

v1.6.02 buldum sadece Almanca var sanırım

İngilizce versiyonu bu sürümle birlikte geliyor zaten. Patch çıkmadı oyun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Araç bu oyuna gitmez yalnızlıpı yok eder Hem okadar ayrıntılı olursa parça vs benzini nerden bulacaz

Kesin kaçak mazot satarlar köşelerde

3 senedir yalnızız ya yeter Pripyata giderken ki hal güzeldi bence Zulu, Vano falan :) Ayrıca kim dolaşr oralarda yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 16 Şubat 2010; 16:45:26 >
  • Tüneller güzeldi ben 5 kişi gittim ama tek gitmek daha iyi olabilirmiş Bide takımın arkasını kollumak durumunda kalıyosunuz
  • quote:

Tüneller güzeldi ben 5 kişi gittim ama tek gitmek daha iyi olabilirmiş Bide takımın arkasını kollumak durumunda kalıyosunuz

Evet ama insanın kafasını başka yöne çekiyor. İşte nereden snork zıplayacak değilde adamları düşünüyorsun Takım oyunu eklemeliler bence ; ama bu radikal bir değişiklik olur.

Oyun değişmeli. Ben sıkıldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 16 Şubat 2010; 18:22:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerista

quote:

Tüneller güzeldi ben 5 kişi gittim ama tek gitmek daha iyi olabilirmiş Bide takımın arkasını kollumak durumunda kalıyosunuz

Evet ama insanın kafasını başka yöne çekiyor. İşte nereden snork zıplayacak değilde adamları düşünüyorsun Takım oyunu eklemeliler bence ; ama bu radikal bir değişiklik olur.

Oyun değişmeli. Ben sıkıldım :)

Hocam o takım oyununu Clear SKY'da uygulamaya kalktılarda STALKERIN havasını bozdu resmen. Tek tabanca paralı askerlik yapmak bence daha zevkli oyunda.
  • .Arkadaşlar oyun içinde konsol komut bölümünde : (iki nokta üstüste) nasıl koyuyoruz hala bulamadım bilen yok mu? dizin gösterecem cfg dosyası yüklemek için, gösteremiyorum.
  • Çok hata var oyunda..Gündüz günü save ediyorum load yapınca gece oluyopr falan..1900 çözürnülükte tam ekran olmuyor...ZAten oyuna ortadan başlamışım gibi bir hisle başladı oyun...Bİr tarlanın ortasında..Ayrıca cleare sky ın grafikleri daha iyidi sanki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@msw
    ilginç bir durum, bana bu görev verilmedi. o zamandan beri komutanla birkaç kez konuştum ama sonuç yok.
    orayı bana haritada tam olarak göstersene. o beton parçasının oradan mı iniliyor aşağı cephaneliğe?

Burası hocam

bulunduğum yerde kabinin içinde

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]
  • Yav hiç komutları kullanmıyor musunuz arkadaşlar siz. Default halde mi oynuyorsunuz oyunu Tonla mod çıkıyor stalker için nerede deneyenler nerede bu devlet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yav hiç komutları kullanmıyor musunuz arkadaşlar siz. Default halde mi oynuyorsunuz oyunu Tonla mod çıkıyor stalker için nerede deneyenler nerede bu devlet?

valla hiç kullanmadım:D kopyala yapıştır işe yarıyomu konsollarda:D windowsda kopyala orda yapıştır..
  • Öyle yaptım oldu. Ama oyun çöküyor bu config dosyasıyla. uğraş dur şimdi sağolasın.
  • quote:

Öyle yaptım oldu. Ama oyun çöküyor bu config dosyasıyla. uğraş dur şimdi sağolasın.

sağlam ve güzel bi pack bulursan yazarsın bizde kullanırız.. :D bu arada pm attım bakarmısın bi ara..
  • quote:

Yav hiç komutları kullanmıyor musunuz arkadaşlar siz. Default halde mi oynuyorsunuz oyunu Tonla mod çıkıyor stalker için nerede deneyenler nerede bu devlet?

Ben hep orjinal haliyle oynarım oyunları hocam, kurallara saygı duyarım
  • Size bomba bir mod söyleyeyim. zaten Cop için başka mod çıkmadı adam gibi henüz.

Atmosfear 1.2

Çekin bunu. Kastırabilir sistemi biraz ama atmosfer iyice zıvanadan çıkıyor artık diyecek bir şey bulamadım
  • quote:

Size bomba bir mod söyleyeyim. zaten Cop için başka mod çıkmadı adam gibi henüz.

Atmosfear 1.2

Çekin bunu. Kastırabilir sistemi biraz ama atmosfer iyice zıvanadan çıkıyor artık diyecek bir şey bulamadım

Adından dolayı denemek yemiyo ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaderrR1993

quote:

Size bomba bir mod söyleyeyim. zaten Cop için başka mod çıkmadı adam gibi henüz.

Atmosfear 1.2

Adından dolayı denemek yemiyo ya

evet benide korkutuo:D:D nese deneyelim.. 3-5 fps düşürse sorun değil.. :D

dante* atmosfear ı düzelt bence:D

edit: orjinal ismi oymuş.. demekki korkmamız lazımmış zaten:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpii -- 16 Şubat 2010; 23:56:59 >
  • Stash lardan bitanesinde strelok tarafından ghost a yazılmış bir not buldum acaba ne işe yarayacak bu bilen var mı?

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]
  • quote:

Atmosfear 1.2

Hocam bir iki SS paylaşsanda ortamımız şenlense şu uzun yağmurlu Zaton gecelerinde.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.