Bildirim
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (60. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
@sahafiec
Spoiler içerebilir
Hocam eğer bu silah zulası jupiterde ise ve yanlış hatırlamıyosam pda yı verip dutylere katıldıktan sonra bize bi görev veriyolar ama tuzak tabi bu onları öldürüp yer altına giren bi zula var ona benziyo tabi yanılıyoda olabilirim
Oynayalı 4 ay oldu sonuçta -
-
@msw & hellteam
evet arkadaşlar PDA'yi Freedom'a verdim ama beni bir yere göndermediler ve zulanın yerini de bildirmediler.
belli ki yer altında bir yer ve Jupiter'de olması lazım.
quote:
yer altına giren bi zula var ona benziyo tabi yanılıyoda olabilirim
o bahsettiğin zula nerede hocam ve tuzağa düşürüldüğün yer? -
Hocam pda yı vemeden önce save yapmıştım Freedoom a verince bu görev çıkmadı sanırsam Duty verince çıktı heralde tam emin olamıyorum
İsterseniz duty lere verip bi deneyin Yerini bilmiyorum ama jupiterdeki üsse yakın bi yerdi Bi kaç prefabrik ev araba falan vardı Yerin altına girmek içinde gizli bi kapak vardı yanılmıyosam -
ilginç, rehbere göre PDA'yı kime verdiğin farketmiyor olması lazım.
sen o kocaman kazı makinasının hemen üst tarafındaki kampyon kepçe ve prefabrikleri diyorsun.
bende oralarda arıyorum ama yer altına giden yol yok ki. nasıl bir kapaktı hatırlıyormusun? -
Hocam heralde prefabrik evin içindeydi üstünde kamuflaj olarak bişey olabilir -
-
@hellteam
prefabrik bir evin içinde beton duvar parçası var yıkılmış, zaten onu gözüm tutmadı hiç.
bakalım ben bir Freedom komutanı ile konuşayım, belli ki görev aktif değil bende...
@msw
haritada yerini işaretlesene hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 15 Şubat 2010; 14:50:02 > -
Aynen öyle olabilir hocam Evin de duvarı yok direk mağara tipli bi girişi vardı heralde(Diğer evlerde kapı girişi var)
İşte o kayadan nasıl aşağı ineceksiniz onu bilemiyorum
Bide şu var içeride çok ta iyi bi cephane yok heralde ama beleş mal sonuçta -
zaten benim gözüm cephanede silahta değil görevin kendisinde.
ben hala aynı yerden bahsettiğimize emin değilim ama. haritada bahsettiğin yeri göstersene bana... -
Hocam haritada göstermem şimdilik imkansız işteyim çünkü eve gidince saveleri falan atıp bakabilirim anca
Bide bu pda olayıyla tam ilgilide olmayabilir Jupiterde üstteki bir duty dende bu görevi almış olabilirm işte yan görevdi sonuçta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellteam -- 15 Şubat 2010; 15:48:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
@msw
haritada yerini işaretlesene hocam.
-
Turuncu yerlerdekiler özel zulalar bakmadan geçmeyin :) kırmızılar önemli değil. -
Ne varmış turuncularda zaten 4 tane zombi lerin o civarda ve prof ların orda biri de yanlış görmüyosam
Sniper tarzı silah mı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellteam -- 15 Şubat 2010; 16:22:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hellteam
Ne varmış turuncularda zaten 4 tane zombi lerin o civarda ve prof ların orda biri de yanlış görmüyosam
Sniper tarzı silah mı var
Evet haritanın en sagindaki turuncu noktada lokomotif in üstünde sniper var yukarda ben de işaretlemiştim. -
Ya beyler ben bu tide silahının mermisini nerden bulucam arkadaşın gazına gelip sipariş ettirdik ama mermi yok ve bir sorum daha var şimdi ben nası olduğunu bilmeden banditlerden olmuşum jüpiterdeki adamı kurtarmak için gittiğimiz bandit kampında adam bana ters hareket yaptı silahı kafasına tuttum saldırmaya başladılar falan şimdi beni kimse istemiyomu çünkü denedim diğer banditlerde saldırıyo bana ben kimseden değilmiyim şimdi bunun bi zararı olurmu bana ?
-
yeni başladım oynamaya , pek alışamadım .
sahada ilerlerken , herhangibir etkinin içinde olmamama rağmen sağlığım giderek düşüyor .neden ki?
sahanın hertarafı radyasyonlu olduğu için mi?
öyleyse sağlığın azalmasını nasıl önleyebilirim?
Oyuna başladığımızda 5 görev yeri var haritada sarı ile gösterilmiş, ayrıca beyaz cemberle belirtilen alanlarda var , görevleri yaparken önce bu alanları dolanıp sonra sarı alanlara mı gitmek gerek? -
Bu da zaton için, sultanı kandırın banditlerden olmayın stalker bazlı ilerleyin oyunda : Radyasyonun etkisinden kurtulamk için ine gibi bir şey var onu kullan f3 mü neydi direk. I ya basarak da kullanabilirsin. Ya votka da işini biaz görür. Kan kaybediyorsan da bandage var onu kullan. Bir an önce -2 veya -3 radyosyon özlliği olan artifactı mavi yerlerden bul. 10 numaralı yerde olması lazım ilk seferde bulamazsan uyu gemdie sonra bir daha git bi daha uyu bir daha git :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 15 Şubat 2010; 19:00:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: RaderrR1993
Ya beyler ben bu tide silahının mermisini nerden bulucam arkadaşın gazına gelip sipariş ettirdik ama mermi yokve bir sorum daha var şimdi ben nası olduğunu bilmeden banditlerden olmuşum jüpiterdeki adamı kurtarmak için gittiğimiz bandit kampında adam bana ters hareket yaptı silahı kafasına tuttum saldırmaya başladılar falan şimdi beni kimse istemiyomu çünkü denedim diğer banditlerde saldırıyo bana ben kimseden değilmiyim şimdi bunun bi zararı olurmu bana ?
Tide silahının mermisi başlarda gelmez yan görevleri yaptıkça owl'a* gelecektir
Tide silahı bu arada oyundaki en iyi sniper. Bide pripyatta svu mu ne var o da sağlam. Eğer tide ın mermisini bulamıyorsan kişisel kutuna koy kalsın orada.
*Zatondaki ticaretci.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 15 Şubat 2010; 18:56:54 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X