Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msw

Stash lardan bitanesinde strelok tarafından ghost a yazılmış bir not buldum acaba ne işe yarayacak bu bilen var mı?

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]

herzamanki yer dediği acaba neresi.. belki oradadır adam yine.. görev felan verebilir bulursan strelok u.. adamların isimne dikkat etmem pek ben.. strelok die birini gördüysen uğra bi o notla:D
  • Atmosfear 1.2 + kendi config ayarlarımdan ss'ler vereyim:

Emisyon anı. Bu anı atmosfearda herkes görmeli bence:

gerisi günlük güneşlik ss ler ss aldığım an hava bu haldeydi böyle denk geldi. crysis ışıklandırmasına benzetmeye çalıştım biraz. hava bulutlu olunca veya yağmurlu olunca falan her zamanki klasik stalker atmosferine atmosfear modu ekleniyor çok daha güzel oluyor. yani bu alttaki ss ler gibi parıl parıl bir havayı bulmak zor genelde stalker dünyasında. ama bulutsuz günlük güneşlik anlarda da güneşin etkisini iyice gerçeğe yaklaştırmaya çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Şubat 2010; 0:26:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpii

quote:

Stash lardan bitanesinde strelok tarafından ghost a yazılmış bir not buldum acaba ne işe yarayacak bu bilen var mı?

herzamanki yer dediği acaba neresi.. belki oradadır adam yine.. görev felan verebilir bulursan strelok u.. adamların isimne dikkat etmem pek ben.. strelok die birini gördüysen uğra bi o notla:D

Ghost aklıma geldi şimdi ya çok üzüldüm valla, eski serilerinde ghostun cesedini bulduğum an aklıma geldi. Napıcam bu dökümanı acaba

bu arada bizim chimera nın marifetleri saymakla bitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 17 Şubat 2010; 0:38:15 >
  • @Dante
    Güzel ss ler hocam ışıklandırmalar bariz daha iyi Yalnız korku unsurunun artırılmış olduğunu pek göremedim

@msw

Hocam chimera napmış öyle Ben o civarda hiç görmemiştim heralde
  • Chimeralar genellikle gece yarısından sonra çıkıyorlar yer altından diye biliyordum ama bu kendi başına buyruk bi chimera galiba

• Bişey sorucam arkadaşlar suit veya silah upgare ederken diyelim orta kısımdan ikisinden birini upgrade ettim, 3. upgdare için illa bir önceki upgradein karşısındakini mi yapmam gerekiyor yani aşağıdaki resme bakarsak yuvarlak içindeki upgrade i yapabilmek için aşağıdaki okla gösterdiğimi mi yapmama gerekiyor illa, yukardakini yapsam olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

@Dante
    Güzel ss ler hocam ışıklandırmalar bariz daha iyi Yalnız korku unsurunun artırılmış olduğunu pek göremedim

@msw

Hocam chimera napmış öyle Ben o civarda hiç görmemiştim heralde

Hava güneşliydi dediğim gibi ondan baya polyanna gibi çıktı ss ler Emisyon anındaki ss'yi referans alırsak genelde atmosfer öyle oluyor bulutlu havalarda.
  • @msw hocam yanılmıyorsam 2. kısımda hangi upgrade'i yaparsan 3.cü toolslarla birlikle onun karşısındaki kısmı upgrade'i yapıyordun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

@msw hocam yanılmıyorsam 2. kısımda hangi upgrade'i yaparsan 3.cü toolslarla birlikle onun karşısındaki kısmı upgrade'i yapıyordun.

tam düşündüğüm gibi o zaman, sadece karşısındakiler yapılabiliyor demek ki
  • quote:

quote:

@msw hocam yanılmıyorsam 2. kısımda hangi upgrade'i yaparsan 3.cü toolslarla birlikle onun karşısındaki kısmı upgrade'i yapıyordun.

Dediğim gibi tam emin değilim ama.Sen ne olur olmaz alttaki upgrade'i yap. 3.cü ile Skelaton ile depar atmak istiyorsun niyet belli senin
  • quote:

quote:

Bende istediğimizi seçebiliyoruz diye hatırlıyorum tabi oynayalı baya oldu yanılabilirim Pripyata giden birisi bi zahmet bakıversin ince ayarların yeri belli
  • arkadaşlar yapabildiğim tüm yan görevleri yaptım artık yapacak yan görev bulamıyorum zaton ve yanov'da. Pripyat için de 3 adam toplayabildim Zulu ile birlikte 3 kişi yani. Bir de ben 4.

Daha adam lazım mı_ Lazımsa nereden buluruz? Mental hospital falan diyorlar ama orası nerede bulamadım bir türlü. Oradan adam çıkıyorsa bir de oraya gideyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

arkadaşlar yapabildiğim tüm yan görevleri yaptım artık yapacak yan görev bulamıyorum zaton ve yanov'da. Pripyat için de 3 adam toplayabildim Zulu ile birlikte 3 kişi yani. Bir de ben 4.

Daha adam lazım mı_ Lazımsa nereden buluruz? Mental hospital falan diyorlar ama orası nerede bulamadım bir türlü. Oradan adam çıkıyorsa bir de oraya gideyim?

ben geçtim benim haricimde 3 kişi ile.. 2 si mefta yolda:D 3.de sonlara doğru saklanıyordu ben temizliyordum.. o ben temizledikten sora çıkıodu ortaya.. fena tırstı heralde:D:D
  • 2 ss daha aldım. şimşek çaktığında ışık huzmesi eklenmiş bu modla. müthiş oluyor şimşek çakınca. ama performans dediğim gibi çok etkiliyor. 30 fps lere düştü yer yer.

yan görev kalmayınca grafik modlarıyla yan görev niyetine uğraşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Şubat 2010; 2:09:35 >
  • quote:

Dediğim gibi tam emin değilim ama.Sen ne olur olmaz alttaki upgrade'i yap. 3.cü ile Skelaton ile depar atmak istiyorsun niyet belli senin

Aynen hocam turbo motor taktırcam da exoskeletona

quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Bende istediğimizi seçebiliyoruz diye hatırlıyorum tabi oynayalı baya oldu yanılabilirim Pripyata giden birisi bi zahmet bakıversin ince ayarların yeri belli

ee nolcak şimdi, ben upgradeleri yaptım bile, 10kg hafifletme yapcaktım ama serve motors un karşısında degildi ben de diğerini yaptım.

Bu arada Yanovda controller ın ne işi var ya yolunu şaşırdı heralde ya da zatona gitmek için pilotun yanına geliyordu

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]
  • Arkadaşlar 4 kişi gittik tünellerde hepsi öldü bi ben kaldım. Pripyata bir tek ben ulaştım yani. Bu takımın amacı pripyata gitmek için mi yoksa pripyata gittikten sonrası için miydi? Yani bu adamlara daha fazla ihtiyacım yok mu yoksa asıl pripyatta mı ihtiyacım olacak?

Hayır daha iki darbede ölüp gittiler de ondan diyorum
  • quote:

Arkadaşlar 4 kişi gittik tünellerde hepsi öldü bi ben kaldım. Pripyata bir tek ben ulaştım yani. Bu takımın amacı pripyata gitmek için mi yoksa pripyata gittikten sonrası için miydi? Yani bu adamlara daha fazla ihtiyacım yok mu yoksa asıl pripyatta mı ihtiyacım olacak?

Hayır daha iki darbede ölüp gittiler de ondan diyorum

Yok hocam onlar sana sadece Pripyata girerken eşlik/yardım ediyorlar.Onun hariçinde pek bi numaraları yok.Düşene bakma sakın.
  • benim yanımda bi tek zulu kaldı.. ordudan olduğumu görünce "biliyodum biliyodum" fln demeye başladı.. yapay zeka çok gelişsede oyunlar da hastır lan nereye biliyodun fln diyince anlasalar keşke:D:D ya da yapımcılar bizim tepkilerimizi tahmin edip ona göre seçenekler koysalar:D:D
  • pripyata girerkekn atma sorununa cevap veren yok birde bazuka mermısı nerde var...sanırım rpg7 bulanınız yok
  • quote:

2 ss daha aldım. şimşek çaktığında ışık huzmesi eklenmiş bu modla. müthiş oluyor şimşek çakınca. ama performans dediğim gibi çok etkiliyor. 30 fps lere düştü yer yer.

yan görev kalmayınca grafik modlarıyla yan görev niyetine uğraşıyorum

önce oyunu bitiriim bozulma ihtimaline karşı:D sonra bu modları deneyeceğim.. çok güzel duruyor.. gezer tozarım artık değişik atmosferlerle :D sis fln çok iyi..
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.