Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun iyi sonla bitti.Bu sefer banditlerle arkadaş olacağım
  • @msw
    quote:

Beton parçası değil hocam ufak çaplı kamp gibi bir yer, şuan acil çıkmam lazım akşam koyarım ss. Bu arada şu lavinya dediginiz hangi silahtı ya ben hatırlayamadım. Eliminator un tek eksiği bence otomatik olmaması. belki upgrade ile çözülür bilmiyorum.

bende o girişin üstünde beton parçası var hocam görev verilmediği için, yani aşağı inilmiyor.
    fakat tam tahmin ettiğim yerdeymiş, resimler için teşekkürler.
    Eliminatöre otomatik mod upgrade yapılabiliyor hatta şu anda 2. ci takım toolslara yapabilmen lazım.
    ben yapmadım başka özelliği tercih ettim, zaten ateş etme hızı iyi...

quote:

Stash lardan bitanesinde strelok tarafından ghost a yazılmış bir not buldum acaba ne işe yarayacak bu bilen var mı?

maalesef sadece bilgi amaçlı, anca gemideki tüccara satabilirsin.

quote:

tam düşündüğüm gibi o zaman, sadece karşısındakiler yapılabiliyor demek ki

hayır öyle değil, her seviyede iki seçenekten istediğini seçebiliyorsun.

bu arada hatırlayamadığın Lavinya silahı bu resimdeki. VintarBC'nin normalde dürbünsüz ve daha fazla mermi alan şarjörlü versiyonu o.

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]

@fenerista
    quote:

sen en zor seviye demi oynuyorsun;? jupiterde bi görev vardı bilim adamı 2 yerde analiz yapıyordu ilk yerde zombiler dlan geliyordu keskin nişancı tüfeğiyle öldürüyorduk ama sonraki bölümde zombi, domuz, et yığınları geliyor. Domuzlar 4 tanemi ne geliyor orada resmen bitiyorsun 3 atış olsa domuzları anca 12 tam atışla öldürebiliyorsun adam rahmetli oluyordu ben öldürene kadar.

en zorun bir altı ama rusçasında en zorda bitirdim. anomalilere ölçüm cihazı yerleştirme görevini diyorsun.
    orada el bombası ve bomba atar çok faydalı oluyor normal sillahların yanısıra.
    ayrıca çok iyi nişan alıp kafadan isabet etmek lazım pompalı ile hayvanlara, zombileri uzaktan temizlemek lazım.
    biraz zorluyor orası ama çok zevkli...
  • quote:

Stash lardan bitanesinde strelok tarafından ghost a yazılmış bir not buldum acaba ne işe yarayacak bu bilen var mı?

quote:

maalesef sadece bilgi amaçlı, anca gemideki tüccara satabilirsin.

hayır gayet işlevsel oyuna ilk başladığınızda, hiçbirşey yapmadan helikopterleri araştırırsanız, olay tetikleniyor. ve jupiter factory de bir ince uzun binanın alt katında, anomaliler yanında bir kutu içinde strelokun lucky sig550 sini alabiliyosunuz. hem hızlı ateş ediyor hemde dürbün takılıyor bu şanslıya ayrıca bir not daha var ghosttan, mühimmat ve bir kara kutu stash koordinatları içeren. ve bir not ta jupiterde devasa kazıcı olan bataklıkta (flintin hakladığı adamın olduğu yerde), kazıcının içinde. ağaçtan çıkabilirsiniz. ve bu üç notu pripyatta streloka verebilirsiniz.

** pardon. rus versiyonunda takılmıyordu dürbün, ama resimlere bakıyorum ya arkadaş luckiyi almış yada upgrade ile takılıyor dürbün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiskeyinthejar -- 17 Şubat 2010; 14:00:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlar 4 kişi gittik tünellerde hepsi öldü bi ben kaldım. Pripyata bir tek ben ulaştım yani. Bu takımın amacı pripyata gitmek için mi yoksa pripyata gittikten sonrası için miydi? Yani bu adamlara daha fazla ihtiyacım yok mu yoksa asıl pripyatta mı ihtiyacım olacak?

Hayır daha iki darbede ölüp gittiler de ondan diyorum

Yok hocam onlar sana sadece Pripyata girerken eşlik/yardım ediyorlar.Onun hariçinde pek bi numaraları yok.Düşene bakma sakın.

O zaman saveleyip devam edeyim pripyatta. Yav Pripyat harika olmuş bu arada. İlk iki bölge dağ çayır, bi numarası yokmuş meğerse. Pripyat terkedilmiş şehir olmuş süper bir ortam.
  • quote:

Bu resim on numara ya içim açıldı.
  • quote:

O zaman saveleyip devam edeyim pripyatta. Yav Pripyat harika olmuş bu arada. İlk iki bölge dağ çayır, bi numarası yokmuş meğerse. Pripyat terkedilmiş şehir olmuş süper bir ortam.

Evet hocam öyle de pripyatta görevler kısa pek sarmıyo Bi lab a indiğimiz yer güzel ,bi gauss u aldığımız yer

Bide son görev güzel İlk 2 bölge daha canlı ortamlar var Pripyat hayalet olmuş
  • @sahafiec

teşekkürler Bombalayacaktım demekki el bombasını da nedense oyunda pek kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 17 Şubat 2010; 15:40:22 >
  • El bombasını 4 tuşuyla seçip atmak üşediriyor insanı. Ben de kullanmıyorum 50 tane bomba oldu duruyor öyle. G tuşuyla falan atabilseydik iyi olurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

hayır öyle değil, her seviyede iki seçenekten istediğini seçebiliyorsun.

bu arada hatırlayamadığın Lavinya silahı bu resimdeki. VintarBC'nin normalde dürbünsüz ve daha fazla mermi alan şarjörlü versiyonu o.

Hadi yaa keşke daha önce öğrenebilseydim, hep karşısındakini seçtim ben.

Lavinyayı hatırladım şimdi

quote:

Orijinalden alıntı: vanlystalker
    hayır gayet işlevsel oyuna ilk başladığınızda, hiçbirşey yapmadan helikopterleri araştırırsanız, olay tetikleniyor. ve jupiter factory de bir ince uzun binanın alt katında, anomaliler yanında bir kutu içinde strelokun lucky sig550 sini alabiliyosunuz. hem hızlı ateş ediyor hemde dürbün takılıyor bu şanslıya ayrıca bir not daha var ghosttan, mühimmat ve bir kara kutu stash koordinatları içeren. ve bir not ta jupiterde devasa kazıcı olan bataklıkta (flintin hakladığı adamın olduğu yerde), kazıcının içinde. ağaçtan çıkabilirsiniz. ve bu üç notu pripyatta streloka verebilirsiniz.

** pardon. rus versiyonunda takılmıyordu dürbün, ama resimlere bakıyorum ya arkadaş luckiyi almış yada upgrade ile takılıyor dürbün

Resimlerle gösterebilecek misin? hepsinin yerini gösteren veya söyleyen bi yer var mı?

quote:

Lost adası gibi olmuş

quote:

El bombasını 4 tuşuyla seçip atmak üşediriyor insanı. Ben de kullanmıyorum 50 tane bomba oldu duruyor öyle. G tuşuyla falan atabilseydik iyi olurmuş.

Evet aynen, keşke thunder s14 veya upgrade li ac96 trs türü silahların altından o bombaları atabilseydi.

Bu arada Compass görevi için Beard ın dedigini mi yapayım Sultanın dedigini mi ?
  • @vanlystalker
    ne olacak peki hocam Pripyat'da bu mektupları Strelok'a verince?

o 3 zulayı zaten casus uçağından çıkan modülü tamirciye açtırınca öğreniyoruz.
    gidip oradaki eşyaları da alabiliyoruz, ben zaten alalı beri Strelok'un SIG-5k silahını kullanmaktayım.
    da gel gelelim o mektupları ben her oynayışımda sattım, Strelok'un ne işine yarar bilmiyorum.

@fenerista
    silahlar çok iyi olduğundan kullandırıyor kendini ama tahrip de oluyor.
    kalabalık düşmanlar gelirken mesela el bombaları çok etkili.
    hele de bahsettiğimiz görevde zombilerin çoğu o evin içinden çıkıyor.
    al yanına 20-30 el bombası ve çıkış kapısının oraya ikide bir atıver, 3-4 kişi aynı anda götürebiliyor.
  • yapılan upgrade leri geri alamıyoruz dimi
  • Ben beard'ın dediğini yaptım. Yukarıdaki adam üçkağıtçı zaten. Beardın görevini yapıp yukarı çıkın konuşun, parayı vermesinde ısrar edin. fazladan 1500 ruble'niz olsun.
  • Atmosfer modu hoşuma gitti clear sky'ı bitirdikten sonra bir daha baştan oynayayım bari
  • Hmm sagolasın
  • @msw
    bende çıkmayan görevin girişi nasıl kapalı olduğunu göstereyim dedim...

bu arada bilimadamları için görev yaptıkça onların tamircisi Exoskeletton'a üçüncü seviye upgrade yapıyor.
    ikide bir oraya gidince kontrol et, bende fazladan 2 upgrade yaptı.
    normalde bunlar anca Pripyat'daki 3.cü alet takımı ile yapılabiliyor..

• AA kapatmışlar üstünü, demek ki PDA yı duty ye veya freedom a vermen gerekiyor o görevi yapabilmek için.

Upgrade i öğrendiğim iyi oldu.

Bu arada jupiterde bahsettiginiz lavinyayı buldum. dürbünsüz vintar bc avalance diye geçiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 17 Şubat 2010; 18:11:36 >
  • @msw
    quote:

Bu arada jupiterde bahsettiginiz lavinyayı buldum. dürbünsüz vintar bc avalance diye geçiyo

evet, süper bir silah ve uprade edince normal AK dürbünü takabiliyorsun şarjör de 30 mu 40 mı filan oluyor.
    Vintar'dan çok daha iyi oluyor neticede...

rus versiyonunda bilimadamları için görev yaptıkça Novikov'dan patlamayı atlatabilmek için kullanılan siyah ilaçtan satın alabiliyorduk.

bir patlama olacağında eğer güvenli yere ulaşamayacaksak bundan alıp hayatta kalabiliyoruz.

bu versiyonda Novikov artık bunlardan satmıyor maalesef, onun yerine detektör satıyor.

bu patlama ilacı da hiç bir yerde satılmıyor anca bazı zulalardan çıkıyor, o yüzden idareli kullanın derim.

şu ana kadar anca 3 adet buldum ve ikisini kullanmak zorunda kaldım. bahsettiğim ilaç bu:

bu arada şeytanın bacağını kırdım, hem Oasis'i buldum hemde ilk 1.000.000RU'mu kazandım..

• @sahafiec

oasis nerde yaw:D bide o kadar para nasıl kazanıyorsun:D ben 100 bin nakit anca tutabiliyorum stokta tamir vs şeyleri çıkınca.. gerçi adamların söylediği zulaları bile yakında değilse gidip almıyorum.. ondan olabilir:D:D seva ile ve dandik silahlara dürbün takarak ve basit upgradelerle çok rahat bütün yan görevleri yaptım bu arada.. o yüzden silah işi için fln kasmıyorum pek:D
  • Ben daha hiç o ilacı kullanmadım shafiec, sadece deneme amaçlı kullandım bayılıp kalkıyo. bir de shafiec hocam sen şu yeşil artifact radyasyon düşürücüyü nereden buldun? compassı da vermemişsin galiba

ayrıca şu lucky sg550 yi bulamadım nerede bu tam olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 17 Şubat 2010; 20:44:41 >
  • Sanırım takıldım arkadaşlar. Pripyattayım. 2. görevi yapmaya gittim. Clear out Book Store dedi. Gittik temizledik book store'u. Antenna falan varmış onu aldık mı naptıysak işte bi ara video gibi bişey girdi o antenna'nın orada. Şimdi hiç görev göstermiyor. Görev yeri yok yani. Ne yapacağız buradan sonra?
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.