Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Formel

Pripyat maalesef çok kısa diğer iki oyuna göre. Ayrıca da çok kolay. İlk oyun yani Shadow of Chernobil hem hikaye bazında çok daha dolu ve ilginç hem çok çok daha zor hem de daha uzun bir oynanış süresi sunuyordu.
    Yahu tüm silahları topladım ettim pripyatta lazım olur diye fazla da kullanmadım.Pripyata geçip 2-3 tane ufacık görevden sonra oyun bitti şaştım kaldım.O kadar pripyat şehrini yapmışsın etmişsin ama görev yok daha gezemeden bitti.Son bölümde gezmeyi tercih edebilirsin ama görev olmadıktan sonra manasız tabi. 2-3 tane silahı daha hiç kullanmak nasip olmadı.Lazım olur diye kullanmamıştım. Ben ne bileyim ilk iki oyun gibi olur sanmıştım.Hele hele ilk SOC'ta nasıldı yav ,son bölümlerde aksiyon tavan yapmıştı 2-3 mermiye muhtaç kalıyordu insan ciddi ciddi çatışmalara giriyorduk son bölümde onlarca düşman ile karşı karşıyaydık.Ben en iyisi yine ilk oyunu oynayayım.

Hocam bence bi ek pakete göre oynanış süresi gayet tatmin edici. Oyun içinde pek hikaye gelişmiyo ama en azından oyunun sonunda Clear Sky sonrası ne olmuş ne bitmiş yada geride kalanlar hayatına nasıl devam etmiş bunlar öğrenmek gayet iyiydi.

Pripyat konusuna ise aynen katılıyorum.STALKER'ı iyi bilen bi oyuncu "Pripyat" ismini duyunca şöyle bir kendini silkeleyip "pripyata gideceğiz abi ne olur ne olmaz" deyip Allah ne verdiyse olan nevaleyi toplamaya çalışıyo. Bu laftan sonra Pripyat' da karşılaştığı manzara ise "bumuydu lan" dedirtiyo insana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

quote:

Pripyat maalesef çok kısa diğer iki oyuna göre. Ayrıca da çok kolay. İlk oyun yani Shadow of Chernobil hem hikaye bazında çok daha dolu ve ilginç hem çok çok daha zor hem de daha uzun bir oynanış süresi sunuyordu.
    Yahu tüm silahları topladım ettim pripyatta lazım olur diye fazla da kullanmadım.Pripyata geçip 2-3 tane ufacık görevden sonra oyun bitti şaştım kaldım.O kadar pripyat şehrini yapmışsın etmişsin ama görev yok daha gezemeden bitti.Son bölümde gezmeyi tercih edebilirsin ama görev olmadıktan sonra manasız tabi. 2-3 tane silahı daha hiç kullanmak nasip olmadı.Lazım olur diye kullanmamıştım. Ben ne bileyim ilk iki oyun gibi olur sanmıştım.Hele hele ilk SOC'ta nasıldı yav ,son bölümlerde aksiyon tavan yapmıştı 2-3 mermiye muhtaç kalıyordu insan ciddi ciddi çatışmalara giriyorduk son bölümde onlarca düşman ile karşı karşıyaydık.Ben en iyisi yine ilk oyunu oynayayım.

Hocam bence bi ek pakete göre oynanış süresi gayet tatmin edici. Oyun içinde pek hikaye gelişmiyo ama en azından oyunun sonunda Clear Sky sonrası ne olmuş ne bitmiş yada geride kalanlar hayatına nasıl devam etmiş bunlar öğrenmek gayet iyiydi.

Pripyat konusuna ise aynen katılıyorum.STALKER'ı iyi bilen bi oyuncu "Pripyat" ismini duyunca şöyle bir kendini silkeleyip "pripyata gideceğiz abi ne olur ne olmaz" deyip Allah ne verdiyse olan nevaleyi toplamaya çalışıyo. Bu laftan sonra Pripyat' da karşılaştığı manzara ise "bumuydu lan" dedirtiyo insana.

?

Ek paket değil hocam başlı başına bir oyun
  • Hakkaten sersem gibiyim düşündükçe sinirleniyorum. O kadar anomaliye girdim, haritaların ta diğer ucunda ki anomalilere girip artifact topladık ,exoyu full modifiye edip koşma upgradini bile yaptım,silahlarda full upgrade yaptım daha yararını göremeden oyun bitti.Boşuna yapmış oldum yani o kadar şeyi. Bari son görevi adam akıllı yap demi.Pripyattan kaçış gibi bir ana tema var görevin adına yakışır bişey olsun bari.3-5 tane salak zombi biraz da paralı asker aha bitti.4-5 tane paralı asker vurdum vurmadım bitti. Aklımda kalan tek şey pripyata ilk tünelden geçtiğimiz görevdi.Hafif metro 2033 tadı da almıştım orda:) Neyse Complete mode çıksın bir daha bitiririm bu sefer uğgrade falan uğraşmam daha zor olur böylece maksat birdaha hikayeyi yaşamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokagé

quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

arkadaşlar jupitere nasıl gidicem hiçbir yol gözükmüyor haritada.

Zatondaki konaklama yerinde pilot var ,ona para ödeyip jupitere gideceksin.

pilotu buldum sanırım ama sadece Zatondaki bölgelere gidebiliyosun yada bulduğum pilot değil görevler bitmeden gidelebiliyormu ?
  • quote:

quote:

quote:

pilotu buldum sanırım ama sadece Zatondaki bölgelere gidebiliyosun yada bulduğum pilot değil görevler bitmeden gidelebiliyormu ?

Görevler bitmeden pahalıya gidiliyor ama zamanı gelince bin ru ya gidebileceksin. Acele etmemeni tavsiye ederim sindire sindire oyna bence sonra hemen bitirdin diye pişman olursun benden söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

quote:

quote:

Görevler bitmeden pahalıya gidiliyor ama zamanı gelince bin ru ya gidebileceksin. Acele etmemeni tavsiye ederim sindire sindire oyna bence sonra hemen bitirdin diye pişman olursun benden söylemesi

görevler bitti galiba sadece artifak görevleri var onlarıda yapmak zorunlumu pilot nerde bulamıyorum.
  • bir arkadaşım bu oyunu çok övdü ve metro 2033 den daha güzel olduğunu söyledi

bundan 2 yıl önce ilk çıkan stalker ı kurmuştum ama çok sıkıcı ve zor gelmişti

bu oyun hakkında ne diyorusunuz

indirip kurmama değermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

bir arkadaşım bu oyunu çok övdü ve metro 2033 den daha güzel olduğunu söyledi

değer
  • quote:

ben de bunu soracaktım hatta bu tarz oyunlar arsında iyiden kötüye doğru bir sıralama yapan olursa iyi ona göre başlarız. mesela stalker>fallout>metro gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunjack

quote:

ben de bunu soracaktım hatta bu tarz oyunlar arsında iyiden kötüye doğru bir sıralama yapan olursa iyi ona göre başlarız. mesela stalker>fallout>metro gibi...

Oyunun türkçe yamasıda var optimizasyonun iyi olduğunu söyliyemem ama atmosfer mükemmel ben daha ilk görevden Bu olmuş dediysem siz bayılırsınız

Bu arada bu cüce mutantı nekadar abartılmıs 100 mermi sıktım kafalarına yetmedi el bombası attım ama yok hala ayaktalar
    vur kaç taktiği ile halllettim şimdi silahlarımı aramam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronic arts -- 2 Ocak 2011; 17:58:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronic arts

quote:

quote:

Oyunun türkçe yamasıda var optimizasyonun iyi olduğunu söyliyemem ama atmosfer mükemmel ben daha ilk görevden Bu olmuş dediysem siz bayılırsınız

Bu arada bu cüce mutantı nekadar abartılmıs 100 mermi sıktım kafalarına yetmedi el bombası attım ama yok hala ayaktalar

teşekkürler cevap için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronic arts

quote:

quote:

döner pıçaklarıyla dal
  • quote:

Üstad ben SOC gibi bir oyunun bir daha geleceğini sanmıyorum.Tam bir şaheser.Süper ötesi.clear sky idare eder ama Pripyat için yakışmadı diyebilirim.Stalker2 için 2012 diyorlar ama pek ümidim yok açıkcası.Saygılar sevgiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_01

Sigerous Mod 1.7 modu şu ana kadar denediğim en iyi stalker modu.Sizde deneyin

Beyler iyi günler öncelikle. Ya şu Sigerous Mod 1.7 türkçe yaması, eklentisi herhangi Türkçe yapabilicek bir bilgisi olan varmı acaba ya çok lazımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micamero

quote:

Beyler iyi günler öncelikle. Ya şu Sigerous Mod 1.7 türkçe yaması, eklentisi herhangi Türkçe yapabilicek bir bilgisi olan varmı acaba ya çok lazımda.

Maalesef
  • stalker zima diye bir paket çıkmış arkadaşlar
  • arkadaşlar ben bi görev aldım kazı alanını incele diye 5. kazı alanı diye geçiyor hemen yanında düşmanlarımızın korumaya aldığı büyük bir bina var işte o inceleyeceğimiz yerde helikopter var fakat etrafını tamamen dolaştım çıkacak herhangibir yer yok ben o kazı alanına nasıl çıkacağım(kaza alanıda olabilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

arkadaşlar ben bi görev aldım kazı alanını incele diye 5. kazı alanı diye geçiyor hemen yanında düşmanlarımızın korumaya aldığı büyük bir bina var işte o inceleyeceğimiz yerde helikopter var fakat etrafını tamamen dolaştım çıkacak herhangibir yer yok ben o kazı alanına nasıl çıkacağım(kaza alanıda olabilir)

kazı alanında (kaza alanında) her zaman bir cıkıs vardır ordan cıkıcaksın
  • quote:

Şu modu aradım taradım adam gibi bi tane bulamadım. Link var mı acep ?
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.