Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @themanyax hocam şu Pripyattaki bug konusunda ne diyorsun.. Anaokulunun olduğu yerde göreve gönderiyor. Etrafa ses dalgaları gönderen gibi birşey gönderen cihaz var onu parçalıyorum. Alt katta atlıyorum, dolabın içinde herif kitli dolabı açıp adamla konuşmam gerek ama adam 2. 80 uzanıyo dolabın içinde. Dolayısıyla görevi tamamlıyamıyorum bir türlü :S
  • Yani herşeyi sona getirdim halen cs gibi grafikleri var acaba problem benim pcde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan0123

Yani herşeyi sona getirdim halen cs gibi grafikleri var acaba problem benim pcde mi?

complete modunu bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan0123

Yani herşeyi sona getirdim halen cs gibi grafikleri var acaba problem benim pcde mi?

Yanılmıyorsam Clear Sky ile aynı oyun motoru sürümünü kullanıyor CoP. @hkn_01 'in dediği gibi complete modu yada atmosfear modu dene.Farkı göreceksin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_01

Sigerous Mod 1.7 modu şu ana kadar denediğim en iyi stalker modu.Sizde deneyin

Bu mod Türkçe yama ile uyumlu değilmiş sanırım denemeyi düşünüyordum ama vazgeçtim.
    Call of Pripyat için ağırlık ve tüccar modu vardı bulamadım bilen biri yardım ederse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

Orijinalden alıntı: hkn_01

Sigerous Mod 1.7 modu şu ana kadar denediğim en iyi stalker modu.Sizde deneyin

Bu mod Türkçe yama ile uyumlu değilmiş sanırım denemeyi düşünüyordum ama vazgeçtim.
    Call of Pripyat için ağırlık ve tüccar modu vardı bulamadım bilen biri yardım ederse sevinirim.

O modlarla oyundan nasıl zevk almayı düşünüyorsun ?

http://stalker.filefront.com/file/CoP_Trader_Mod;111621
  • Oyun modsuzda zevkli zaten ya ağırlık ve tüccar modları para yapmak için gerekli
  • quote:

Oyun modsuzda zevkli zaten ya ağırlık ve tüccar modları para yapmak için gerekli

Hocam para kastırcam diyorsan bol bol artifact avına çık...Zaten Zaton'dan sonra Jüpitere geçince para mara lazım olmuyo artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

quote:

Oyun modsuzda zevkli zaten ya ağırlık ve tüccar modları para yapmak için gerekli

Hocam para kastırcam diyorsan bol bol artifact avına çık...Zaten Zaton'dan sonra Jüpitere geçince para mara lazım olmuyo artık...

Hocam 4. kez oynuyorum Bir kere de Türkçe yama ile bitireyim dedim.
  • O zaman sana her yol mübah
  • Arkadaşlar Windows 7 Yükledim Call Of Pripyatı Açtım Grafik Ayarlarını Yükselttim Ayarların Aktif Olması İçin Yeniden Başlattım Alttaki Hatayı Veriyo Napabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelz -- 26 Aralık 2010; 15:21:17 >
  • Ekran kartın kaldırmıyor diyor ayarları düşür
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Ekran kartın kaldırmıyor diyor ayarları düşür

Tamam Onu Anladımda Oyuna Girmeden Ayarları Nasıl Düşürecem Hatayı Oyuna Girmeden Veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelz -- 26 Aralık 2010; 16:34:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelz

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Ekran kartın kaldırmıyor diyor ayarları düşür

Tamam Onu Anladımda Oyuna Girmeden Ayarları Nasıl Düşürecem Hatayı Oyuna Girmeden Veriyor

C:/documents and settings/all users/stalker call of pripyat/

buraya gel ve user'i not defterinde aç vid_mode 'u bul ve orayı 800x600 yap veya 1024x768 yap
  • arkadaşlar jupitere nasıl gidicem hiçbir yol gözükmüyor haritada.
  • begenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

arkadaşlar jupitere nasıl gidicem hiçbir yol gözükmüyor haritada.

Zatondaki konaklama yerinde pilot var ,ona para ödeyip jupitere gideceksin.
  • Pripyat maalesef çok kısa diğer iki oyuna göre. Ayrıca da çok kolay. İlk oyun yani Shadow of Chernobil hem hikaye bazında çok daha dolu ve ilginç hem çok çok daha zor hem de daha uzun bir oynanış süresi sunuyordu.
    Yahu tüm silahları topladım ettim pripyatta lazım olur diye fazla da kullanmadım.Pripyata geçip 2-3 tane ufacık görevden sonra oyun bitti şaştım kaldım.O kadar pripyat şehrini yapmışsın etmişsin ama görev yok daha gezemeden bitti.Son bölümde gezmeyi tercih edebilirsin ama görev olmadıktan sonra manasız tabi. 2-3 tane silahı daha hiç kullanmak nasip olmadı.Lazım olur diye kullanmamıştım. Ben ne bileyim ilk iki oyun gibi olur sanmıştım.Hele hele ilk SOC'ta nasıldı yav ,son bölümlerde aksiyon tavan yapmıştı 2-3 mermiye muhtaç kalıyordu insan ciddi ciddi çatışmalara giriyorduk son bölümde onlarca düşman ile karşı karşıyaydık.Ben en iyisi yine ilk oyunu oynayayım.
  • İlk oyun açık ara en iyiydi haklısın,son oyundaki oynanış ve optimizasyon ilk oyunda olabilseydi çok daha ses getirirdi.Bir de Clear Sky Limansk bölümü de fena değildi
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.