Evet, orada çok daha cana yakın stalker sever arkadaşımızı bulabilrsin.
artık x8 görevi kaldı haritada bir tek...
strelok u gönderip geri döndükten sonra yanova gidebilmem için ne yapmam gerekecek? hatırlayamadım. garry beni hala bekleyecek mi laundromat ta?
quote:
Orijinalden alıntı: themanyax
Asansörü çalıştıran jeneratör, binanın en üst katında, yukarı çıkış labirent gibi ama çok zorlanmazsın sanırım.
saol...
ya bu gariplikler hep beni buluyor heralde.
oyun hemen bitmesin diye gezmeye başladım. yanova döndüm tekrar. dışarda bir hırlama gürleme gümbürtü koptu. kapıyı araladım azıcık ne oluyor diye göremedim. bilimadamlarına doğru olan kapıdan çıktım dışarı, anam rayların sağ tarafında item32 için zatonda girdiğimiz labaratuvarın altında gezinen büyük pseudodog vardı ya, aha işte ondan yanında da chimera.. kapışıyorlar saat de akşam 7 civarı...
fazla sürmedi olay chimera geberiverdi.
bir de şunu anladım gauss ile headshot yaptın mı giant pseudodog a anında ölüyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: de beers
ya bu gariplikler hep beni buluyor heralde.
oyun hemen bitmesin diye gezmeye başladım. yanova döndüm tekrar. dışarda bir hırlama gürleme gümbürtü koptu. kapıyı araladım azıcık ne oluyor diye göremedim. bilimadamlarına doğru olan kapıdan çıktım dışarı, anam rayların sağ tarafında item32 için zatonda girdiğimiz labaratuvarın altında gezinen büyük pseudodog vardı ya, aha işte ondan yanında da chimera.. kapışıyorlar saat de akşam 7 civarı...
fazla sürmedi olay chimera geberiverdi.
bir de şunu anladım gauss ile headshot yaptın mı giant pseudodog a anında ölüyormuş.
giant psuededog ? herhalde psuedogiant dan bahsediyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: keskinbalta
good hunting stalker
artifak nasıl bulucam yardım dedektörü açıyorum sesde çıkıyor hiçbirşey çıkmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: bobo.1903
artifak nasıl bulucam yardım dedektörü açıyorum sesde çıkıyor hiçbirşey çıkmıyor
Hocam sesin çıktığı yöne doğru ilerleyeceksin. Biblemeler çoğalıyorsa yaklaşıyorsun demektir. Azalıyorsa uzaklaşıyorsun demektir.
Ha birde bölgeyi iyi gez ölüleleri kontrol et. Belki daha iyi dedektör bulursun...
Sigerous Mod 1.7 modu şu ana kadar denediğim en iyi stalker modu.Sizde deneyin
Oyuna kaç kez başladığımı bilmiyorum ama her seferinde bu Oasis görevinde takılıyorum. Sinir oldum..
Birde son başladığımda yer altındaki arabadan çantayı aldım. Malum Snorklar var.Bloodsucker'lardan sonra en nefret ettiğim yaratıklar. Gitmeden önce yanımda bi bıçak bol bol sağlık eşyası aldım. Çantayı alıp mağaralarına dalmamla topuklamam bir oldu. O şey korkusuyla ayaklarım popoma değercesine nasıl kaçıp çıktım o inlerinden bi ben birde Allah biliyo. Çıktıktan sonrada kendime iyi bi güldüm.. Gerçek hayatta snorklar olacak Usain Bolt yanımda murat 131 gibi kalır şarapsızım.
quote:
Orijinalden alıntı: hkn_01
Call of Pripyat için mi bu hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: EmyRocK
Oyuna kaç kez başladığımı bilmiyorum ama her seferinde bu Oasis görevinde takılıyorum. Sinir oldum..
Birde son başladığımda yer altındaki arabadan çantayı aldım. Malum Snorklar var.Bloodsucker'lardan sonra en nefret ettiğim yaratıklar. Gitmeden önce yanımda bi bıçak bol bol sağlık eşyası aldım. Çantayı alıp mağaralarına dalmamla topuklamam bir oldu. O şey korkusuyla ayaklarım popoma değercesine nasıl kaçıp çıktım o inlerinden bi ben birde Allah biliyo. Çıktıktan sonrada kendime iyi bi güldüm.. Gerçek hayatta snorklar olacak Usain Bolt yanımda murat 131 gibi kalır şarapsızım.
ben o göreve pompalı tüfekle gitmişim 8 kurşun varmış içinde çok zorlandım artifak verdi görev sattım iyi para verdi.
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
quote:
Orijinalden alıntı: hkn_01
Call of Pripyat için mi bu hocam?
evet
bu oyuna bi türlü başlayamadım acaba başlamalı mıyım ana oyun + 2 ek paket var ve clear sky için çok kötü diyorlar tam olarak neler lazım peki patch mod falan?
quote:
Orijinalden alıntı: Lucifer Roses
bu oyuna bi türlü başlayamadım acaba başlamalı mıyım ana oyun + 2 ek paket var ve clear sky için çok kötü diyorlar tam olarak neler lazım peki patch mod falan?
BU oyun için patche gerek yok.
SoC için 1.005mi ne var onu kur. Clear Sky için 1.5.10 patchini kur.
Modlar konusunda birşey diyemem. Değişik modlar var. Tavsiyem önce sade bir şekilde oynaman. Zaten 3 oyunuda bitir oyun hastalık yapar, diğer modlarıda denersin.
Bu arada Pripyatta bi bug'a denk geldim. Dolapta herif var kapıyı açıp konuşmam gerek ama adam dolapta gebermiş bi vaziyette duruyo. Delircem...
clear sky icin sky reclamiton project'i indir. birçok bugu temizliyor
Bu oyunun grafikleri tek bana mı iğrenç geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcan0123
Bu oyunun grafikleri tek bana mı iğrenç geliyor
Tam olarak neyi kastetmiştiniz? İyi bir sistemle harikalar yaratan bir motoru var oyunun.