Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2 PC (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
4.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kendimce bir rekor kırdım, Stalker SoC Complete 2009 mod ile tam 1 yıl süreyle oynadım.

dosyalarda kurulum tarihi olarak ağustos 2010 yazıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 10 Ekim 2011; 10:37:02 >
  • STALKER lar toplanmış. Multi yada CO-op olursa artık birlikte dalıcaz gibime geliyor . Radyasyon kokan toprakları özledim ilave bilgi vereyim : Call of pripyata Missery adında bir mod geliyor 29 ekimde çıkıcakmış bilginiz olsun oldukça iyi ve yeni geliştirmeler var gibi gözüküyor
  • Beklediğim konu açılmış sonunda, son günlerde stalker serisi beni çileden çıkarmış ve steam' ın beni delirtmesine rağmen (hatalar, cd- key tanımama, 1 saat' te oyuna girememe, mod tanımama vb.) üzerine birde stalkerturkiye' nin kapatılmasından dolayı iyice soğumaya başlamıştım ki konunuzu gördüm ve hemen daldım ilaç gibi geldiniz.
  •  S.T.A.L.K.E.R. 2  PC biraz anti-radiation drug alırmıydınız
  • yerimizi alalım
  • Çok iyi haber. Umarım call of pripyat kadar sorunsuz olur.

Bu arada tüm Stalker arkadaşlara selam olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 10 Ekim 2011; 19:14:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

Çok iyi haber. Umarım call of pripyat kadar sorunsuz olur.

Bu arada tüm Stalker arkadaşlara selam olsun.

Aleyküm selam dostum.Hoşgeldin.
  • Hoş bulduk dostum. Stalker başlığını görünce daldım hemen.

quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Kartalı

STALKER lar toplanmış. Multi yada CO-op olursa artık birlikte dalıcaz gibime geliyor . Radyasyon kokan toprakları özledim ilave bilgi vereyim : Call of pripyata Missery adında bir mod geliyor 29 ekimde çıkıcakmış bilginiz olsun oldukça iyi ve yeni geliştirmeler var gibi gözüküyor

Beklemede kalalım mod iyi gibi..
    http://www.moddb.com/mods/stalker-misery
    Gerçekçilik ön planda olacak, ki bu iyi birşey.
     S.T.A.L.K.E.R. 2  PC
     S.T.A.L.K.E.R. 2  PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 10 Ekim 2011; 19:30:05 >

• yalnız oyun için köklü bir drm koruması geleceği söyleniyor merlininkazaninda okumuştum hatta oyun içersindeki bölümlerin tıpkı dlc gibi verileceği söyleniyor umarım bu haber doğru olmaz (korsan almak açısından söylemedim prestij kaybetmemesi açısından söyledim yoksa drm'nin nasıl bir bela olduğunu en iyi ubisoft biliyor)
  • @SerseriGezgin;
    Umarım öyle bir hata yapmazlar..
  • stalkerlar hoşgelmiş

oyunun yüzde ellisi eski mekanlarda ise diğer yarısı yepyeni kasvetli mekanlar bizi bekliyor demektir.

ateş etrafında vodka içip gitar çalıp hikaye anlatan stalkerlar...

TAGS:
    stalker 2 two iki s.t.a.l.k.e.r STALKER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 11 Ekim 2011; 12:40:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

yalnız oyun için köklü bir drm koruması geleceği söyleniyor merlininkazaninda okumuştum hatta oyun içersindeki bölümlerin tıpkı dlc gibi verileceği söyleniyor umarım bu haber doğru olmaz (korsan almak açısından söylemedim prestij kaybetmemesi açısından söyledim yoksa drm'nin nasıl bir bela olduğunu en iyi ubisoft biliyor)

kesin birşey yok herhalde
    anladığım kadarıyla:

quote:

Stalkers we have not said we will be using DRM. Just that it was mentioned. We are looking at all options available to us to best suit you the community and us GSC. Please do not worry.

The idea of implementing DRM came in as a possible anti-piracy solution. You know the severe level of commercial piracy we have here in ex-USSR region. This said however, there is no firm decision to go for DRM with S.T.A.L.K.E.R. 2 as of now. Be assured, we do realize how uncomfortable this solution is for the players, so we’ll continue to look for the most effective, yet acceptable for all, way of protecting the game by the time of its release.

TAGS:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 11 Ekim 2011; 12:40:36 >

• Benim anladığım DRM'yi düşünüyorlarmış ama bu korumayı oyunun yapısına uyup uyamayacağını değerlendiriyorlar sanırım... ki Stalker gibi bir oyuna diyelim karar verdiler bu DRM sistemini nasıl koyacaklar bilemiyorum ileriki zamanlarda göreceğiz umarım böyle bir hata yapmazlar ama yaparlarsada bu oyunu almayacağım anlamına gelmez alır oynarım benim korkum sadece DRM'nin bizi rahatsız etmesidir bizim internet altyapımızın nasıl olduğunu söylememe gerek yok heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 10 Ekim 2011; 19:52:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

yalnız oyun için köklü bir drm koruması geleceği söyleniyor merlininkazaninda okumuştum hatta oyun içersindeki bölümlerin tıpkı dlc gibi verileceği söyleniyor umarım bu haber doğru olmaz (korsan almak açısından söylemedim prestij kaybetmemesi açısından söyledim yoksa drm'nin nasıl bir bela olduğunu en iyi ubisoft biliyor)

sddd@DRACONIC @sahafiec ve diğer stalker dostlarım hepinize saygılar sevgiler öncelikle.. MODB sıtesindeki missery modu beklemeden SOC için oblivionlost ultimate i indirip oynamanızı tavsiye ederim bu moddada AMK mod + aresanal mod (çok sayıda 50 küsür civarı modern silah ) ve ultra doku ayarlı bir mod
    Silahlara örnek olarak FAL-AUG-M95-GALİL-M16-M4SOPMOD-M4 + eklentileri vs

Öte yandan DRM kopya konusuna gelirsek belkide üzerine en fazla mod yapılan oyun STALKER serisidir. Kaynak kodları açık , ben bile scripttlerde oynama yapıp oyunla ilgili birçok şeyi değiştirebiliyorsam bu GSC için intihar olur STALKER serisi gelişime açık bir konsepti oluduğu için bu tür saçmalıklara kalkışmayacaklarını düşünüyorum @Sahafiec hocam complate modu 1 yıldır oynamışsın ama inan bana pek sarmadı sen usta stalker olarak ultimateoblivionlost modunu mutlaka denemelisin.

Herkese iyi forumlar stalkerlar.

• @Anadolu Kartalı;

Saygılar.
    Deneyelim hocam uzun zamandır stalker oynamıyordum zaten.
  • yerimi aldım bende
  • tekrar kurduracaksınız şimdi bana oyunu, galeyana geliyorum bak (bu kaçıncı artık bilmem)...
  • eskilerden alıntılar varsa sidrovich vardır hehralde, hele o ilerlerdeki bar ortamı mükemmeldi
  • s.o.c. 7 sene sürmüstü umarım buda okadar uzun sürmez
  • @akibeel inşallah öyle olmaz ama olacağını da zannetmiyorum
    çünkü ilk oyun sıfırdan yapılmıştı, şimdkinde ise tecrübeli (3 oyun yapmış) bir ekip var

quote:

Orijinalden alıntı: cavador

eskilerden alıntılar varsa sidrovich vardır hehralde, hele o ilerlerdeki bar ortamı mükemmeldi

TAGS:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 11 Ekim 2011; 12:41:00 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.