Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2 PC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
4.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     S.T.A.L.K.E.R. 2  PC

S.T.A.L.K.E.R. 2  PC

[Kunye=224-4]

Tür:......................Shooting, Action,
    Kamera açısı:........FPS(First Person Shooter)
    Yapımcı:................
    Dağıtımcı: .............
    Resmi site:............http://stalker-game.com/
    Twitter:.................http://twitter.com/#!/gscstalker
    Facebook:.............http://www.facebook.com/officialstalker /http://www.facebook.com/stalkercommunity
    Platform:...............PC / X-Box 360 / PS3
    Ekran görüntüleri:..http://www.bolumsonucanavari.com/EkranGoruntuleri-STALKER_2-224.htm
    Ön inceleme:........
    Videolar:..............
    Kapak:.................
    Alternatif:............. S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl / S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky / S.T.A.L.K.E.R.: Call Of Pripyat
    Yaş sınırı:.............
    Çıkış tarihi:...........2012 gibi
    Çıkış fiyatı:...........
    MultiPlayer:...........
    Medya:.................
    Grafik Motoru:......
    sistem İhtiyaçları:.

23.12.2011 22:47 Samet Konuksal

Atmosferiyle kendine büyük bir hayran kitlesi elde eden S.T.A.L.K.E.R. serisi şu sıralar zor günler geçiriyor.

Hatırlayacağınız üzere S.T.A.L.K.E.R. serisi ve geliştirici GSC World adına ilk olarak firmanın dışından birisi, oyunun iptal olduğu ve GSC'nin kapandığına yönelik bir söylenti çıkarmıştı. GSC ise bu duruma bir yalanlama getirmiş ancak zor günler geçirdiğini kabul etmişti.

Bu durum sonrası geçen günler, S.T.A.L.K.E.R. 2 ve GSC için bir duyuru getirmemiş, hayranları da meraka sürüklemişti. Ancak firma, bugün Twitter hesabından bir açıklama yaptı, fakat görünüşe göre hayranların içi yine rahatlamayacak.

Yapılan açıklamada GSC, S.T.A.L.K.E.R. 2 için yeni resmi duyuruların Ocak ayının ortasında geleceğini belirtti. Evet STALKER'cılar, yine bekleme yolu gözüktü...

ALINTI:
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-STALKER_2nin_Durumu_Ocakda_Belli_Olacak-23114.htm

12.12.2011 18:15 Samet Konuksal

Takipçilerimizin hatırlayacağı üzere geçtiğimiz günlerde S.T.A.L.K.E.R. 2'nin iptal olduğu ve yapımcısı GSC'nin kapandığı yönünde bir iddia ortaya çıkmıştı. GSC'de çalışmayan ancak firmanın CEO'sunun yakın arkadaşından çıkan bu iddia hakkında açıklama bugün geldi.

Firmanın Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre GSC'deki işler gerçekten de karışık gözüküyor. Yayınlanan açıklamada ekip, "Devam etmek için elimizden geleni yapacağız. Ancak malesef şuan için hiçbir şey kesin değil." şeklinde bir yazı paylaştı.

Bakalım büyük bir hayran kitlesini elinde barındıran S.T.A.L.K.E.R.'ın yapımcısı Ukraynalı GSC'nin bu süreç sonrasındaki durumu ne olacak? Birlikte göreceğiz.

ALINTI:
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GSC_Kapaniyor_mu_STALKER_2_iptal_mi-22685.htm

11.12.2011 01:01 Samet Konuksal

Dün çıkan GSC'nin kapandığı ve otomatik olarak da S.T.A.L.K.E.R. 2'nin iptal edildiği yaygarası, S.T.A.L.K.E.R. serisinin hayranlarını epey korkuttu. Çok geçmeden bu yaygarayı yayan kişinin GSC çalışanı olmadığının açıklanmasıyla biraz rahatlasak da, resmi bir açıklama hala daha yok.

Bugün, GSC ekibi suskunluğunu bozdu ve firmanın resmi Twitter hesabından açıklama yapıldı. Ancak kafalardaki soru işaretleri hâla devam ediyor. Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre ekip, resmi ifadeyi Pazartesi günü yapacak.

Beklemedeyiz, umarız S.T.A.L.K.E.R. gibi bir serinin sonu böyle kötü bitmez.

ALINTI:
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-STALKER_2_Yapimcisi_GSCden_Ptesi_Aciklama_Var-22628.htm

09.12.2011 19:52 Levent Polater

Ukrayna tabanlı bir site olan UkraNews'ten alınan raporlara göre Stalker 2 yapımcısı GSC stüdyosu sahibi Sergei Grigorovich tarafından kapatıldı ve dolayısıyla Stalker 2 yapımı da iptal edildi.

Rapora göre Grigorovich, stüdyoyu kendi kişisel sebepleri yüzünden kapatıyormuş ve bunlardan bahsetmekten kaçınmış. Şubat 2012'ye kadar alacaklarını tahsil etmeyi bekleyen 40 ilâ 50 arası çalışanının da böylece işine bir anda nedeni bile bilinmeyen bir biçimde son vermiş olundu.

Siteye yakın bazı kaynakların bildirdiğine göre Grigorovich'in stüdyoyu kapama nedeninin altında S.T.A.L.K.E.R. 2 yapımından tatmin olmaması yatıyor. Şirketin resmi Twitter hesabından bu konuyla ilgili ilk olarak “Hayır, GSC'yi kapamadık veya Stalker 2'yi iptal etmedik" denilmesine rağmen kısa bir süre sonra bu tweet kaldırıldı ve GSC'den Dmitri Bourkovski kısa ve net biçimde şunu yazdı:

“GSC kapandı.”

Gerçekten çok üzücü. Kısa bir süre zatfında GSC'nin neden kapandığıyla ilgili açık ve net bir bilgilendirme yapılması bekleniyor. Bizimle kalınız.

ALINTI:
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Flas_GSC_Kapandi_STALKER_2_iptal_Oldu-epostasay-22596.htm

15.07.2011 11:48 Ersin Kılıç

S.T.A.L.K.E.R. 2'nin 2012 yılında çıkacağını hatırlatalım.

Duyurulması üzerinden yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen hakkında hala çok az bilgiye sahip olduğumuz
    S.T.A.L.K.E.R. 2 için yeni detaylar gelmeye başladı.
    NeoGaf üyelerinden subversus isimli üye, yapımcının katıldığı bir söyleşiden bazı notları paylaşmış.
    Önce çıkan detaylar ise şu şekilde ;

- Oyunda yönlendireceğimiz karakterin adı Strelok
    - Geniş bir dünyaya sahip olan oyunda, serinin eski oyunlarındaki bazı mekanlara da dönüş yapacağız.
    - Oyun ile birlikte bir dizi film projesi de var.
    - Daha önce duyurusu yapılmıştı ve bu dizi yakında ekranlarda olacak.
    - Oyunda da dizinin senaryosuna paralel olarak bazı göndermeler olacağı söyleniyor.
    - Dizinin (Film diye çevrilmiş) bütçesi 3 milyon dolar.
    - Oyunda araç kullanımı olabilir fakat kesin değil
    - Oyun multiplatform duyurulmasına rağmen PS3 portunun mümkün olabileceği belirtilmiş.
    - Oyunun yapımında 60 kişi çalışıyor.
    - Oyunun hikayesinin %50'lik bir kısmı önceki oyunlara dayanacak.

ALINTI:
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-STALKER_2den_Yeni_Detaylar-17551.htm

Perşembe, 13 Ocak 2011 16:58 Şefik Akkoç

S.T.A.L.K.E.R. serisinin yapımcısı GSC, serinin yeni oyunu hakkındaki detayları Facebook üzerinden yayınladı.

Oyunun resmi Facebook sayfası üzerinden açıklamalarda bulunan yapımcılar,
    S.T.A.L.K.E.R. 2’nin DirectX 11 desteğine sahip olacağını duyurdular.
    Bu teknik detayın dışında da bilgiler veren yapımcılar, yeni oyunda yepyeni bir hikayeye,
    yepyeni bir oyun motoruna ve yeni karakterlere yer vereceklerini söylediler.
    PC için geliştirilen ama konsol versiyonları henüz doğrulanmayan
    S.T.A.L.K.E.R. 2’nin çıkış tarihiyse 2012 olarak duyuruldu.

ALINTI:
    http://www.level.com.tr/index.php/haber/haber/6990-stalker-2den-detaylar

27.12.2010 11:38 Alkan Adakaner

İlk oyun mükemmel atmosferiyle FPS severlerin büyük beğenisini toplamıştı

Bu yaz duyurusu yapılan S.T.A.L.K.E.R 2, PC oyuncularının yanı sıra konsolları da
    (Xbox 360 ve Playstation 3) ziyaret etmeye hazırlanıyor.
    Tabi oyunun konsollara da çıkacak olması geliştiricinin daha fazla zaman ihtiyaç duymasını ve
    oyun motorunu konsollara uygun hale de getirmesini gerektiriyor.

Serinin geliştiricisi GSC Game World şu ana kadar pek ayrıntılı bilgi vermese de,
    firma yetkililerinin psnow sitesine yaptığı açıklamaya göre henüz S.T.A.L.K.E.R 2'nin
    geliştirme sürecinin erken aşamasındalarmış.

Geliştirici ekip şu an oyun motorunun tamamen hazır hale getirilmesine odaklanıyor ve
    aynı türdeki diğer oyunlarla yarışacak bir oyun geliştirmek istiyormuş.

Crysis 2, Killzone 3 ve Rage gibi yapımların olduğu 2011 yılında S.T.A.L.K.E.R 2'den de
    görsel olarak çok şey bekleniyor,
    çünkü ilk oyunun görselleri zamanının en iyileri arasında bulunuyordu.

ALINTI:
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-STALKER_2nin_Gelistirme_Sureci_ilk_Asamada-12085.htm

14.08.2010 02:28 Gökhan Yılmaz

STALKER serisinin yapımcısı GSC Game World, STALKER 2'nin geliştirildiğini resmi olarak duyurdu.
    Yapımcı, duyurusunda STALKER serisinin şimdiye kadar 4 milyondan fazla sattığını
    ve devam oyunu niteliğinde olan STALKER 2'nin büyük bir yapım olarak seriye ekleneceğini belirtti.

GSC Game World'ün CEO'su Sergiy Grygorovych, oyunun multi platform olarak 2012'de çıkacağını açıklarken
    tam olarak hangi platformlar için geliştirildiğini belirtmedi.

ALINTI:
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-STALKER_2_Duyuruldu-8525.htm

TAGS:
    stalker 2 two iki s.t.a.l.k.e.r STALKER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 24 Aralık 2011; 1:29:28 >

•  S.T.A.L.K.E.R. 2  PC

S.T.A.L.K.E.R. 2  PC

S.T.A.L.K.E.R. 2  PC

TAG TAGS:

S.T.A.L.K.E.R. 2  PC S.T.A.L.K.E.R. 2  PC S.T.A.L.K.E.R. 2  PC S.T.A.L.K.E.R. 2  PC S.T.A.L.K.E.R. 2  PC S.T.A.L.K.E.R. 2  PC
     S.T.A.L.K.E.R. 2  PC S.T.A.L.K.E.R. 2  PC S.T.A.L.K.E.R. 2  PC S.T.A.L.K.E.R. 2  PC S.T.A.L.K.E.R. 2  PC S.T.A.L.K.E.R. 2  PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 9 Aralık 2011; 23:52:10 >

• Acaba köklü bir değişim olacakmıdır
  • ya metro bitse bu seriye başlicamda daha hala bitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Acaba köklü bir değişim olacakmıdır

serinin üç oyunu da güzeldi
    açıkçası ben umutluyum

TAGS:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 24 Aralık 2011; 1:46:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

ya metro bitse bu seriye başlicamda daha hala bitmedi

bendede bitmedi oyna oyna bitmiyor çok uzunmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

ya metro bitse bu seriye başlicamda daha hala bitmedi

Bence metro stalkerin hiç bir oyununun yanından bile geçemez.Stalkerdeki atmosferi şimdiye kadar hiç bir oyunda görmedim.Stalkerde yaşadığım duyguyu hiç bir oyunda yaşamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada konu hayırlı olsun.Umarım çok iyi bir oyunla karşılaşırız ki bundan şüphem yok.
  • @STALKER-1903

sana katılıyorum dostum
    stalker atmosferini öven pek çok yazı var
    inşallah popülerlik kurbanı olmaz
    ruslar işi biliyor

TAGS:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 11 Ekim 2011; 12:39:05 >
  • Neeee , Stalker 2 ' mi ! Süper olacağından adım gibi eminim.
  • Oyun ps3 'de yok.

Grigorovich tarafından araçların kuvvetli bir ihtimalle olabileceği belirtirken, bir filmle de bağlantı var. Film 3 milyon dolar bütçeli. Şu anda S.T.A.L.K.E.R. 2 üzerinde 60 kişinin çalıştığı söylenirken, oyun önceki senaryoların %50'lik kısmını kullanacak." Ayrıca yapımın PS3 port'unun da mümkün olabileceği belirtiliyor". Sergei Grigorovich, bir dizi projesine de başlamak istediğini söylerken, dizinin 10-15 bölüm olabileceğini eklemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rpm7200 -- 9 Ekim 2011; 20:40:40 >
  • Konuda yaşlı kurt stalker ımızı göremedim(@sahafiec)

3 seriyi bitirmiş ve stalkerın kalbimdeki yerinin ayrı olduğunu belirterek bu oyunu bende dört gözle bekliyorum. Bence metro mu daha iyi stalker mı demeye gerek yok. Çünkü ikiside atmosfer ve mekan ve hikaye konusunda çok başarılı. Ben iki oyunuda çok seviyorum.

siz STALKER dostlarımıda selamlıyorum. Yeni oyunda gelinde 1-2 vodka ile beraber anti-radiation drugs alırız
  • 3 oyunada başladım ama yarısında sıkılıp bıraktım RPG öğeleri fazla olsa daha iyi olur Fallout gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Konuda yaşlı kurt stalker ımızı göremedim(@sahafiec)

3 seriyi bitirmiş ve stalkerın kalbimdeki yerinin ayrı olduğunu belirterek bu oyunu bende dört gözle bekliyorum. Bence metro mu daha iyi stalker mı demeye gerek yok. Çünkü ikiside atmosfer ve mekan ve hikaye konusunda çok başarılı. Ben iki oyunuda çok seviyorum.

siz STALKER dostlarımıda selamlıyorum. Yeni oyunda gelinde 1-2 vodka ile beraber anti-radiation drugs alırız

sahafiec'i görmek isteriz üstadımızdır kendisi
    davet gerekiyorsa davetiye yollayalım
    teşekkürler @Lifetaker sana da selam

@rpm7200
    oyunun neredeyse yarsının eski mekanlarda geçmesi çok isabetli olmuş
    eski mekanları daha gelişmiş grafiklerle oynamak çok güzel bir deneyim olacak.

@Domates Kızartması başla ama ikisi farklı oyunlardır
    stlaker daha serbest metro2033 daha kısıtlı bir oyundur

oyunun atmosferi çokça övülüyor,
    iklim değişikliği gece gündüz döngüsü
    ama oyunun fps olarak silahları ve silahların vuruş hissi hiç yabana atılır değildi
    merminin yerçekimine yenik düşmesi duvardan ve yerden sekmesi izli olması silahların tutukluk yapması upgrade yapılması eskiyip kullanılmaz hale gelmesi vs...
    bunlar da çok etkilemişti beni
    oyun fizik motoruyla da başarılı olmasaydı bukadar sevilmezdi eminim...

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

3 oyunada başladım ama yarısında sıkılıp bıraktım RPG öğeleri fazla olsa daha iyi olur Fallout gibi.

oyunda macera ve merak unsuru insanı sürüklüyor
    çeşitli kasvetli metruk mekanlar...

TAGS:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 11 Ekim 2011; 12:39:34 >

• işte benim konum...

şimdiden bu oyunun çıkışına kalan günleri saymaktayım.

bol radiasyonlu bekleyişler dostlar ve her yeni bilgiyi burada paylaşalım.

vodkalar benden...
  • @sahafiec

Hoşgeldin stalker

TAGS:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 11 Ekim 2011; 12:39:56 >
  • Co-Op'tan hep oyunu basitleştiricekler diye korkarım fakat önceki oyunların tarzıyla girip bir işten diğerine bir kamptan diğerine geceleri ateş yanında gitar ile vodkalarımızı topluca yudumlasak müthiş olurdu.

Konsol desteği şimdiden korkutmadı değil.
  • stalker 2 ile ilgili değil.

http://militarist.com.ua/forum/viewtopic.php?f=291&t=47457

6. resim monolith fact.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 10 Ekim 2011; 3:49:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Konuda yaşlı kurt stalker ımızı göremedim(@sahafiec)

Aleyküm selam.Bu arada doğru ben de metro ile karşılaştırmak istemem fakat stalker daha önce çıkmış bir oyun olmasına rağmen arkadaş şu anda metroyu oynadığı ve bitirdikten sonra geçiş yapmak istediği için, stalkerden daha fazla zevk alabileceğini belirtmek istedim tabi anlatımımda da stalkeri üstün tuttum ve biraz karşılaştırma oldu eh o kadar da stalkerin ayrıcalığı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 10 Ekim 2011; 10:32:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

işte benim konum...

şimdiden bu oyunun çıkışına kalan günleri saymaktayım.

bol radiasyonlu bekleyişler dostlar ve her yeni bilgiyi burada paylaşalım.

vodkalar benden...

Hoşgeldin Stalker.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.