Bildirim
Ryzen aldığım için çok pişmanım. SİZ SAKIN ALMAYIN!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
3600 aldım kullandigim anakart dandik bir anakart b450 s2h 1.1 verip 4.2ghz kullanıyorum sıfır sıkıntı kullanamayan kendine baksın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
7 8 ay önce aldım, iyi ki almışım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ryzen 3600 kullanıyorum oc siz hiç bir ayarı oynanmamış sıfır sorun, milleti yaniltmayin...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şahsen açıklamayı yeterli buldum. ryzen sistemimi satıp i7 işlemcili turbox alıcam. teşekkürler... -
Malum kişinin, hiç anlaşılmayan diğer hesabı -
Ben ne okudum acaba? -
isinma olayi 100 kere tartistik su forumda kendi sogutucusu kotu. ayri sogutucuyla kullanin hic bir problemi yok islemcinin. hangi programlarla uyumsuzmus onu da yazsaydiniz bari. ortaya laf atip kacmakla olmuyor
-
Sırf polemik yaratmak için açılan boş bir konu. Saydığın durumları yaşıyorsan eğer çözümleri çok basit forumda defalarca konu açıldı birine bakarsın. -
Bu açıklamaya nazaran hemen pentium d alıyoruz forum olarak. Akar kokar tok tutar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben aldığım için pişman değilim. SİZ DE KESİNLİKLE ALIN. Böyle gö.. ehmm konuya böyle cevap.
Intelin yeni 22NM cpularini bekleyin bence , bu aralar cikar piyasaya .quote:
Orijinalden alıntı: SomeoneWhoCares
Bu açıklamaya nazaran hemen pentium d alıyoruz forum olarak. Akar kokar tok tutar -
trol dicem boşver şimdi amd ryzen serisi sayesinde bir miladı değiştirdi biz intel'e kalsaydık halen 4c 4t devam ediyor olurduk ryzen serisi işlemciler biraz ince ayar gerektiriyor sadece biraz araştırmak gerek bios'a girmekten de korkmayın kardeşim yemez sizi ufak ince ayarlar ile güzel bir kullanım seviyesine geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 8 Mayıs 2020; 14:13:52 >
Cok hakli isinma sorunu var ort 250 tlik sogutucu istiyor ayrica 3950 gibi dandik sadece 16 cekirdek 32 izlek destegi veriyor.
Rakip firma gibi verecekti 32 cekirdek 64 izlek destegi hem de cok uygun fiyata o zaman is yapardi.
Kullanamayanlar utansın ne diyeyim. 2600x kullanıyorum daha işlemciden kaynaklı bir sıkıntı yaşamadım. -
Ama RGB moruq Intel rgb soğutucusu yok.quote:
Orijinalden alıntı: Arthur_Morgan
isinma olayi 100 kere tartistik su forumda kendi sogutucusu kotu. ayri sogutucuyla kullanin hic bir problemi yok islemcinin. hangi programlarla uyumsuzmus onu da yazsaydiniz bari. ortaya laf atip kacmakla olmuyor -
2700 boşta 32 33 derece yükte 45 derece kendi adına konuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3600 aldım kullandigim anakart dandik bir anakart b450 s2h 1.1 verip 4.2ghz kullanıyorum sıfır sıkıntı kullanamayan kendine baksın
|
şahsen açıklamayı yeterli buldum. ryzen sistemimi satıp i7 işlemcili turbox alıcam. teşekkürler...
|
Malum kişinin, hiç anlaşılmayan diğer hesabı
|
Ryzen 3600 kullanıyorum oc siz hiç bir ayarı oynanmamış sıfır sorun, milleti yaniltmayin...
|
Sırf polemik yaratmak için açılan boş bir konu. Saydığın durumları yaşıyorsan eğer çözümleri çok basit forumda defalarca konu açıldı birine bakarsın.
|
milletin 3 kuruşluk aklı vardı o da corona ya kurban gitti.
ryzen almış pişman mış !!!!! bizdr forum olarak senin doğumundan üzüntü duyuyoruz. birde utanmadan oksijenimizi çalıyorsun. dilerim tıp iyice gelişir bu tip istenmeyen doğumlar daha en başından engellenir. |
Ben ne okudum acaba?
|
Bu açıklamaya nazaran hemen pentium d alıyoruz forum olarak. Akar kokar tok tutar
|
Benzer içerikler
- 8700f vs 7500f
- pbo nedir
- matlab sistem gereksinimleri
- tray işlemci nedir
- intel speed shift technology nedir
- m2 vs m3
- lga 1851
- intel 15. nesil
- snapdragon 8 gen 4 telefonlar
- exynos 2500
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X