|
Ryzen 9700x li bir sistem kurdum. Sistemde daha öncesinde, wipaste termal macun vardı bunu mx-7 ile güncelledim 1 taş çatlasın 2 derece değişti. Daha sonrasında önce dark x125 daha daha sonrada Segotep fz6 pro aldım deneyimlerimi resim ve kanıtlarla sunmak isterim. Bide eklemek isterim ki Segotep i kurulumu dolu dolu 45 dakikamı aldı internette hiç video yoktu hangi vida hangi deliğe girer tek tek düşünerek yaptım :) (Dark x125 kurulumu çoook basitti) Termal Macun - Arctic MX-7 (çok katı bir macun sürdüğünüzde yayarken hemen kalkıyor, yayması çok zor. Çok sevdiğimi söyleyemem normalde çok ince bi tabaka yapıp yaymayı severim bunda çok zorlandım) Dark x125 85 Derece - 5495 mhz Segotep Fz6 Pro 82-81 Derece - 5525 mhz Undervolt Yapıldı: AMD Overcloking / Precision Boost Overdrive PBO Limits: MOTHERBOARD Platform Thermal Throttle Limit 85 PBO Scalar -20 Donanım: Sys Fan 4 (ön panel) : DEEPCOOL FD12-ARGB-3IN1 (2100 rpm 3 adet fan) Sys Fan 2 (egzoz) : Akasa Viper Black (çok güzel bir fan akasa bu işin vakkosu NET) Sys Fan 6 (üst panel): Kasa ile beraber gelen fanlar 3 adet. İlk ikisi emiş Son fan egzoz yapacak şekilde bağlandı. Yani kısacası içeride fırtınalar kopuyor diyebilirim :) Segotep Fz6 Pro Sisteme Takılmış Hali (İlk Ramin üstünde kalıyor fan bi tık) ![]() Segotep Fz6 Pro - Güncel test (bence almaya pekde değmedi 9700x iniz varsa gidin 3 fanlı sıvı soğutucu alın, intel gibi serin çalışmıyor) ![]() Macun Sürüşüm : #cemyılmaz #yahşibatı #cemyılmazdankesitler #cemyılmazreplikleri #shorts #film #ozkanugur https://www.youtube.com/shorts/pxWKSaq4e9A![]() İki Ürün Karşılaştırması: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotryzer -- 21 Haziran 2026; 23:44:58 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt