|
Selamlar, İşlemci bölümüne de konu açmıştım buraya da bilgilendirme yorum açısından açmak istedim Büyük bir heves ile aldım yorumlar v.s çok iyi olduğu için ürünü bugün aldım teknobiyotik.com dan. ürünün orjinal olup olmadığını üzerindeki QR kod ile doğrulattım orjinal olduğunu söyledi. Ryzen 5 5600 işlemcim + Cooler Master Hyper 212 Spectrum soğutucu ile kullanıyorum bir önceki macunum soğutucu içinden çıkan mastergel pro fakat az kaldığı için yarısını bu macun yarısını da cooler master htk-002 macun kullanarak yapmıştım 5 nokta olarak uyguluyorum üst 2 kenar mastergel pro alt 2 ve ortaya da htk-002 koydum çünkü mastergel pro bitti. daha önce kullanmıştım. karışık oldu kısaca 4 kenar 1 orta büyük şekilde sürdüm önerilen internette izlediklerim videolarda tavsiye şeklinde. bu hali ile 5600 işlemci PBO açık +200 mhz positive seçili ve pbo scalar 10x şeklinde 10 DK prime 95 testinde 89 derece max gördüm aldığım mx-6 macunu denediğim de ise tamamen temizleyip uyguladım yine 5 nokta şeklinde 10 DK aynı test de 89 derece aldım yani hiçbir fark göremedim. soğutucu sıkı sıkı oturmuş ve sağlam şekilde takılı bunda hiçbir yanlış yok. eminim. daha sonra acaba dağıtarak düz tabaka sürmek için tekrar çıkarttım temizledim ve sürme kartı ile ince ve düz bir tabaka sürdüm yalnız macun aşırı koyu hemde çok aşırı çok zor sürdüm diğer 2 macun yanında bu çok çok çok koyu. zar zor yedirdim düzleştirdim. en sonunda taktım tekrar teste soktum 88.6 max gördüm. kısacası beklentimi karşılamadı hüsrana uğradım 5-10 derece fark edecek falan sanıyordum ama nafile. şimdi deneyimli kişiler varsa üstte ki test ve kullanım ile bu değer normal mi acaba? yoksa ben mi çok yanlış beklentiye girdim? yada bu macun diğer 2 macun kadar mı kalitesi ? HTK-002 için çok kötü deniyordu ama galiba öyle değil. sonuç olarak tekrar tekrar soğutucuyu kontrol ettim sıkı ve %100 temas ediyor bir problem yok iyice temiz bir şekilde temizleyip sürdüm. deneyimli arkadaşlar varsa yorumlarsa sevinirim. macun ellerime de bulaştı zar zor çıkarabildim acaip bir şey böyle macum görmedim yani. çok koyu |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler