Şimdi Ara

Ryzen 7 2700x için MSI X470 GAMING PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ryzen 7 2700x toplamak istiyorum anakart için x470 öneriyolar fakat bu modelin özelliklerinde overclock yok diyor. Bu ne demek? Ben 2700x i oc yapamıyacakmıyım?
    www.hepsiburada.com
    MSI X470 Gaming PRO AM4 DDR4 DVI HDMI SATA 6GB/S M2 USB3.1 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-x470-gaming-pro-am4-ddr4-dvi-hdmi-sata-6gb-s-m2-usb3-1-atx-p-HBV00000BEQ88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saliih15 -- 27 Nisan 2018; 0:46:36 >

• Am4 platformunda a320 anakartlar haric hepsinde overclok yapabilirsin. X370-470 modeller tepe modellerdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hızlı cevap için çok saolun. Bu x370 yerine x470 alırsam ne fayda sağlar acaba. x470 indirimde şimdi almayı düşünüyorum ama özelliklerinde OC yok demesi aklımı karıştırdı tam olarak hanggi OC dan bahseder? (işlemci, ekran kartı)
  • X470 alin.. zaten msi markasinin onceki serisine bios yukletmeniz lazim. Birsuru is guc. Ucuza x470 guzel secenek olur. Islemciyide ramleride overclock yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: saliih15

Hızlı cevap için çok saolun. Bu x370 yerine x470 alırsam ne fayda sağlar acaba. x470 indirimde şimdi almayı düşünüyorum ama özelliklerinde OC yok demesi aklımı karıştırdı tam olarak hanggi OC dan bahseder? (işlemci, ekran kartı)
    OC yok yazan yer hepsiburada nın kendi doldurduğu saçma sapan bir tablo. Size önerim hiçbir üründe o tabloya bakarak bilgilenmeyin. Gidin ürünün kendi sitesine bakın. Özellikler kısmında anakartın bazı bilgileri yanlış girilmiş, burda da söylemişler zaten oc yapabilirsiniz diye.

x470 çıkmışken x370 almanın bir anlamı yok. Elde x470 olsaydı değiştirmeyin derdim ama sıfırdan topluyorsanız x470 mantıklı olan.
  • trulli kullanıcısına yanıt
    X470 de hangi marks modeli tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler aklımdaki soru işaretlerini giderdiniz. Üstte attığım linkteki msi x470 modelini aldım indirimde 730 tlye. Hep bakıyodum 850- 1000 tl arasındaydı x370lerde 620 tlye kadar düşmüş ama sizin tavsiyeniz ile x470 aldım inşaallah memnun kalırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saliih15 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar..

Kurulum yaptıktan sonra sadece bellekleri xmp moda alıp. Prime95 testinde işlemci sıcaklığınızı paylaşabilirmisiniz?

Tabi burada stok soğutucu kullandığınızıda var sayıyorum..

Hayırlı olsun bendede x470 gaming pro var güzel anakart bence memnun kalacaksınız..

• O anakartın ederi max 650 TL.
  • mustiki212 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapacağımı anlatırsanız yaparım elbette. Pm atabilirsiniz.
    Pmden size ufak bir bilgi attım.. biosdan okunan sıcaklık değeriniz 2700x işlemci için offsetlidir.

Yani herhangi bir sıcaklık programından işlemci sıcaklığını okursanız. Bu değerden 10 derece çıkartın sizin gerçek işlemci sıcaklığınız olacak...

• Bu x470lerin bu aralar fiyatları düşer mi acaba:D
  • Şu zamanlarda en ucuzu 850 tl civarı olur tahminimce. Hepsiburada indirimleri ile 750 belki ama zor. Karne zamanı yüksek ihtimalle olur.
  • Bu kombinasyonu aldım, gaming pro belki son düşüneceğim karttı yalnız maalesef yerli yamyam satıcılar diğer x470 kartları değerinin iki katına satıyordu en azından bu 1 küsür katıydı. overclock olmayan karta 8+4 cpu pin konulduğunu görmeyen hepsiburadanın uydurması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozkan-Ozturk -- 30 Mayıs 2018; 1:16:40 >
  • Nasıl yani x470 gaming pro ile oveclock yapılmıyormu?
    Dostum o anakart ile çok güzel overclock yapılır.
    Bir aydan fazla süredir kartı kullanmıyor musun? Overclock denemedin mi? Veya işlemcin kaç Ghz de çalıştığına bakmadın mı?
  • X470 gaming plus alın %100 aynı anakart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıyoruma ama psu bozuldu servise verip para iadesi istedim fakat yenisini yolladılar. Bende yine o psu yu kullanmak istemiyorum daha iyi olan sertifikalı psu almak istiyorum. Ama şimdide internette gördüm pin mevzusu çıktı. Makalede 8+8 pinli psu alın yazıyo benim anakartta 8+4 girişli pin var. Şimdi hangi psu yu almalıyım? Aşağıdaki psu olurmu mesela? Bu arada hiç oc denemedim.

https://www.technopat.net/2018/05/14/guc-kaynagi-alirken-bu-detaya-dikkat-edin-pin-sayisi/
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8256

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

X470 gaming plus alın %100 aynı anakart.
    MSI anakartlar 2-3 sene dayanacak şekilde dizayn edilmiştir yazmış biri. Geneli böyle mi?Yoksa eskiden mi öyleydi? Ben de MSI X470 Gaming Plus satın almıştım . Msi titanium kartlarda niko mosfet kullanılmasından dolayı tercih edilmiyor diyen var.Fazla haksızlık yapılıyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düzgün17 -- 20 Eylül 2018; 15:25:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.