Şimdi Ara

Ryzen 5 2600 + Asus TUF B450M PRO GAMING + 16 GB DDR4 RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Ryzen 5 2600 + Asus TUF B450M PRO GAMING + 16 GB DDR4 RAM
    Amd Ryzen 5 2600 (1 Hafta 10 Gün Oldu Olmadı Alınalı)
    Asus TUF B450M PRO GAMING (2-3 Haftalık Hadi Zorladık 1 Aylık Anakart)
    2 x 8GB (16 GB) DDR4 2133 mhz Ram (2. El Garantisi Bitmiş)

KARGOSU BANA AİT

1700 TL İstenen Fiyat

0554 50 777 68

Ryzen 5 2600 + Asus TUF B450M PRO GAMING + 16 GB DDR4 RAM
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Kasım 2021 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Konu sahibi arkadaşın mı? Veya bizzat sen misin? CPU+Anakart'ı sıfır al. 16GB 3000/3200Mhz SIFIR RAM al zaten 1850-1900TL tutuyor. RAM'ler bedavaya falan gelmiyor kaldı ki Ryzen ile 2133Mhz RAM'in kullanılmayacağını tüm dünya bas bas bağırırken, kimse 50-100tl'den kaçmaz diye düşünüyorum. Bu arkadaşa ait setin edeceği max 1500TL.

İyi forumlar.
    https://www.epttavm.com/item/65080575_asus-am4-b450-ddr4-gaming-tuf-b450m-pro-gaming-4x-sata-2x-m2-sata?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.28.3
    https://urun.n11.com/islemci/amd-ryzen-5-2600-34ghz-16mb-am4-65w-P389101215
  • hmm. güzel fiyat bence. ramleri saymazsak sıfırı bu fiyata. gerçi bunlarda sıfır sayılır. kıyaslayınca arkadaş ramleri hediye etmiş oluyor. belki ramler hakkında biraz daha detay verilebilir. nerden baksak 400-450 lira. aynı sistemi kullanıyorum gayet başarılı. hayırlı satışlar.
    Konu sahibi arkadaşın mı? Veya bizzat sen misin? CPU+Anakart'ı sıfır al. 16GB 3000/3200Mhz SIFIR RAM al zaten 1850-1900TL tutuyor. RAM'ler bedavaya falan gelmiyor kaldı ki Ryzen ile 2133Mhz RAM'in kullanılmayacağını tüm dünya bas bas bağırırken, kimse 50-100tl'den kaçmaz diye düşünüyorum. Bu arkadaşa ait setin edeceği max 1500TL.

İyi forumlar.

urun.n11.com
    Amd Ryzen 5 2600 3.4ghz 16mb Am4 (65w) - n11.com

• quote:

Orijinalden alıntı: xotac

Konu sahibi arkadaşın mı? Veya bizzat sen misin? CPU+Anakart'ı sıfır al. 16GB 3000/3200Mhz SIFIR RAM al zaten 1850-1900TL tutuyor. RAM'ler bedavaya falan gelmiyor kaldı ki Ryzen ile 2133Mhz RAM'in kullanılmayacağını tüm dünya bas bas bağırırken, kimse 50-100tl'den kaçmaz diye düşünüyorum. Bu arkadaşa ait setin edeceği max 1500TL.

İyi forumlar.
    https://www.epttavm.com/item/65080575_asus-am4-b450-ddr4-gaming-tuf-b450m-pro-gaming-4x-sata-2x-m2-sata?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.28.3
    ramleri de bul madem eksik kalmasın

• Adam haklı 200 lira için düşük ramli artı 2.el alınmaz bu fiyata artı deli gibi indirimler oluyor fiyat düşmesi lazım yoksa kalır elinde. Hayırlı satışlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 200 lira az mı? bir ram 200 lira. 2 haftalık sistemi ne cabuk 2. ele düşürdünüz onu da anlamış değilim. garantisi bitik cihaz ile aynı kefeye koyuyonuz.

Kendi adına fatura kestirmek, kargo ücreti ödememek, beğenmediğin takdirde iade edebilmek ve 2.1ghz yerine 3.2ghz ram kullanmak 200 liraya değmez mi sence? Değmez diyorsan, buyur satın al parçaları arkadaştan. Forumdaki satış fiyatlarına baksanız zaten ne dediğimi anlayacaksınız. Ayrıca arkadaşının ram ikinci el olarak alınmış ve garantisi yok. 1700tl edeceğini düşünüyor musun sıfır kapalı kutu set 1900tl iken?

Şu forumun letgo gibi görülüp kullanılması ne kadar kötü :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Herkese Değerli Yorumları İçin Teşekür Ederim.

1 Hafta Açık Kalıcak İlan Zaten.

Satılmazsa Kardeşime Gönderirim.

İyi Akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.sins

Bu fiyata satılmaz çok zor boşuna bekletme kardeşini.
    Onun Bekleme Gibi Bi Durumu Yok Yurt Dışında Zaten Geldiğinde Veririm Eğer Burdan Bir Arkadaşa Vermezsek.

Alakan İçin Teşekür Ederim.

• fiyatı uygun tutarsan anakart işlemci ikilisini düşünebilirim hocam Bursa'danım ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

fiyatı uygun tutarsan anakart işlemci ikilisini düşünebilirim hocam Bursa'danım ben de
    şimdilik set olarak vermeyi planlıyorum olmadı kardeşime bırakıcam.

teşekür ederim.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.