Şimdi Ara

Ryzen 1700 + B350 plus ALDIM. (Resimler eklendi) (güncelleme: NOCTUA) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
0
Favori
9.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tomb raider en yuksek textur ayarlarunda en az 6gb gpu bellegi istiyor eger arkadasin gpu su 4gb ise o dusus normaldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Ne güzel yapmissin sistemini yenilemissin.Darisi diger arkadaslarin basina.Güle Güle günlerde kullanin Ryzeninizi

• quote:

Orijinalden alıntı: jam&jam

tomb raider en yuksek textur ayarlarunda en az 6gb gpu bellegi istiyor eger arkadasin gpu su 4gb ise o dusus normaldir.

rx470 4gb'yi kırasım geldi
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    maalesef durum bu

• Ryzen 1700 de dahili gpu var mı

İnteldeki hd530 630 gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok değerli bi konu olmuş hocam ellerinize sağlık. 7700k ile 1700e geçmek arasındayım ben de, sadece oyun amaçlı kullanacağım. (fps ve open world oynuyorum) bana ne önerirsiniz, yerimde olsanız ne yapardınız?
  • Difiction kullanıcısına yanıt
    En önemli faktör 2k 144 hz monitör ün varmı? Yoksa 7700k gereksiz zaten 1080p de oynayacağın en fala 60-75 hz arası onuda ryzen 1700 zaten fazla fazla alıyor.

• Hayırlı olsun

ROTTR testinde CPU fark yaratmıyor anlaşılan. Benim 4.5GHz 2600K ile de aynı sonucu alıyorum.Hatta min değerlerim daha iyi, fps limiter açık olsa da 54fps ortalamayı geçiyor bende de. MSI Gaming X 1070 ile.

Ryzen 1700 + B350 plus ALDIM. (Resimler eklendi) (güncelleme: NOCTUA)

yok hocam 2k bile değil, 1920x1080-75Hz monitörüm var. Oynadığım oyunlar fps ya da open world oluyor. Özellikle bf1 için alacağım işlemciyi, gördüğüm kadarıyla benchmarklarda zaten 75fpsnin çok üstünde performans gösteriyor r7 1700.
  • ROTTR testinde kullanılan ayarları paylaşırsanız ben de 4790K ile test yapabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Difiction

yok hocam 2k bile değil, 1920x1080-75Hz monitörüm var. Oynadığım oyunlar fps ya da open world oluyor. Özellikle bf1 için alacağım işlemciyi, gördüğüm kadarıyla benchmarklarda zaten 75fpsnin çok üstünde performans gösteriyor r7 1700.

Yani. Stok fan+fiyat+tdp göz önüne alınınca 1700 direk alınır

teşekkür ediyorum hocam. stok fandan memnun kaldınız mı, ona göre bir soğutucu da ben alayım. anakart siparişini geçicem birazdan asus prime x370de karar kıldıö. ilk etapta çok az oc yaparım belki de hiç yapmam.
  • Fazlasıyla memnunum.

• yeni ekleme: voltajı her türlü araştırmama ve denemelerime rağmen düşürmeyi beceremedim. bende madem voltaj yüksek en fazla kaça çıkıyorsa onu zorluyum dedim. sonuç bu oluyor stabil olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 7 Mart 2017; 15:6:3 >
  • Roketciğim voltaja biraz fazla abanmışın gibime geldi... Bak buda benim değerlerim, yukarıda 1.38125 görünen voltaj 1700x için 4.0 ghz son limit daha aşağısında ekran açılmıyor bile. Cpu z stres testinde 73 derecede (soğutma H80i) sabit kaldı 20 dk sonunda

• Aslında voltaj kısmı olması lazım bios ekranini göremediğimiz için bir şey diyemiyorum, eğer izin vermiyorsa da zamanla bios güncellemesi çıkacaktır.

ben de aldım asus prime x370 anakartımı cuma da işlemciyi alıyorum hadi hayırlısı :)
  • GENERAL006 kullanıcısına yanıt

• Yani, oyun testi için Full+Full yazmışsın iyi de, hangi çözünürlükte denedin? Öyle bir yazmışsın ki, gören 4K da oynuyorsun zanneder. Yazık FullHD görüntü için, binlerce TL para döküyorsunuz.
  • CPU voltage kısmı doğru yer ordaki + kısmı voltaj artırmak için deneme yanilmayla bulabilirsiniz çok ekstrem rakamlar girmeden deneyin, monitorlerimiz de aynıymış

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.