Şimdi Ara

Ryze hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ryze gibi bir ölüm makinası neden az oynanıyor acaba? Tank gibi kasıpta o kadar damage vurabilen kaç mage var ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

Ryze gibi bir ölüm makinası neden az oynanıyor acaba? Tank gibi kasıpta o kadar damage vurabilen kaç mage var ki?

Baya oynanıyor aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynanıyor
  • Hic degilde nadir oynaniyor. Bence sebebi 450lik hero olarak gorunmesinden kaynakli. Yoksa gayet guzel bir champ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkDevil

Hic degilde nadir oynaniyor. Bence sebebi 450lik hero olarak gorunmesinden kaynakli. Yoksa gayet guzel bir champ.

Aynen çok nadir oynanıyor. O ultisi yok mu ah ah. %50 AOE damage op. TF'de yardırıyor.
  • TR'de misin? West ve East'te oldukça sık görüyorum.
  • 450 olduğundan bi ön yargı var..ucuz hero iş yapmaz gibisinden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

TR'de misin? West ve East'te oldukça sık görüyorum.

Aynen Trdeyim. Burada heronun opluğu ip ile ölçüldüğü için olsa gerek
  • 450liq ryze neymish Darius dururqen !!

Bu arada garenle yi de 450lik ama tr de oynanıyor muhtemelen oynamasını beceremiyorlardır

• biri bana ryze'a mmo oynar gibi dedi soğudum
  • benim karşıma ryze gelince şahsen ben çok rahat oynuyorum bana göre kötü bende 450'lik bir tek o adam yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_ScRubS

benim karşıma ryze gelince şahsen ben çok rahat oynuyorum bana göre kötü bende 450'lik bir tek o adam yok

Oldubizkalkalimozaman.gif

• Kolay counterlenebildiği için instapick değil, ancak en çok oynanan mid şampiyonlarından kendisi zaten.
  • Ben çok düz bir şampiyon olduğu için tercih etmiyorum. Alex Ich gibi üst düzey oynayabilsem neyse ama ben oynarken sıkılıyorum.

• Bunun tek sebebi 6300luk herolar op digerleri useless

• Milyon tane counter i oldugundan dolayi olabilir mi acaba? First pick ryze seç bakalim neler oluyor :D talon vs ryze level 3 de first blood alamayan varsa bu oyunu biraksin :) saka maka ryze counterlandigi zaman 20min surrender sebebidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: This is it

Milyon tane counter i oldugundan dolayi olabilir mi acaba? First pick ryze seç bakalim neler oluyor :D talon vs ryze level 3 de first blood alamayan varsa bu oyunu biraksin :) saka maka ryze counterlandigi zaman 20min surrender sebebidir.

Karşımda en büyük counter Casso vardı kha jungleyle ağzını burnunu kırdık
  • fena bi karekter degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: BattalDread

quote:

Orijinalden alıntı: This is it

Milyon tane counter i oldugundan dolayi olabilir mi acaba? First pick ryze seç bakalim neler oluyor :D talon vs ryze level 3 de first blood alamayan varsa bu oyunu biraksin :) saka maka ryze counterlandigi zaman 20min surrender sebebidir.

Karşımda en büyük counter Casso vardı kha jungleyle ağzını burnunu kırdık

işte bu da junglerin oyundaki en kritik karakter oluşu ve oyunu yönlendirmesine bir örnek. jungler troll se vay halinize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.