Şimdi Ara

RYSE: Son of Rome (ANA KONU) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
33.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crysis 3 grafikleri dışında beş para etmeyen bir oyundu bende sana bir çok düşük veren bir ünü olan ad yapmış site sayabilirim.Eğer ben bir oyunda düşmanın kafasına roket atarı sıktıktan sonra iki dakka saklanırsam adam 'yanlış alarm' deyip yerine dönüyorsa hiç bir şey olmamış gibi kimse kusura bakmasın bu oyuna tabi ki çöp derim.

Crysis 3'ün konusu beğenip bilim kurgudan anlamıyorsunuz demek de komik olmuş sanırım bilim kurguya ilginiz Crysis serisi ile başladı yoksa kitaplarda , filmlerde 1500 kere işlenen bir senaryoya hiç bir farklılık katmadan bir kez daha işleyen bir hikayenin senaryosunu beğenmek gerçekten ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Crysis 3'e laf edenlere bir hatırlatma yapalım:

Joystiq – 4/5
    GameTrailers – 9
    IGN – 8.5
    CVG - 8.5
    GameInformer – 8.5
    PC Gamer – 81/100

Bu denli en sağlam sitelerden 8'den aşağı puan almamış bir oyundur Crysis 3. Ryse'ın puanları düşük olabilir ama Ryse'ı Crysis 3 ile karıştırmayın. Yazdığım Baba sitelerden 8'den düşük almamış bi oyunada kötü diyemezsiniz. Diyorsanız ya bir kininiz vardır, Ya bilgisayarınız açmıyordur, Yada bilim kurgudan çakmıyorsunuzdur.

Edit: Enteresandır, Kotaku Crysis 3'e "Kotaku – “No” " derken RYSE için "Yes" demiş.. Hiç bir sitenin veya editörün puanı düşüncesi bir olmuyor.. Oyunu oynayıp kendi puanınızı vermeniz en doğrusudur.

Özellikle son cümle

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Crysis 3 grafikleri dışında beş para etmeyen bir oyundu bende sana bir çok düşük veren bir ünü olan ad yapmış site sayabilirim.Eğer ben bir oyunda düşmanın kafasına roket atarı sıktıktan sonra iki dakka saklanırsam adam 'yanlış alarm' deyip yerine dönüyorsa hiç bir şey olmamış gibi kimse kusura bakmasın bu oyuna tabi ki çöp derim.

Crysis 3'ün konusu beğenip bilim kurgudan anlamıyorsunuz demek de komik olmuş sanırım bilim kurguya ilginiz Crysis serisi ile başladı yoksa kitaplarda , filmlerde 1500 kere işlenen bir senaryoya hiç bir farklılık katmadan bir kez daha işleyen bir hikayenin senaryosunu beğenmek gerçekten ilginç.

Tamam o zaman RYSE'ın da puanları çok düşük ama aslında süper bir oyun ?

Hadi eyvallah Uzaylı meselesi tam bir klişe ama klişe olması hiç bir oyunda kullanılmayacağı artık anlamına gelmez. HALO'da klişe olurdu, Mass Effect'de. HALO'daki Mass Effect'deki Crysis'de ki Uzaylılar aynı mı ? Değil. Geldikleri yer Aynı mı ? Değil. Bu klişelerin kendine ait hikayeleri var.

• quote:

quote:

Crysis 3 grafikleri dışında beş para etmeyen bir oyundu bende sana bir çok düşük veren bir ünü olan ad yapmış site sayabilirim.Eğer ben bir oyunda düşmanın kafasına roket atarı sıktıktan sonra iki dakka saklanırsam adam 'yanlış alarm' deyip yerine dönüyorsa hiç bir şey olmamış gibi kimse kusura bakmasın bu oyuna tabi ki çöp derim.

Hadi eyvallah Uzaylı meselesi tam bir klişe ama klişe olması hiç bir oyunda kullanılmayacağı artık anlamına gelmez. HALO'da klişe olurdu, Mass Effect'de. HALO'daki Mass Effect'deki Crysis'de ki Uzaylılar aynı mı ? Değil. Geldikleri yer Aynı mı ? Değil. Bu klişelerin kendine ait hikayeleri var.

Zevkler değişir tabi ki bakarsın Ryse'ı oynadıktan sonra deli gibi seversin ona bir şey diyemem zaten.

Uzaylı olayından bahsetmiyorum zaten süper bir zırh giyip daha sonra zırh'ın kişilik kazanıp zırhı giyeni ele geçirmesiden ve oyun içindeki bir çok klişeden bahsediyorum.

Crysis 3 sizin için çok zevkli olabilir fakat yapay zeka berbat olduğundan dolayı ve grafik dışında başka bir yenilik bulamadığım için benim için pek bir şey ifade etmiyor dediğim gibi.

• Çok merak ediyorum oyunu yaparken çıkıpta biri demiyormu ' Aga bakın bu oyunu yapıyoruz ama adam hep aynı çeşit vuruyor , hep aynı çeşit el kol kafa kesiyor . Şuna biraz fazla animasyon katalım . Zaten grafikte aşmışız . '

İddaa ediyorum şu forumdan gerçekten oyundan anlayan 20 kişi toplansa crytek stüdyosuna gitse fikir verse 100 lük oyun çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Kapak fotosu bu olmalıymış.

RYSE: Son of Rome (ANA KONU)

Oyunun kendisi kapak oldu zaten puanlara baksana

• quote:

quote:

quote:

Zevkler değişir tabi ki bakarsın Ryse'ı oynadıktan sonra deli gibi seversin ona bir şey diyemem zaten.

Uzaylı olayından bahsetmiyorum zaten süper bir zırh giyip daha sonra zırh'ın kişilik kazanıp zırhı giyeni ele geçirmesiden ve oyun içindeki bir çok klişeden bahsediyorum.

Crysis 3 sizin için çok zevkli olabilir fakat yapay zeka berbat olduğundan dolayı ve grafik dışında başka bir yenilik bulamadığım için benim için pek bir şey ifade etmiyor dediğim gibi.

Hocam sana şunu söyliyim, Piyasada Yapay zekası iyi olan tek shooter HALO: Reach'dır eğer oynadıysanız bilirsiniz.

Ben Crysis 3'ün yapay zekası kesinlikle iyi demiyorum . Ama Crysis 3'ün kulvarındaki COD,BF gibi oyunlarda hiç yapay zeka yok... Crysis 3'ün sandbox level üzerinde kötüde olsa bir şeyler yapmaya çalışan yapay zekası var. COD ve BF gibi script ile gelip siperden size ateş eden bir aksiyon yok.

• İnsan exclusive oyundan elbette daha fazlasını bekliyor en azından 7 üstü notları. İki platforma da çıkmış olsa neyse ama sen hem Xbox One tanıtımında bu oyunu çokça kullanıyorsun hem de büyük paralar yatırıyorsun e haliyle insanlar çok daha fazlasını bekliyor. Multiplatform olsa puanlar tatmin edici olurdu bence.

Oyun oynayıp kendi puanımızı vermenin en sağlıklı yol yolduğunu da düşünenlerdenim. Nice düşük puan alan oyun benim için çok iyiydi aynı zamanda yüksek puan alıp benim için vasat olan oyunlar da oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozigamer

İnsan exclusive oyundan elbette daha fazlasını bekliyor en azından 7 üstü notları. İki platforma da çıkmış olsa neyse ama sen hem Xbox One tanıtımında bu oyunu çokça kullanıyorsun hem de büyük paralar yatırıyorsun e haliyle insanlar çok daha fazlasını bekliyor. Multiplatform olsa puanlar tatmin edici olurdu bence.

Oyun oynayıp kendi puanımızı vermenin en sağlıklı yol yolduğunu da düşünenlerdenim. Nice düşük puan alan oyun benim için çok iyiydi aynı zamanda yüksek puan alıp benim için vasat olan oyunlar da oldu.

Aynen katılıyorum. Resident Evil 6'da çok düşük puanlar aldı ama benim içi 9'luk bir oyundur.

Daha yüksek puanlar almış Crysis 3'e "NO" diyen Kotaku, Düşük puanlar alan RYSE'e "YES" diyor ? Daha öncede dediğim gibi her editörün görüşü farklı en doğrusu oynayıp kendi puanınızı vermektir...

• Videoların ne kadar yanıltıcı olduğunu iyi anlamışsınızdır umarım. Videolarına bakarak süper oo yeaa diyenler üzerine alınabilir.
  • Videolarına bakarak bile şu oyunun sadece görselliği olduğunu anlayamadı mı kimse?
    Crytek Santa Monica'lığa soyundu ağzının payını aldı.
  • Bu oyun ancak soyle 10-15 £ falan oldugunda alinip gorselligi icin oynanir.

Crytek'e artik bu ders olsun is sadece grafige abanmak ile olmaz.

Ellerinde cok iyi bir malzeme var insallah ikinci oyunda bunu hakkini vererek kullanirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belliydi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF ve COD hayranı da değilim hocam BF'yi sadece sırf Online için seviyorum o kadar COD'u da meraktan her sene alırım ama dediğim gibi sırf merak yüzünden.BF ve Ghosts'da da yapay zeka berbat özellike BF4'de fakat en azından Crysis 3 gibi geniş alanlar geçmedi için bu sorunu biraz daha göze batıyor.Dediğiniz gibi katılıyorum en azından QTE'ler yok fakat o dediğim roket örneği gerçekten çok can sıkıcı.

Bu arada bende RE6'yı beğenmiştim fakat onun puanlarının düşük olmasının sebebi ortada yıllardan beri olan bir isim var ve ona hiç uymayan bir oyun yapılması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

Bu kadar dusuk puani kesinlikle hak etmiyor!!

Tum siteler anlasmis sanki hepsi dusuk vermis..

Ne bekliyorlardi oyundan? gears of war,God of War,Last of the us,Halo gibi şahaser olmasını mı?

Last of the us da o kadar buyuk hatalar olmasina ragmen yuksek puanlar almisti

Last of us da ne hatalar varmış söylesene? İlla çamur atacaksınız last of us çok başarılı bir oyun. Ryse tam anlamıyla çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB_ArDa

Videoların ne kadar yanıltıcı olduğunu iyi anlamışsınızdır umarım. Videolarına bakarak süper oo yeaa diyenler üzerine alınabilir.

Haklısın hocam. Videolara bakıp göklere çıkaranlar esas gamerlar oluyo, biz de oyunu kötü olacağını öngörerek "boş" yorumlar yapıyoruz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNQs

quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

Bu kadar dusuk puani kesinlikle hak etmiyor!!

Tum siteler anlasmis sanki hepsi dusuk vermis..

Ne bekliyorlardi oyundan? gears of war,God of War,Last of the us,Halo gibi şahaser olmasını mı?

Last of the us da o kadar buyuk hatalar olmasina ragmen yuksek puanlar almisti

Last of us da ne hatalar varmış söylesene? İlla çamur atacaksınız last of us çok başarılı bir oyun. Ryse tam anlamıyla çöp

Dusman sadece ana karakteri goruyor duyuyor. Ana karakterin yanindakiler sanki hayalet.

evet Killzone nasil çöpse RYSE de çöp

last of us yi bende cok begenmistim bu senenin en iyi oyunlarindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Kasım 2013; 23:37:37 >

• Knak kadar çöp ryse de anlayan anlamıştır sanırım

Edit yanlış yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 21 Kasım 2013; 23:48:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://tr.twitch.tv/primagames

şuan ryse oynuyorlar ve güzele benziyor açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

http://tr.twitch.tv/primagames

şuan ryse oynuyorlar ve güzele benziyor açıkçası

Bende şuan bunları izleyip keşke bir xbox one'ım olsada şu oyunu oynasam diyorum. Aldığı puanlar aklıma bile gelmiyor, oyunu oynamak istiyorum. Verdiğin linkteki Oynayanların şuan söyledikleri ise şu " Are you enjoying? ", " Yea im enjoying."

Bence oyuncuların yarısı bu oyunu sevecek ve oynarken eğlenecek.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.