Şimdi Ara

RYSE: Son of Rome (ANA KONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
4
Favori
32.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  RYSE: Son of Rome (ANA KONU)

    Tür: TPS

    Yapımcı: Crytek

    Yayıncı: Microsoft Games Studios

    Platform: Xbox One

    Grafik Motoru: CryEngine 3

    Anasayfa: Ryse Web Sitesi

    Resmi Facebook:https://www.facebook.com/RyseGame

    Resmi Twitter:https://twitter.com/RyseGame

    Çıkış Tarihi: 22.11.2013


    Ryse Nedir ?

    Crytek’in Xbox ONE için geliştirdiği kinect oyunudur.

    Hikayesi:
    Her yıl yapılan E3 fuarının 2013 haziran ayağında Microsoft konferansında Ryse tanıtıldı. Önce oyundan bir gameplay sonra ise Cevat Yerli’nin yaptığı konuşma ile resmiyet kazanan oyun, açıkçası bekleneni karşıladı ; efektler , animasyonlar , ara sahnelerin cezbedici yönü oyunseverlerin ilgisini Ryse’ye çekti.

    Oyunda Marius Titus, İmparatorluğun onurunu savunmak ve ailesinin öldürülmesinin intikamını almak için acımasız bir yolculuğa atılmak zorundadır. Roma ordusunda bir asker olarak oynayacak olan oyuncular için harika bir deneyim olacak.

    Geliştirme

    Microsoft E3 2011 Basın Toplantısı sırasında, Ryse’de Xbox 360′daki özel başlıklar arasında açıklandı. Oyun ilk olarak küçük görüntü ve videolar ile tanıtıma başladı.

    2012 Haziran ayında, Microsoft Stüdyosundan Phil Spencer, oyununun hala geliştirme aşamasında olduğunu ileri sürmüştür. Hala bir Kinect oyun olup olmadığını sorulduğunda Spencer, artık bir Kinect oyun oldu diyeceğimize ”Kinect kesinlikle, oyunun bir parçası olacak” yanıtını verdi.

    Mayıs 2013′te, Xbox One’nın açıklanmasının ardından , Ryse yeni bir konsol için özel olarak tescil edilmiştir.

    E3 Microsoft Konferansı Haziran 2013 yılında, Crytek oyuna ait bir video ile tanıtımı yaparak, ”Kinect artık aktif mücadelenin bir parçasıdır” sözünü söylemiştir.

    Özellikler

    Sinematik Duygu
    Britanya’nın kuzeyine ulaştığınızda karşınıza çıkan Roma ve Kolezyum’un kalbindeki, Roma İmparatorluğunun çatışmasına şahitlik edeceksiniz. Özel sahne geçişleri, inanılmaz derecedeki detaylı yüz animasyonu ve doğal duyguya sahip inandırıcı gerçekçi karakterler ile etkileşim sağlar.

    Vahşice yoğun mücadele
    Büyük ölçekli savaşlar ve nefes kesici görseller ile bir o kadar vahşi ve gerçekçi savaş deneyimi sunuyor. Eğer, karşı saldırı, blok ve acımasız infaz yapmak isterseniz size gerekecek tek araç kılıç ve kalkan barbar kalabalığın arasına girerek antik Roma’nın acımasız tarihini yaşayın.

    Büyük Ölçekli Roma savaşı
    Tek tek kontrol ile aynı anda ekranda 100′den fazla karakter ile dolu büyük bir savaş ve çarpıcı detayları, geliştirilmiş eşsiz yoğunluğu ve gerçekçiliğin yanısıra inanılmaz sürükleyici aksiyon deneyimi sizi Roma’nın kalbine götürecek.

    Kolezyum gladyatör mücadelesi
    Eğer arkadaşlarınız ile Muhteşem Kolezyum da binlerce seyircinin kükrediği,düşmanların sürekli değiştiği bir multiplayer deneyimi isterseniz acele edip silahınızı kuşanın çünkü şuan savaşın tam ortasındasınız!

    Kinect Entegrasyonu ve savaş oluşumları
    Kinect kullanarak, sesiniz ile lejyonları yönetebilir, savaş sırasında bulunduğunuz kötü durumdan kurtulmak ve gelen saldırıları engellemek için stratejik bir şekilde savaşta çevre birimleri komuta altına alabilirsiniz.

    Crytek in Yapımcılığını yaptığı Ryse: Son of Rome' Xbox One'a özel olarak geliyor. Oyunda Roma'lı bir Asker olan Marius'un intikam macerasına şahit olacağız.

    RYSE Tanıtım ve Oynanış videoları:




    Multiplayer Videosu:


    Ekran Görüntüleri:
     RYSE: Son of Rome (ANA KONU) RYSE: Son of Rome (ANA KONU)
     RYSE: Son of Rome (ANA KONU) RYSE: Son of Rome (ANA KONU)
     RYSE: Son of Rome (ANA KONU) RYSE: Son of Rome (ANA KONU)
     RYSE: Son of Rome (ANA KONU) RYSE: Son of Rome (ANA KONU)
     RYSE: Son of Rome (ANA KONU) RYSE: Son of Rome (ANA KONU)
     RYSE: Son of Rome (ANA KONU) RYSE: Son of Rome (ANA KONU)
     RYSE: Son of Rome (ANA KONU) RYSE: Son of Rome (ANA KONU)
     RYSE: Son of Rome (ANA KONU)


    Hikaye ve Karakter Detayları:
    İşte Ryse: Son of Rome’un Hikaye ve Oyundaki karakterler hakkındaki detayları.

    Ryse: Son of Rome’da oyundaki karakterimiz, Ailesinin öldürenlerden intikam alması gereken genç bir Romalı askeri yöneteceğiz ve bunu yapan barbar haydutların ardındaki kişileri bulmaya çalışacağız. Bu süreç içerisinde de Karakterimizin yükselişi ve Roma ordusundaki rütbesinin yükselişine de şahit olacağız. Marius’un macerası ise intikam ını almak için barbarların kıyıları, Britanya krallığı ve Roma’nın kabline kadar bir serüven olacak.

    Karakter Detayları ise şu şekilde

    Vitallion: Onlarca yıl Roma için hizmet vermiş Bilge ve karizmatik bir general. Vitallion bir çok görevde Marius ile birlikte hizmet vermiş ve Marius’un akıl hocası olmuştur. Kendi sınırları vardır ve neyi ne zaman yapılmasını gerektiğini çok iyi bilen ve kendine hakim olabilen bir General.

    Nero: Roma imparatoru, Gücünü elinde tutmak için mücalede veriyor ve iki oğlu Commodus ve Basillius’u güçlü pozisyonlara atayarak Britanya’daki direnişleri kontrol altına almaya çalışıyor. Nero potansiyel tüm düşmanlardan kendini tehlikede hissediyor.

    Commodus and Basillius: Commodus, Nero’nun en büyük oğlu ve Britanya’nın Valisi, Britanya halkı onu bir tanrı olarak görüyor, Commodus’un saltanatı ise baskı ile bütünleşmiştir. Nero’nun küçük oğlu Basillius, Cinsellik ve zalimlik ile eğlenir gününü gün eder. O’nun tatlısı ise Kolezyon da Gladiator’lerin birbirlerini öldürmesini izlemek ve tabiki Harem’inde güzel esirler bulundurmak.

    Boudica: Britanyalıların(ingilizler)’in hükümdarı Kral Oswald’ın Kızı. Esnek ve Güçlü olan Boudica, Roma’dan da nefret ediyor. Roma’nın korkunç kuralları altında onun halkıda korkunç şekilde acı ve işkenceler görüyor. Babası korkunç bir intikam aşağılamsı ile karşı karşıya geldiğinde, Bu Boudica için halkını zalimlere karşı harekete geçirmeye tetikleyecektir. Boudica ilkeli bir kadın ve o halkını kurtarmak için dünyanın öbür ucuna kadar bile gidebilecek bir iradeye sahiptir.

    Oswald: İngilizlerin hayırsever Kralı, Direnişçileri Roma’nın katı kuralları altında yeniden organize olmalarına liderlik edecek. Ama Roma’nın sert baskısı tekrar başlayınca Direnişçiler bastırılacak ve Oswald bundna kaçışın olmayacağını anlayınca Roma’ya teslim olacak. Oswald’ın saflığı onu Roma’lılara karşı savunmasız bırakacaktır.

    Glott: Kuzey’deki barbarların Esrarengiz Liderleri. Söylentiler onun bir insandan daha çok bir Canavar olduğunu söyler. O’nun bağımsızlık düşüncesi her iki tarafla da Roma ve Oswald ile savaşmasına nedendir.

    The Spirit Gods: Ölümsüz Ruhlar, Tüm halkı izleyen ve Marius’a rehberlik eden bir Ruh. O Ölümlü bir insan halinde görünür fakat insanlardan farklı bir Aura yayar. Diğer bilinen ölümlü hali ile Aquilo’dır.

    Ryse'ın Teknik Olarak Geliştirilme Süreci Konusu İçin Tıklayın

     RYSE: Son of Rome (ANA KONU)

    Bu Oyun Bir Crytek Yapımıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 8 Haziran 2014; 12:43:38 >







  • Gerçekten güzeldi video oyunda bomba olucak hiç şüphem yok.
  • Crytek çok ayrıntı vermedi Grafiklerin süper olacağından kuşkumuz yok, atmosferde süperdi roma da geçiyor vs.
  • Süper bı videoydu ama umarım full kınect olmaz tercıh sansı tanırlar ozaman super olur...
  • Bu oyun sadece kinect'e özel olur bence controllerla nasıl oynayacaksın zevkli olmaz ki.
  • Sadece Kinect olacağını zannetmiyorum yoksa çok kaliteli bir oyun olmaz, Mass Effect ve Ghost Recon gibi Kinect Destekli olur belli sahnelerde fps savaşılır. normal şekilde TPS veya FPS karışımı olabilir bence.

    Çünki Cevat Yerli İşimiz Sadece FPS yapmak değil demişti.
  • oyun bayağı zamandır beklediğim ilgimi çeken bir oyundu fakat şu videoyu görünce bütün ilgim gitti
  • Sadece Kinect destekli olursa büyük hayal kırıklığı olur.
  • Türk usulü kafa attığım bir oyun neler getirecek açıkcası bende çok merak ediyorum. Full kinect gibi duruyor. Bekleyip görücez artık.
  • Gow tarzı bir oyun olacaktı ki o zaman bomba olurdu. Şu haliyle en fazla bir DL DVD'yi hakediyor.
    Full Kinect destekliyse çekmeye bile değmez zira. Yazık oldu, potansiyeli vardı halbuki.
  • Full kinect oyunu gibi geldi bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    Sadece Kinect destekli olursa büyük hayal kırıklığı olur.

    Bence de, full kinect destekli oyunların çok iyi olmasını beklememe önyargısı oluştu bende zaten.
  • Umarım sadece Kinect destekli bir oyun olmaz oyun güzel görünüyor
  • Bu oyundan beklentim buyuk umarım hayal kırıklıgı olmaz
  • Microsoft böyle giderse yakında Kinect oyunları hariç hiç bir oyun çıkmaz,direk Wii dönemine dönüş yapmışlar,hayatta alıpta zıplayıp zıplayıp ekrandaki sanal yaratıklarla muhabbet ederk oyun oynamam ben !
  • Oyunun bomba olacağından hiç şüphem yok
  • Sadece Kinect olacağını zannetmiyorum çünki bir aksiyon oyunu, Ghost Recon, Mass Effect 3 bu oyunlar gibi Kinect Destekli olacağını düşünüyorum.
  • Kinect aldıracak oyunlar furyasına bir oyun daha eklendi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michelangello

    Microsoft böyle giderse yakında Kinect oyunları hariç hiç bir oyun çıkmaz,direk Wii dönemine dönüş yapmışlar,hayatta alıpta zıplayıp zıplayıp ekrandaki sanal yaratıklarla muhabbet ederk oyun oynamam ben !


    Denedin mi bilmiyorum ama Kinect baya eğlenceli bence.
  • oyun güzel gözüküyor bence kinect'in sayılı güzel oyunları arasına girebilir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.