Şimdi Ara

Rx5700 xt nitro + alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Rx5700 xt nitro+ alınır mı ? Alınırsa neden ? Alınmazsa neden ? Onun yerine alınabilecek ekran kartı nedir ? Tavsiyelerinizi açıklamalı olacak şekilde yazabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 5xxx serisine hiç bulaşmayın hocam bende 5700XT Mech OC var oyunun en heyecanlı yerinde masaüstüne atılmaktan sıkıldım. alınabiliyorsa 2070S alınmalı
  • 5700 XT Nitro aldım. Son,derece memnunum. Atma, donma ve siyah ekran sorunu yaşadım mı? Evet yaşadım ama çaresi basit olsa da bilinmiyor sanırım.

Yeni arayüzlü Radeon yazılımı ile gelen grafik ayarlarının tamamını kapatın. Sorununuz çözülecek arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Aynı kartı bende almayı düşünüyorum. 3700X ve Tomahawk Max ile kullanacağım.

Önerdiğiniz ayar kapatma işlemini görsel olarak da anlatabilir misiniz ? Sanırım son çıkan Adrenaline versiyonu için bu öneriyi yaptınız değil mi ? Ana konuda çoğu insan 19.2.1 sürümüne demir atmış durumda, en sorunsuz sürümün bu olduğu söyleniyor.
  • Verebileceğin uygun fiyatı olan bir site linki var mıdır ?

• Evet alınır rtx 2070s ile yarışabiliyor.
    Hayır alınmaz ayar yapmayla vs uğraşamayacak biriyseniz kafanızı yiyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5700 refund reddit yazsana bir. Millet yavaştan iadeleri zorluyor.
  • Pulse ve diğer ucuz Sapphire modellerini önermesemde Nitro bir üst seviye model olduğu için alınabilir arızalı çıkma oranı Pulseye göre daha düşük.

• Fikirler için teşekkürler

• Bahsettiğin ekran kartı bende var Kasım’dan beri forumlarda anlatılan hiç bir sorunu yaşamadım. Ne ısınma ne kapanma, siyah ekran falan filan sıkıntısız kullanıyorum. Herkes battlefield 5te yeni sürücülerde sıkıntı yaşıyor bende gram sıkıntı yok. Driver konusunu da şöyle yaptım kullandığım driver sorunsuz ise güncellemiyorum. Kullandığım sürüm 19.11.3

• Ben kullandim 5700xt nitro, muhtesem bir kart kesinlikle tavsiye ederim. Sifir gurultu, sifir coilwhine, ilk baslarda yazilimsal problemleri vardi ancak gelen patchlerden sonra cok iyi bir duruma geldi.
  • Anladım dostlar teşekkür ederim

• gravis kullanıcısına yanıt
    Versiyon ile alâkalı değil aslında. Denediğim tüm Adrenalin'lerde yapıyordu. Birisinde yapmamıştı. O da 19.2.1'miştir belki.

Ayarlar şöyle. Burda default olarak açık gelen ayarları kapatmak kâfi.

Rx5700 xt nitro + alınır mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam saolasın

• Teşekkürler

• pek palit önermem malzeme kalitesi eskiden çok kötüydü

akakce.com
    Galax RTX2070 Super EX (1-Click OC) 8GB 256Bit GDDR6 RTX 2070 Super Ekran Kartı (GLX-27ISL6MDU9EX) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/diger/en-ucuz-galax-rtx2070-super-ex-1-click-oc-8gb-256bit-gddr6-rtx-2070-super-ekran-karti-glx-27isl6mdu9ex-fiyati,622041530.html

ya da
    akakce.com
    MSI RTX 2070 SUPER GAMING X 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-rtx-2070-super-gaming-x-256-bit-gddr6-8-gb-fiyati,548851509.html

bence en güzeli bu ama EXOC WHITE serisi pek bulunmuyor:
    www.galax.com
    GALAX GeForce® RTX 2070 EX Gamer (1-Click OC) - EXOC WHITE Series - Graphics Card
    http://www.galax.com/en/graphics-card/exoc-white/galax-geforce-rtx-2070-ex-gamer-1clickoc.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 11 Şubat 2020; 14:58:59 >

• Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.