|
Önceki ekran kartımı miningciye sattıktan sonra idarelik aldığım rx560 ın ilk hali ve son hali arasındaki farkı paylaşmak istedim kart 16/56 - 896 Shader olan modeldi bunu biosa küçük bir müdahele ile 16/64 - 1024 Shader a çevirdim kartın ek güç girişi yok ve power limit ile başı dertteydi bunun içinde 65mv lık bir undervolt ile yükte base frekansı koruyup üstüne 25mhz likde bir oc yaptım bellek frekansınıda voltaja dokunmadan 200mhz yükseltebildim ve R6 daki sonuçlar baya şaşırttı sadece shader unlock işlemi R6 max fps de 65fps lik kazanç sağladı.
![]() OC yazan fps değerleri birebir aynı frekans ve voltaj ile alındı. Rainbow Six Siege ![]() Forza Horizon 4 İşaretli olan max fps. ![]() GTA V /+19fps average fps artışı var pass 1 de, gta benchmark sonrası sonuç göstermediği için log dosyasından baktım. Birkaç ağır oyundan daha sonuç atayım meraktan onlarıda test ettim. AC:Valhalla ![]() RDR 2 ![]() FarCry 5 ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Mart 2021; 21:11:14 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt