Önceki ekran kartımı miningciye sattıktan sonra idarelik aldığım rx560 ın ilk hali ve son hali arasındaki farkı paylaşmak istedim kart 16/56 - 896 Shader olan modeldi bunu biosa küçük bir müdahele ile 16/64 - 1024 Shader a çevirdim kartın ek güç girişi yok ve power limit ile başı dertteydi bunun içinde 65mv lık bir undervolt ile yükte base frekansı koruyup üstüne 25mhz likde bir oc yaptım bellek frekansınıda voltaja dokunmadan 200mhz yükseltebildim ve R6 daki sonuçlar baya şaşırttı sadece shader unlock işlemi R6 max fps de 65fps lik kazanç sağladı.
![]() OC yazan fps değerleri birebir aynı frekans ve voltaj ile alındı. Rainbow Six Siege ![]() Forza Horizon 4 İşaretli olan max fps. ![]() GTA V /+19fps average fps artışı var pass 1 de, gta benchmark sonrası sonuç göstermediği için log dosyasından baktım. Birkaç ağır oyundan daha sonuç atayım meraktan onlarıda test ettim. AC:Valhalla ![]() RDR 2 ![]() FarCry 5 ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Mart 2021; 21:11:14 > |
RX560 ın uyanışı :)

-
-
Hangi marka model?
Diğer oyunlarda durum nasıl?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
RTX2060 ı satıp 2 gb rx560 aldım. Oynatmadığı oyun yok. Akşam shader açma işine bir bakayım.
-
Biostar rx560 4gb modeli 1 ay önce sıfır bin tl ye almıştım.
Birkaç oyun daha test edip eklerim r6 oynamak için aldığımdan diğer oyunlarda test etmek aklıma gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Mart 2021; 2:30:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaça sattın merak ediyorum. 5000 TL'ye RX 550 satılmış.
-
Kartın içinden rx570 çıkmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5000 e rx 550 nasıl satılsın Allah aşkına?
quote:
Orijinalden alıntı: mertcnoz
5000 e rx 550 nasıl satılsın Allah aşkına?Bir tane eleman ile konuştum. Adama kakalamışlar. Mining diye kolay para diye pert kısaca. 4 GB versiyon.
-
1.5 aydır sarı sitede rx580 nitro satıyorum alan da soran da yok. Tertemiz ful kutu kartı almıyorlar. Rx550 750tlye satılıyor İnternette her sitede.
quote:
1.5 aydır sarı sitede rx580 nitro satıyorum alan da soran da yok. Tertemiz ful kutu kartı almıyorlar. Rx550 750tlye satılıyor İnternette her sitede.pahalıya satıyorsunuzdur
-
Valla millet 5-6 istiyor ben 2.8 yazdım. Yine mesaj atan yok 😁 4 gb diye etmiyor sanırım.
rx 590 ı 5000 e sattım 1 hafta önce
-
yani :)
4 gb lar 2000 +- 200 tl cıvarına satılıyor durumuna gore.
8gb ın fıyatına bakıp 4000 5000 yazanlar var fakat mınıng yapılmadıgından 6 gb altı kartlar rağbet gormuyor
-
quote:
1.5 aydır sarı sitede rx580 nitro satıyorum alan da soran da yok. Tertemiz ful kutu kartı almıyorlar. Rx550 750tlye satılıyor İnternette her sitede.Eleman direk RIG olarak almış. Rx 550 2gb olanı ucuz 4 gb olanı 2 katı fiyatı var.
RIG olarak ağır kazık yemiş yani.
-
Acısını hissettim. Yazık olmuş adama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X