Şimdi Ara

Rx470 Mı? Yoksa Nvidia GTX1050Ti mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum oyun ağırlıklı ancak özellikle ekran kartında çok sorun yaşıyorum bir türlü karar veremiyorum bir kişi GTX1050Ti derken diğer Rx470 diyor ben iki firmayı'da beğeniyorum ama gerçekten en iyi performansı hangisi verir diye merak ediyorum özellikle bu günlerde ekran kartı sıkıntısı var bir kaç yerde baktım Rx470 stoklarda yok yardımlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler

• Rx570 daha performanslı. Fiyatı rx470 ile aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RX470, 1050Ti'dan çok daha güçlü bir kart. Bütçe yetiyorsa RX470 alın.
  • Bütçe ile alakalı 470 daha güçlü ben bütçe yetersizliginden 1050 tı almak zorunda kalmistim acikcası pişman olmadım güncel oyunları 1080 high ultra arası oynatiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RX 470 daha performanslı bir karttır. 1050ti ise birazcık daha düşük performans vermesine karşı güç tüketiminde öne çıkan bir karttır. PSU'nuz ve işlemciniz yeterliyse RX 470 almanız daha iyi olur. Ama referans kart almanızı önermem. Tüm bunlar haricinde sanırım sadece fikir edinmek istiyorsunuz. Şu dakikadan sonra yeni seri AMD kartı bulabileceğinizi sanmam. Bulduğunuz 1050ti gibi kartlar ise aşırı derece pahalı olacaktır. Benim size önerim bu işlerden pek anlamayan bir oyuncu iseniz PS4 alıp önünüze bakmanız. Eğer benim oyun açlığım var diyorsanız daha düşük çözünürlük ve grafiklerle oyun oynamak canımı pek sıkmaz oyunum olsun diyorsanız Xbox One S almayı düşünebilirsiniz. EA Access ve GOLD üyeliğin verdiği oyunlar ile gül gibi geçinir gidersiniz. Eğer hem oyunum olsun hem de çok sağlam donanım istiyorum derseniz Xbox One X çıkışını da bekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 15 Temmuz 2017; 0:9:59 >

• piyasada 1050 ti lerin fiyatının rx 470 lerden pek geri kalır yanı yoktu, bence rx 470 alınmalı yada para yetmiyorsa gidip gtx 1050 yada rx 460 alınmalı ama alınan kart genelde pahalı olan gtx 1050 ti oluyor.
  • şu anda hiçbir ekran kartı alınmaz fiyatlar o kadar şişik ki bence sabret biraz,1050ti bile 880tl civarı en ucuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zotac mı msi mı ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam güncel oyun dediğiniz zaman insanın aklına watch dogs 2 mass effect andromeda for honor gibi isimler geliyor. 1050 ti high ultra kaç fps alıyorsun acaba. insanları yanlış bilgilendirmeyelim.
  • Missclick M kullanıcısına yanıt
    Watch dogs 2 medium sabit 60 fps high 40 50 arası

Mass efect high sabit 60 fps aldım for honor satın almadım iyi yorumlar yoktu cunku

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Ben kışın almıştım o zamanlar 700 lira civarına 1050 ti bulunurken 470 ler 900 den başlıyordu hatta 1000 1100 arasıydı

• MSI RX580 Gaming X 8GB GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

MSI GTX1080 GAMING X 8GB GDDR5X 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı

hangisiniz tavsiye edersiniz karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender544

MSI RX580 Gaming X 8GB GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

MSI GTX1080 GAMING X 8GB GDDR5X 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı

hangisiniz tavsiye edersiniz karar veremedim

Kaç paraya geliyor bu kartlar? Tabiki tartışmasız 1080.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.