Şimdi Ara

Rx vega 64 goruntu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. El aldim kasada takiliydi test ettik baya bi 1 2 saat oyun felan oynadik hic sorun yok 83 derecelere felan geliyodu max amd icin normaldir diye aldim geldim karti kasaya bagladim goruntu alamiyorum niyeyse ugrastim yok hic bir sekilde goruntu gelmiyor soktum aldim adama geri goturdum taktik goruntu geldi eve geri dondum taktim gene goruntu yok kafalari yedirtcek bu kart bana 600w 80 plus nagas psu var acaba psu yetmio mu buna sizce ? Baska bir secenek kalmadi yani

Kartin garantiside var yani direk garantiyemi yollasam napsam bilemedim

Cozum onerisi olan varsa 1-2 gun deneyelim olmuyosa bi garantiye gondericem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• işlemcide oc varsa görüntü gitmeyebilir biosu default ayarlara al dene , kabloyu değiştir dp ise hdmi dene , işlemci üzerinde dahili grafik işlemcisi varsa birde oradan görüntü alabiliyor musun ona bak ; baktın hiç biri olmadı başka bir psu ile dene en kötü ekran kartını garantiye yolla.
  • 295W güç kaynağı istiyor Vega 64
  • Bilgisyarda varsa ekran karti driver'i temiz bi sekilde kaldir. En olmadi format at.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne formati kardesim adam goruntu yok diyor. Anakartinizin biousu guncelleyin.

• Psudan olabilir kart çok fazla güç tüketiyor

• O kart boşta 100w, yükte 400+ watt, oc de 550 watt gibi güç tüketimine sahip. Psu değiştirin, psu da sorun değilse bile 600 w ile kullanamazsınız o kartı her halükarda değişmeniz gerekir. Kablo çevirici filan kullanıyorsanız sorun oluyordu ona dikkat edin. Arkadaşlar söylemiş bios güncelleme yapın. Başka sistemde çalışıyorsa büyük ihtimal sizin sisteminizle ilgili bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biri kartin tüketimini söyleyip o kadar güç kaynağı istiyor der öbürü toplam ortalama sistem tüketimini söyleyip kartın tek başına güç tüketimi bu der. Türkler olarak türkçeyle sorun yaşamamız üzücü. Ayrıca ekran kartı pc açıldığı anda %100 yüke girmiyor. Ekran kartı pc açılınca nasıl 300w isteyecek acaba. En çok tüketen kartı da taksanız pc açılır en azından düşük güç kaynağı da olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar guc kaynagindan kaynakliymis problem 3 tane 0 750w guc kaynagi denedik calismadi en son seasonic 750w 80+ guc kaynagiyla calisti resmen psu seciyor bu kart boyle sacmalik olamaz yani garantiye genede gondericem bi benimkimi boyle yoksa hepsimi boyle bunlarin

• Sen baştan lades demişsin hocam. Yükte +350W çeken bir karttan bahsediyoruz. Minimum gereksinimde 750W "kaliteli" bi PSU bağlanması lazım o karta. He dersen yükteki tüketimle açılmaması ne alaka, o da şöyle: pin başına (8) düşen amper çok yüksek olduğu için dandik psu'lar çalıştımayabilir, alt seviye psu'larda ise (CX 750 gibi) kart çalışsa bile yüksek ihtimalle PCi besleme pinleri eriyecektir.

He garantiye de boşuna gönderirsin bu arada. Kartta sıkıntı yok sorun senin çöp psu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 16 Mart 2018; 12:16:48 >
  • niye vega kullanıyorsunuzki hocam? nvidia oyunlarda daha başarılı. o kart madencilerin daha çok işine yarıyor.
  • O dandik psuya o kartı takarsan çalışmaz tabiki. Bir incelemede kartın çalışması için 2 ayrı 8 pin kablodan güç verilmesi gerektiği söyleniyordu. Yani o kart için çift 8 pin çıkışlı sağlam bir psu lazım. Garantiye de boşuna yollama çünkü kartta bir sorun yok.
  • Hocam uygun fiyata aldıysanız sorun değil de normal fiyatlardan aldıysanız keşke gtx 1080 veya 1080 ti alsaydınız ikinci el garantisi olan.

Cayır cayır elektrik tüketecek o kart. 750W 80+ ile çalıştı dediniz ama aldığınız arkadaşın kullandığın psu neymiş acaba sordunuz mu?
  • PSU kaynaklı görüntü vermemesi ilginçmiş çünkü kartlar açılışta henüz grafik hızlandırmayı bırakın grafik hızlandırmayı devreye sokacak sürücünün dahi kurulu olmadığı dos modu'nda çalışmak için psu'nun sorun yaratmasıda tuhaf geldi bana, genelde açılış esnasıdan yaşanan sıkıntılar anakartın bios'u ile alakalı çıkar ama sorun psu kaynaklı çıkmış, geçmiş olsun.

Dakika 6:45 ten itibaren söylenene bakarsın.

• 2500 tlye aldim bir fotografcidan suanlik memnunum psu skintisi disinda hic bir problem cikarmadi.aslinda bendeki psu saglamdi ama kart biraz inat heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

2500 tlye aldim bir fotografcidan suanlik memnunum psu skintisi disinda hic bir problem cikarmadi.aslinda bendeki psu saglamdi ama kart biraz inat heralde

Aylık gelen elektrik faturasına etkisi fazla mı oluyor bu kartın? 295W TDP oldukça çok fazla.
  • Bilmiyorum daha 2 gun oluyor kullanali onumuzdeki ay bakicaz artsa arta 10 lira artar maximum devamli 300 watt cekmez heralde yuke bindirmeden

• gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Elektirik faturasına etkisi çok az olur gün boyu çok çok uzun süreler oyun oynamadıkça. Yine de hem daha serin çalışması hemde az tüketip daha iyi overclock olması için undervolting yapılıyor vegalara. Çok düşürüyor tüketimi ve ısınmayı. 70-80W kadar kimi kartlarda. Güle güle kullanın
  • Bende vega kullaniyorum ve x58 anakartta problem cıkarttı bende. h110 bir anakartta sorunsuzca calısıyor. Anakartınız nedir?
  • msi z170a gaming m5 var ayrica msi b150 m3 dede sorunsuz calisti sizde psu kaynakli bir problem yasiyor olabilirsiniz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.