Şimdi Ara

RX 580 ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sapphire Rx 580 8 GB nitro modeli ekran kartım var, normal kullanırken ısınma sorunu yok ama oyuna girdiğimde çok ısınıyor. Forza 4 oynuyorum PC kapanmıyor, ets 2 ye girdim mi bir müddet sonra ekran kartı aşırı ısınıyor ve görüntü gidiyor. Ekran kartı soğuyunca PC’ye tekrar görüntü veriyor. Sebebi ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç derece oluyor ? ve bu arada ETS 2 de sanırım bir problem var çünkü aynı kartta oyun sırasında bir problem olmaz iken menüye çıkınca fanlar hızlanmaya başlıyor tekrar oyuna geri dönüp tır sürmeye devam edince ses kesiliyor normale dönüyor.
    Hocam ısıya bakamıyorum çünkü görüntüyü kesiyor,ekran kartı yanıyor.Hemen PC'yi kapatıyorum,ekran kartına değdim mi sıcacık bildiğin. MSI Afterburner kurdum ve fan ayarlarını otomatik yaptım, otomatik yaptığımdan beri fan hiç boş durmuyor çalışıyor.Şu 1 saattir oyunda idim ve sorunla karşılaşmadım.

örneğin 80-85 derece üzeri çıkıyor ise termal macun yenile şu an sorun yok deyip böyle kullanma derim,

sonrasında MSİ Afterburner ile manuel olarak merdiven şeklinde fan ayarı yap

aşağıya kendi ayarlarımı bırakıyorum, sen kendi kafana göre bir ayar verirsin artık.

RX 580 ısınma sorunu

• Teşekkür ederim hocam, deneyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.