Şimdi Ara

RX 5700 XT akıl almaz problemler... (ekran kartının hiçbir suçu yokmuş) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
4.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende de 5700 Mech GP var her yolu denedim format ddu bios herşey güncel her haltı denedim aklınıza gelebilecek. Dota 2 oynarken sorun yok ama ekran kartını zorlayacak oyun oynarken mesela witcher 3, 10 dakika sonra pat masaüstüne atıyor. Oyun altta açık ama açılmıyor. Kapatıp tekrar girince bu sefer mavi ekran hatası veriyor video_tdr_failure yazıyor ve kendine reset atıyor PC. SSD olarakta crucial kullanıyorum termal değerleri felan normal zaten hata içeriği olan video tdr ekran kartı kaynaklı hata. Sabah inşallah garantiye göndereceğim incehesaptan almıştım. Umarım iade alırlar. Değişim felan istemeyeceğim. Giderim tek 10 FPS az versin rtx2060 alırım daha iyi

Bu adada diğer konunuzu da inceledim ama ssd testleriniz hep hatasız geçmiş hocam nasıl SSD de sorun olduğunu anladınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 3 Nisan 2020; 5:57:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Beyler bende de 5700 Mech GP var her yolu denedim format ddu bios herşey güncel her haltı denedim aklınıza gelebilecek. Dota 2 oynarken sorun yok ama ekran kartını zorlayacak oyun oynarken mesela witcher 3, 10 dakika sonra pat masaüstüne atıyor. Oyun altta açık ama açılmıyor. Kapatıp tekrar girince bu sefer mavi ekran hatası veriyor video_tdr_failure yazıyor ve kendine reset atıyor PC. SSD olarakta crucial kullanıyorum termal değerleri felan normal zaten hata içeriği olan video tdr ekran kartı kaynaklı hata. Sabah inşallah garantiye göndereceğim incehesaptan almıştım. Umarım iade alırlar. Değişim felan istemeyeceğim. Giderim tek 10 FPS az versin rtx2060 alırım daha iyi

Bu adada diğer konunuzu da inceledim ama ssd testleriniz hep hatasız geçmiş hocam nasıl SSD de sorun olduğunu anladınız
    Dostum geçmiş olsun. Bu konuyu açtım:https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezueldue-unexpected_kernel_mode_trap-mavi-ekran-hatasi-ve-bios-guencellemesi.832941/
    Orada bir üye yardım etti sağolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Dostum geçmiş olsun. Bu konuyu açtım:https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezueldue-unexpected_kernel_mode_trap-mavi-ekran-hatasi-ve-bios-guencellemesi.832941/
    Orada bir üye yardım etti sağolsun.

Alıntıları Göster
    Sağolun hocam o konuyu da inceledim ama ssd de sorun olduğuna nasıl kanaat getirdiniz onu merak ettim. Bu arada ben hatayı minidump klasöründen inceledim. Atikmdag.sys ve dx ile başlayan hatalar mevcut bendeki sorun büyük ihtimal ekran kartı driverı veya direkt ekran kartı ile alakalı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 6 Nisan 2020; 4:40:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Sağolun hocam o konuyu da inceledim ama ssd de sorun olduğuna nasıl kanaat getirdiniz onu merak ettim. Bu arada ben hatayı minidump klasöründen inceledim. Atikmdag.sys ve dx ile başlayan hatalar mevcut bendeki sorun büyük ihtimal ekran kartı driverı veya direkt ekran kartı ile alakalı sanırım

Alıntıları Göster
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/rtz085
    şu linkte yer alan yorum etkili oldu dostum. İnsan bazı konularda çaresizliğe kapıldığı zaman şansını denemekten başka bir tercihi kalmıyor. Risk aldım, Allah yardım etti. Tutturduk. Ya SSD değişmeme rağmen olmasaydı? İşte o zaman çok daha üzülürdüm. SSD'nin servisten iade kararı çıkması büyük olay oldu benim için. En azından yeni SSD parası çıkmış oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 6 Nisan 2020; 13:17:48 >

• quote:

evet ciddi ciddi soruyorum, ki gram kadar bilgim var iddiasında değilim. Bilmediğim şeyi sormak için bu forumda bulunuyorum. Burada bilgisi olanların ışığında bir şeyler öğrenip sorunlarımı çözmek istiyorum. Google'dan araştırınca technopat dışında bir bilgi bulamadım, bulduğum bilgi de sorunumu çözmedi.

Alıntıları Göster
    donanımhaber'de donanım konusunda pek yardım bulamazsın hocam. siyasi konu açarsan yardım edilir.
  • quote:

https://prnt.sc/rtz085 şu linkte yer alan yorum etkili oldu dostum. İnsan bazı konularda çaresizliğe kapıldığı zaman şansını denemekten başka bir tercihi kalmıyor. Risk aldım, Allah yardım etti. Tutturduk. Ya SSD değişmeme rağmen olmasaydı? İşte o zaman çok daha üzülürdüm. SSD'nin servisten iade kararı çıkması büyük olay oldu benim için. En azından yeni SSD parası çıkmış oldu.

Alıntıları Göster
    hocam minidump dökümünde hata olarak ne yazıyordu bakabildiniz mi ? veya mavi ekran vs verdiğinde hata içeriğinde bir bilgi var mıydı hatanın içeriğine dair. Bende atikmdag.sys durduruldu gibisinden uyarı veriyor hata içeriğine baktığımda

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.