Şimdi Ara

RX 5700 XT akıl almaz problemler... (ekran kartının hiçbir suçu yokmuş) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
4.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MİY1988

format sonrası pes 2020 inanılmaz AKICI tüm problemlerim düzeldi teşekkür ederim :) Allah daha iyisini size nasip etsin dostum. DDU olayını hatırlasam format bile atmayacaktım ama sağlık olsun iyi ki hatırlattınız...

Alıntıları Göster
    Ne demek hocam Allah güle güle kullanmak nasip etsin umarım yararlı olmuştur. :)

Şöyle bir video bırakayım sizin için yararlı olur DDU ile silmeyi vs gösteriyor.

• Selâm arkadaşlar,

sorunlarım hortladı:
    donanımhaber forum
    RX 5700 XT akıl almaz problemler... (ekran kartının hiçbir suçu yokmuş) » Sayfa 1 - 4
    https://forum.donanimhaber.com/rx-5700-xt-akil-almaz-problemler-duzeldi--141091135#141091135

format attım (orijinal) ardından da amd auto detect ile driverini kurdum 2020 adrenalin...

Oyun oynayamaz durumdayım.
    Ne PES 2019 ne 2020 ne GTA V hiçbir oyun açılmıyor... Oyunlar orijinal değil ama o kadar da olmaz ki arkadaş. Durduk yere Chrome kitleniyor, ne yapacağımı şaşırdım...

Çok üzgün ve pc oyunculuğu noktasında hayal kırıklığı yaşıyorum. İş yoğunluğumdan dolayı Ekim ayından beri 10-15 sefer adam akıllı oyun oynayamadım. Bu kadar apranın karşılığı bu mu???

• Sıkıntı yaşayanların sıkıntı yaşamayanlardan fazla olduğu kart. Hey Allahım yıllar sonra f/p açısından rekabet edebilcek konuma geliyorsun seviniyoruz rekabet oldu diye ,amd gpu mu yine rezillik. Aynı terane yıllarda r9 300x serisinden devam eden sorunlar. Son seri en sorunlusu çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4A4AA6D33

Bu mesaj silindi.
    1- anakarta bios yüklemeyi bile hiç denemedim değerli kardeşim, çünkü son olarak 2009'da pc toplamıştım ve 2014'te satmıştım, o zamandan bu zamana bayağı şey değişmiş, açıkçası cesaret edemedim

2- onu da denerim, en iyisi windows creation tool ile bir windows sürümü indireyim ben, nitekim kullandığım windows özel bir kolejin windows versionu ve onu da rüfus ile ayzdırdım usb belleğe... iso olarak

3 - ve 4 - .maddeleri de uygularım...
    muhtemelen yarın gece gibi dönüş yaparım size... 2 gündür uğraştım durdum ve kafa olarak çok gereksiz bir yorgunluk var üstümde :(

yardımlarınız için çok teşekkür ederim yarın iş dönüşü format atıp sonuçları buraya yazacağım inşaAllah

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

Sıkıntı yaşayanların sıkıntı yaşamayanlardan fazla olduğu kart. Hey Allahım yıllar sonra f/p açısından rekabet edebilcek konuma geliyorsun seviniyoruz rekabet oldu diye ,amd gpu mu yine rezillik. Aynı terane yıllarda r9 300x serisinden devam eden sorunlar. Son seri en sorunlusu çıktı.
    :((((((( valla ben hep pc oyunculuğuna özendim yaşım 32... eve gelip bir iki PES atmak lüks olmasa gerek... ama karşı karşıya kaldığımız durumlara bakın :(((((((
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Yarını beklemeden hemen uyguladım kardeşim. DDU ile komple sürücüyü kaldırdım, ardından da tek tek tane tane dediklerinizi uyguladım. Format atmaya lüzum görmedim çünkü zaten format atalı 24 saat olmamıştı.

Dediğiniz adımlardan sadece şu adımı yapmayı bilemedim: AMD RAID Driver (SATA, NVMe RAID)

Aldığım hata ise aşağıda... her oyunda bu hatayı almakla beraber, büyük boyutlu dosyaların masaüstüne taşınması sırasında da mavi ekran ve ek olarak chrome'da takılmalar donmalar yaşıyorum.. geçrkten şaka gibi

RX 5700 XT akıl almaz problemler... (ekran kartının hiçbir suçu yokmuş)

• quote:

Bu mesaj silindi.
    1909 çıktı kardeşim, bir de sağ altta radeon ikonu var evet 2020 sürümü.. dediğiniz yerden indirdim.. tabi öncesinde ddu ile tüm sürücüyü kaldırmıştım sıfırdan kurdum..

RX 5700 XT akıl almaz problemler... (ekran kartının hiçbir suçu yokmuş)

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Kardeşim merhabalar, dün gece forumda hata vardı yazamadım. Dediğin 2019 versiyonu yükledim, 2020'yi ddu ile kaldırdım öncesinde. Hemen GTA v açtım sorunsuz açtı. Birkaç dakika oynadım oyundan atmadı. Bu akşam kısmetse daha uzun deneyeceğim çok teşekkür ederim. Benim de aklıma eski driver ile devam etmek yattı. Lakin en mantıklı çözüm yolu bu şimdilik. 2020'nin her iki sürümünde de hayır görmedim :) çok teşekkür ederim akşam tekrar alintilayip yazarim size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Kardeşim merhabalar, dün gece forumda hata vardı yazamadım. Dediğin 2019 versiyonu yükledim, 2020'yi ddu ile kaldırdım öncesinde. Hemen GTA v açtım sorunsuz açtı. Birkaç dakika oynadım oyundan atmadı. Bu akşam kısmetse daha uzun deneyeceğim çok teşekkür ederim. Benim de aklıma eski driver ile devam etmek yattı. Lakin en mantıklı çözüm yolu bu şimdilik. 2020'nin her iki sürümünde de hayır görmedim :) çok teşekkür ederim akşam tekrar alintilayip yazarim size

• quote:

Bu mesaj silindi.
    GTA V yine sorunsuz açıldı sonra ikinci girişte yine hata verdi üçüncüde normal açıldı :) bu sefer de Lamar'i takip ettigimiz görevdeki istikamette sonsuz boşluğa düştüm, ama o hatanın karttan olduğunu sanmıyorum. Pes 2020 lite online oynadım sorun yok.. Chrome ise sürekli donuyor.. şaka gibi hem resmi siteden indirdim hem de bilgisayar yeni formatlı... Garip bir ekran kartı velhasıl.. umarım ki sebepleri doğru karta yüklüyorumdur.. karttan olmasa Chrome falan neden donsun ki Facebook'tan video açarken, YouTube'dan izlerken hatta normal gezinirken bile

• Mümkün oldukça yeni driver kurmayin.Benjm sıkıntısız olan rx580 son driverdan sonra gene wattman hatası verip mavi ekrana düşmeye başladı Windows post sırasında...

• Hocam sorununuz devam ediyor mu yoksa çözüldü mü tam anlayamadım. Bende destek olmaya çalışayım elimden geldiğince.
    İşlemci ve ekran kartlarımız aynı bu arada.

1. İşlemci için bios ayarlarını yaptınız mı?
    2. Sistemi gereksiz yoran herhangi bir sıradışı program farkettiniz mi? Görev yöneticisinden takip edebilirsiniz.

Sorunun kaynağı ekran kartı olmayabilir. Driver'dan sonrasına denk gelmiştir siz öyle sanıyorda olabilirsiniz.

Şunuda söyliyim windows 10'u korsan olarak kullanmayın 10 TL'ye key alın girin ve güncel tutun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa.Durmaz

Hocam sorununuz devam ediyor mu yoksa çözüldü mü tam anlayamadım. Bende destek olmaya çalışayım elimden geldiğince.
    İşlemci ve ekran kartlarımız aynı bu arada.

1. İşlemci için bios ayarlarını yaptınız mı?
    2. Sistemi gereksiz yoran herhangi bir sıradışı program farkettiniz mi? Görev yöneticisinden takip edebilirsiniz.

Sorunun kaynağı ekran kartı olmayabilir. Driver'dan sonrasına denk gelmiştir siz öyle sanıyorda olabilirsiniz.

Şunuda söyliyim windows 10'u korsan olarak kullanmayın 10 TL'ye key alın girin ve güncel tutun.
    çözüldü diyemem dostum, sadece eski driver ile eskisine göre oyunlarda hemen hemen hata almadım.. (2020 adrenalin berbat bir driver, ama 2019 stabil..) gta v'te ise sonsuz boşluğa düştüm oyunun başlarında.. bu hatayı da aşamadım.. belki oyundan kaynaklıdır bilemedim.. pes 2020 lite oyundan atmadı, hata da vermedi...

bu arada windowsum orijinal kardeşim..
    işlemci için bios ayarı yapmayı bilmiyorum :S
    sistemi gereksiz yoran bir program yok çünkü yeni format attım :)

• sistemde bozuk bir donanım var başka sistemlere takarak tek tek deneyebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.