Şimdi Ara

RX 470 görüntü gelmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bir oyun oynuyordum bilgisayar aniden kapandı ve yeniden açıldı ancak görüntü alamıyorum. Sapphire rx 470 kullanıyorum üzerindeki yazı yanıyor yani ekran kartına elektrik geliyor. Display portu anakarta bağladım dahili grafik işlemcisi ile görüntü geliyor. psuda başka bir girişe bağladım sonuç yine aynı. Yardımcı olabilecek biri var mıdır ? Teşekkürler.



  • Güç kaynağının markası ve modeli nedir?
  • cato16 kullanıcısına yanıt
    Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın, evga 750 gq kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neosar -- 28 Ocak 2017; 23:27:19 >
  • Ekran kartı anakarttan aldığı elektrikle ledler yanıyor olabilir o yanıltır, ekran kartını başka bir sistemde test etme şansınız var mı? Dediğinize göre ekran kartında bir problem var ama başka birşey oldu mu peki yeni çalışan bir ekran kartını bozacak birşey?
  • Hocam aynısı benim basıma geldi söyle bisey deneyebilrisin aparat kullanabilirsin yani hdmi to vga aparatı alabilirsin. Yani hdmi kabloyu aparata takıp monitöründekinide aparatada takıcaksın ve bios ayarlarına dikkatli bak reset atmayıfelan dene baktın yapamıyosun bi bilgisayarcıya götür hiç kurcalamadan o halleder büyük ihtimalle bios sıfırlaman gerekli.
  • hdmi ile dene bakalım görüntü alabilecekmisin onun dışında çok tuhaf bir sorun yaw onboard'dan görüntü alabiliyorsan kartta bir sorun var demektir. kartı çıkartıp tekrar tak sorun düzelmez ise servise gönder bunun dışında aklıma bir çözüm önerisi gelmedi.
  • Bozulmasına neden olacak şey şu olabilir, 4-5 gün önce elektrikler gitmişti bilgisayar açıkken. Hdmi ile denedim, ekran kartını 2. pcie girişine bile bağladım yine aynı durum. Sorunun ekran kartında olduğundan emin gibiyim. Servis yolu gözüktü.
  • hdmi ile de denediyseniz baska slot da denenmis o zaman ugrasmayin servise verin.elektrik kesildiginde hemen etki etmesi gerekmez miydi 4-5 gun sonra nuksetmesi pek olasi degil ama sonucta bir seyler olmus sizin hatanizdan kaynaklanmayan.benim o kadar cok elektrik kesilmesi hadisem var ki bozan bir sey olsa makinede saglam parca kalmamisti bence garantiye verirken elektrik kesildi filan demeyin.durduk yere goruntu vermiyor sunlari denedim olmadi seklinde yeterli olacaktir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.