Bildirim
Rx 470 Battlefield 1 Performans Sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
17.1.2 ve 16.2.2 yükledim ve denedim sonuç aynı. -
Gençler çıldıracağım kimsenin mi fikri yok ? -
Oyunun grafik ayarları ne? Vsync kapalı mı? -
Full HD 60fps sabit oynuyordum şimdi 20 fps'e düştü 4 farklı sürücü denedim sonuç aynı. -
Masaüstünde falan da kasma oluyor mu? Ayriyetten diğer oyunlarda da aynı sorun var mı? Eğer diğer oyunlarda normal düzgün ise ve de masaüstünde de normal ise; durum Battlefield 1 kaynaklıdır muhtemelen. Eğer öyle ise bir de oyunun ana konusuna yazın belki oradan yardımcı olabilirler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
msı afterburner kullanıyosan çekirdek hızına ve bellek hızına bak -
Her şey %100 sıcaklık değerleri normal fakat cpu 90 derece boştayken de 83 derece.Fps düşüren sıkıntı bu mu acaba? Sıcaklığı nasıl düşürebilirim -
İşlemciniz nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemci, anakrt ve soğutuc nedir? Bir de sıcaklık değerlerine hangi program üzerinden bakıyorsunuz? Bir çoğu doğru göstermiyor dereceleri. Bilgisayar boşta iken Aida64Extreme ve ya Engine'den bakıp ekran görüntüsü yükleyebilir misiniz bir bakalım?
-
Yukarıda Stress CPU işaretli hocam. Önce Stress testi yapıp sonra clear mı yaptınız? Stress testindeki sonuçlar mı bunlar yoksa boştaki sonuçlar mı?
Boştaki sonuçlar bi ara 100 dereceye fırladı şimdi 30-40 dolaşıyor. -
isi yuzunden de olabilir ama isi virus yuzunden de olur mining virusu.benim basima geldi oyunlari surundurerek oynatiyor o yuzden roguekiller diye arayin ve taratin mining virusune karsi.surucu olarak 16.2.1 ile 17.1.1'in hicbir farki yoktur ikisi de relive surucudur.biraz daha eski mesela 16.11.5 kurup deneyin. -
16.11.5 denedim sonuç değişmedi,16.2.2 yi kurdum nasıl düzeldi bilmiyorum bir sıkıntı çıkmadı.Ama cpu'nun fazla ısınma sebebi soğutucu ile temassızlık olmasıymış. Köşelerindeki takma yerlerinden birininki kırılmış diğerininki bükülmüş.Şimdi temassızlık kesildi fakat ben riske girmeyip termal macun alıp eski soğutucuyu takacağım.Yardımlarınız için teşekkürler. -
Geçmiş olsun. Sorun çıkarmaz bir daha umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X