Şimdi Ara

## RV770 Destekli Rivatuner 2.10 Kullanıma Sunuldu ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BlackCalamity

quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Rivaturner İle HD4870 Maksimum Hızları..

CoreClock / Memory Clock
    1125 MHz / 1350 Mhz

Bu Değerde Çalışsa Kart Eralde 4870x2'ye yaklaşır hemde geçer belki..

o değerde kart çalışmaz ki zaten ..

880/1200MHZ'de stabil çalışıyormu 4870'in..??
  • kart o değere gelir ama ..

oyunları oynamaz .. çünkü ben 850x1200 yaptığımdaa

crysiste vs başka oyunda iken pc kilitleniyo
  • arkadaşlar 4850 gpu suyla 4870 gpusu aynı sadece rem farkları var 2 kart arasında.850 de neden cakılıyor kart buna bakmak lazım cok isiniyorsa ustune fan ekleyerek bır daha dene bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: unixx

arkadaşlar 4850 gpu suyla 4870 gpusu aynı sadece rem farkları var 2 kart arasında.850 de neden cakılıyor kart buna bakmak lazım cok isiniyorsa ustune fan ekleyerek bır daha dene bence

hayır sorun ısınma olmuyoo .. kart 850/1200 değerinde boşta 50 -- yükte 70 derece oluyoo

ee zaten hd4870 için 70 derece bile çok ii .. ama bende oyunda birden pc kilitleniyoo

başka arkadaşlarda bu değerlere girip crysis de 5dk durduktan sonra sorun oluyo veya olmuyo derlerse çok sevinirim ...

• 820/1175MHZ'de 10dk sonra görüntü bozulması ortaya çıkmıştı..geri Aldım 820/1160mhz'e
  • uff acaba neden oluyo sorun ısı deil ..

o zaman ln2 le soğutadan fark olmuyoo ..

o soğuk tutsun diye yapılıyoo .. kartlar zaten sıcaklık değeleri iii

o zaman nedenn oc yapamıyoruzz .. voltaj veripte denedimm olmadıı ..
  • sanırım volt vermek icin daha program yok .oNUN icin volt veremessın ha dersenki pencil mod yaparım o zaman olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: unixx

sanırım volt vermek icin daha program yok .oNUN icin volt veremessın ha dersenki pencil mod yaparım o zaman olur

niye hep karşınızdakini yalancı yerine koymaya çalışıyosunuz ..

ati tral tools u yükle overclock settings bölümünde .. saat hızları ve voltaj ayarları var ..

## RV770 Destekli Rivatuner 2.10 Kullanıma Sunuldu ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Power -- 1 Eylül 2008; 17:28:11 >

• kimi yalancı yerıne koyuyorum sanırım yok dedim sen yalancısın volt veremessin mi dedim
    ? .Senın psikolojın bozulmuş kardeşim bıraz ara ver okumaya ve yazaya 1,35-1,4v vereceksin ordaki volt lardan bır şey cıkmaz insanlar neden pencil modun peşine düşüyor.Demkki bır şey var pencil moda yapsalardi senın dediginle yapılırdi
    kaldıkı sende yapamamıssın.Tek carn pencil mod bence tabi ha diceksın ki sen ne anlarsın oda senın düşüncen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 1 Eylül 2008; 17:38:01 >
  • asus yanında fan kontrol programı ve o.c tool veriyo.. bu yüzden fazla para vermiş oluyoruz :) ... şu ısıda şu kadar hızda dön diye 4 kademeli fan ayarı var. 885e 2775 e kadar 3870i cıkartabiliosunuz.. saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugacomtr

asus yanında fan kontrol programı ve o.c tool veriyo.. bu yüzden fazla para vermiş oluyoruz :) ... şu ısıda şu kadar hızda dön diye 4 kademeli fan ayarı var. 885e 2775 e kadar 3870i cıkartabiliosunuz.. saygılar.

ati tray toolda da var bu özellikler ayrıca dün baktım hicbisi yoktu tak bugün cıkmıs yahu ne acayip
  • Şunu okuyana kadar çok sevinmiştim : 'e.g. RADEON HD 4870 X2 fan control and monitoring) and VGA BIOS image dumping features are currently not available' yani 4870x2 sahipleri fan kontrolü ve izlemesini vb unutsunlar şimdilik malesef .
  • Haber için teşekkürler
  • Toxici GPU Saati : 725 MHz Bellek Saati : 1240 MHz ye çektim. Boşta 44 Derecede şimdi Crysis, grid ve cohda test edicem bakalım sonuç ne olacak.

• Evet Riva gerçekten harika işte crysis sonuçları

4xAA Açık 1280*1024 Yüksek ayarlarda sorunsuz oynuyorum. OC den önce bu son bölümde kitlenmeler oluyordu.

• Teşekkürler. İndiriyorum
  • güzel haber tabi şimdi 3 beş eksiği vardır ama onlarıda giderildimi çok iyi olur bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: iscanthere

38xx serisine oluyor mu peki

Riva Tuner geldi kartlar rahatladı desenize

Bir önceki versiyon zaten 38xxserisini destekliyor

Bu da destekler
  • Merhaba arkadaslar,

ben de bu programi indirdim ve kurdum ancak ayarlarla baya ugrasmama ragmen bir turlu istedigim sonucu alamadim, o yuzden size sormak istiyorum.

Ben su ana kadar hep ATITool kullanirdim, ancak Sapphire 4870 aldim ve ATITool (henuz) desteklemedigi icin bu kartlari son cikan 2.10 rivatuner kullandim. Amacim fan hizini kontrol etmek, zaten fix hizda bir sorun yok, ancak ben ATITool'daki gibi otomatik bir kontol semasi olsun istiyorum, yani 60 derecenin uzerinde 30% hiz, 70 derecenin uzerinde 40% hiz vs gibi.

Internetten arastirdim ve auto modunda hizlari kendim belirleyebildim ancak kart buna cok tepki vermiyor, ben ne hiz yazarsam yazayim kendisi 35% civarinda calisiyor.

Bu auto hiz olayini yapabilen ve duzgun calistirabilen biri varsa 48xx serisi kartlarda anlatabilirse cok sevinirim. Eger 2.10 surumu icin bir yontem forumu zaten varsa ve ben gormediysem ozur dilerim.

Cok tesekkurler simdiden herkese...

• quote:

Orjinalden alıntı: aydahm

Merhaba arkadaslar,

ben de bu programi indirdim ve kurdum ancak ayarlarla baya ugrasmama ragmen bir turlu istedigim sonucu alamadim, o yuzden size sormak istiyorum.

Ben su ana kadar hep ATITool kullanirdim, ancak Sapphire 4870 aldim ve ATITool (henuz) desteklemedigi icin bu kartlari son cikan 2.10 rivatuner kullandim. Amacim fan hizini kontrol etmek, zaten fix hizda bir sorun yok, ancak ben ATITool'daki gibi otomatik bir kontol semasi olsun istiyorum, yani 60 derecenin uzerinde 30% hiz, 70 derecenin uzerinde 40% hiz vs gibi.

Internetten arastirdim ve auto modunda hizlari kendim belirleyebildim ancak kart buna cok tepki vermiyor, ben ne hiz yazarsam yazayim kendisi 35% civarinda calisiyor.

Bu auto hiz olayini yapabilen ve duzgun calistirabilen biri varsa 48xx serisi kartlarda anlatabilirse cok sevinirim. Eger 2.10 surumu icin bir yontem forumu zaten varsa ve ben gormediysem ozur dilerim.

Cok tesekkurler simdiden herkese...

Böyle bir bilgi gerçekten çok yararlı olur. Ben de ATITool'un o özelliğini çok kullanışlı buluyorum. Fakat RivaTuner'a uygulamak için registry'de değişiklik yapmak gerekiyor bildiğim kadarıyla...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.