Şimdi Ara

ruyanda istedigini gormek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ruyada istediginizi gormenizin yollari varmis bugun ve her gece denicem acaba deneyip olumlu sonuc alan oldu mu? Olduysa cevap verirse sevinirim, cok sevdigim bi kiz vefat etti onu gormeyi cok istiyorum mumkun mu acaba :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam benim çok karsılastıgım bir durum, eger yatmadan önce ya da düzenli olarak vefat eden arkadasınızı düşünürseniz görme ihtimaliniz çok yüksek

• Allah rahmet eğlesin
  • Aradığın şey Lucid Dream.Deneyip yapamayanlardanım ama kişiden kişiye değişir.

Not;Deli olmamak için bu işten vazgeç.Ciddiyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingvar -- 7 Mayıs 2014; 20:56:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Saolun, bikac kere olmustu tam kontrolum olmasa da yasamis gibi oldugum ruyalarim olmustu.. simdi o teknikleri deneyip hep onu dusunucem ins olur daha istedigim bir suru sey var crysisteki zirh ve ag atan bilekler de dahil :)

• Çalışırsın olur ama ayda 2 kereyi geçerse psikolojik sorunların başlar çünkü rüya daha tatlı gelir ve sürekli uyumak istersin böylelikle gerçek hayattan soğuyup bir nevi soyutlanırsın. Bunun için psikologlarda olan çok hasta var. Bulaşma derim zaten insan yılda 2 kere bu tür rüyaları görüyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voidreaver

Çalışırsın olur ama ayda 2 kereyi geçerse psikolojik sorunların başlar çünkü rüya daha tatlı gelir ve sürekli uyumak istersin böylelikle gerçek hayattan soğuyup bir nevi soyutlanırsın. Bunun için psikologlarda olan çok hasta var. Bulaşma derim zaten insan yılda 2 kere bu tür rüyaları görüyor diye biliyorum.

Psikolojik hastalik falan umrumda degil hayattan yeterince sogudum zaten tam da soyledigin gibi olmak istiyorum mumkunse her aksam gormek istiyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tum Amerika bunu konusuyor.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben ne göreceğimi baştan bilmiyorum ama rüyada iken rüyada olduğumu anlayıp uçmak,ışınlanmak,güçlenmek vs. yapabiliyorum.
  • günde ortalama 10 saat uyuyorum. olması gerekene göre biraz fazla. kalkmama yakın rüyada olduğumun farkına varıyorum. ama gördüğüm şeyler yüzünden hep uyanmam gerekiyor. sanırım fazla uyumanın da etkisi var bu lucid dream'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

quote:

Çalışırsın olur ama ayda 2 kereyi geçerse psikolojik sorunların başlar çünkü rüya daha tatlı gelir ve sürekli uyumak istersin böylelikle gerçek hayattan soğuyup bir nevi soyutlanırsın. Bunun için psikologlarda olan çok hasta var. Bulaşma derim zaten insan yılda 2 kere bu tür rüyaları görüyor diye biliyorum.

Psikolojik hastalik falan umrumda degil hayattan yeterince sogudum zaten tam da soyledigin gibi olmak istiyorum mumkunse her aksam gormek istiyorum..

Hocam kusura bakmayın ama herhangi bir canlının zarar görebileceği bir işte payımın olmasını istemem ve bu yüzden sizr yardımcı olamayacağım. Kolay gelsin umarım sizin için en hayırlısı olur.

• quote:

quote:

quote:

Hocam kusura bakmayın ama herhangi bir canlının zarar görebileceği bir işte payımın olmasını istemem ve bu yüzden sizr yardımcı olamayacağım. Kolay gelsin umarım sizin için en hayırlısı olur.

Iyi dedin :D

• quote:

Arkadaslar ruyada istediginizi gormenizin yollari varmis bugun ve her gece denicem acaba deneyip olumlu sonuc alan oldu mu? Olduysa cevap verirse sevinirim, cok sevdigim bi kiz vefat etti onu gormeyi cok istiyorum mumkun mu acaba :/

Bütün gün kafaya takarsan görürsün.

Başınız sağolsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

quote:

Arkadaslar ruyada istediginizi gormenizin yollari varmis bugun ve her gece denicem acaba deneyip olumlu sonuc alan oldu mu? Olduysa cevap verirse sevinirim, cok sevdigim bi kiz vefat etti onu gormeyi cok istiyorum mumkun mu acaba :/

Bütün gün kafaya takarsan görürsün.

Başınız sağolsun.

Saol, ilk gece bi sonuc alamadim bu gece yine denicem ve her gece.. sonuclari buraya yazarim

• Dünya hayatı da bir rüya.

• bir kere bilmeden yapmıştım sonra baya denedim ama yapamadım

• GoT da ki warglara benzemis durum cok fazla bi canlinin bedenunde kalinca insan olduğunu unutuyodun

• Gün2: daha once bircok kez yasadigim seyi yasadim. Sadece kizil ve kivircik sacli bi kizi hatirliyorum karsimdaydi sanirim ruyada oldugumu soyluyodu yani ruyamda oldugumu anliyodum. Ama 1 saniye sonra gozumu actim refleks olarak :(

• Dün istemsiz olarak bu olayı yaptım.Ama korktuğum için gözlerimi açtım 20-25 saniye sonra.Bir daha olsa uyanmak istemem cidden

• Aynı şeyi bende yapmıştım bugün gördüğüm rüya ise sıradışıydı kontrolün farkına varıp birden vücudun uyandırılması en kötüsü

• Explorer kullaniyosunuz sanirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.