Şimdi Ara

Ruyamda yunan tanrisini gordum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ruyamda cinayet isliyordum.sonra mesru mudafaa sayilmayacagini anlayinca zamani geri getirmek icin translara falan giriyordum .tabii ise yaramiyordu.bir gece kayan yildiz gordum ve binalar gordum kaydigi yerde sonra butun bunlari yaratan bi tanri olmali diye dusundum.sonra bi yunan tanrisi bana acidi ve yanima cekti beni yardim etti

Basit bi ruya ama cok etkiledi beni.tanri dedigin boyle olmali diye dusundum
    Zamani gelince yardim etmeli.allaha dua edion iyice kotu yapiyor cogu zaman duayi gormuyor bile .cok tanrili olmasi bu yuzden iyi birisi aciyor ve butun dualarin gorulebiliyor birisi tarafindsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 22 Ekim 2018; 21:11:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 2 seferda daha benzer tecrübe yaşarsan elde kitapla mehdilik iddiasında bulunabilirsin..
    bence o duruma gelmeden ya psikologa veya psikiljiden anlayan biriyle konuşup dejarş ol..
  • zeusa iman et derhal
  • Hangi dilde yazdığın anlaşılmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünlü bir avukat bütün deliller aleyhine olan bir sanığı savunmaktadır. İleride tek kaybettiği davanın bu dava olduğunu söyleyecek avukat davadaki savunmasını şöyle anlatır.

Cesedi bulamıyorlardı ancak diğer bütün deliller sanığın aleyhineydi. Ne yapıp ne edip mağdurun kaybolduğuna odadakileri ikna etmeliydim.

Duruşmada ayağa kalktım ve mağdur..... Saat tam 11.00 de yani 10 dakika sonra bu salondan içeri girecek dedim.

Saat 11.00 vurduğunda salondaki herkes kapıya yöneldi.

Kimse gelmedi herkes bana bakmaya başladı.

Ben de dedim ki işte siz bile hissediyor ve biliyorsunuz ki o ölmedi.

Duruşmanın sonunda hakim sanığın suçlu olduğuna karar verince salondan şaşkınlık ve kararsızlık ifadesi inceden bir ses duyuldu.

Hakim saat 11.00 vurunca herkes kapıya bense sanığa baktım o o kapıdan kimsenin gelmeyeceğini biliyor gibi sadece önüne bakıyordu diyecekti

Gerçek bir olaydır bu arada.

.................

Şimdi ben şimdiye kadar baldırı çıplak olmayan yunan tanrısı gormedim. Anlat bakalım baldırı nasıldı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne kadinlar gunuymus ya!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.