Şimdi Ara

rüyalarımda mala bağlıyorum yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler rüyalarım çok saçma oluyor o kadar saçma oluyor ki artık rüya görmek istemiyorum
    dün gece az çok hatırlıyorum şöyleydi aşa yukarı ;

sınav kağındaki hiç bir soruyu bilemedikten sonra kağıdın karışık pideye dönüşmesi ve hocanın teslim alırken "neden bu kadar az pişmiş bu pide" şeklinde beni azarlaması.

bide şu vardı;
    türkçe sınavı varmış. hoca 80'er sayfalık soruları dağıtıyor! ama kağıtlarda yazan, soruların şıkları ya da "aşağıdaki metinde.." diye başlayan sorulardaki metinler. soruları da işlek bi caddeye asfaltın üstüne yazmış hoca! herkes üçer beşer sınıftan çıkıp asfalta gidiyor, arabalar gelip geçerken ilk soruyu okuyor sonra sınıfa dönüp ilk metni okumayı bitirene kadar akşam oluyor ve soru unutuluyor. asfalta geri gidiyoruz ama hava karanlık! okuyamıyoruz, "soru neydiiiiiiiiii?" diye bağırırken geri dönüyoruz. yol olmuş karlı tepe! ben oradan aşağı artistik, karakteristik, her bi şeytik kayarken izleyenler "oooo bravoooo!" diye bağırıyor. bende havalı, gururlu, sırıtık bakışlar atıyorum etrafa.

vaziyet bu okullar açılıyor heralde onun etkisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fightclub8106 -- 16 Eylül 2011; 21:51:24 >

• Başlığa ciddi ciddi güldüm
  • Arkayı iyi örtmek lazım.
  • biz rüyamızda atom parçalıyoruz sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Arkayı iyi örtmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Arkayı iyi örtmek lazım.

Bencede Arkayi iyi ört
  • Böyle rüyalar görmek isterdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.