Şimdi Ara

Rüyalar yüzünden kafayı yicem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah 8 gibi uykuya daldım.Sonra birden gözlerimi açtım yattığım yerdeydim başka bir odaya gittim masada bilgisayarım yoktu masam çok saçma derecede büyüktü her yer dönüyordu birden halüsinasyon görüyordum.Yatağıma oturayım dedim meğer yere oturmuşum.Lsd kullanmış gibi dolanıyordum bağırıyordum sesim çıkmıyordu bir yerden sonra.Sonra birden uyandım meğer rüyaymış bir "oh" çektim.Ellerimi belime sarmışım ayaklarımıda kendime çekmişim vucudumun hiç bir yeri oynamıyordu felç geçirmiştim.10 saniye çabaladıktan sonra birden her yerim çözüldü.İçerdekilere bağırmaya başladım yine sesim çok çıkmıyordu.Sonra birisi geldi ve uyandım.Meğer oda rüyaymış sonuncusunda gerçekten uyandım,başım falan ağrıyor.Nedir bunların açıklaması?

• Uyku felci ve lucid dream.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynn

Uyku felci ve lucid dream.

Bişey bilmediğin belli oluyor ... Lucid Dream'da Rüyayı sen yönetirsin arkadaşın anlattığı gibi oh rüyaymış demez kişi... Kitlenme olayıda halk arasında karabasan denen doktorlarında uyku felci dediği olaydır.Karabasan'dan Kasıt cin'in seni kitlemesidir.Ve inan her kitlenme uyku felci değildir.Cinlerin sebep olduğu kitlenmelerde vardır.Doktorlar bu tür olaylara inanmaz o yüzden uyku felci derler bu tür olayların hepsine ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saaskg

quote:

Orijinalden alıntı: Gwynn

Uyku felci ve lucid dream.

Bişey bilmediğin belli oluyor ... Lucid Dream'da Rüyayı sen yönetirsin arkadaşın anlattığı gibi oh rüyaymış demez kişi... Kitlenme olayıda halk arasında karabasan denen doktorlarında uyku felci dediği olaydır.Karabasan'dan Kasıt cin'in seni kitlemesidir.Ve inan her kitlenme uyku felci değildir.Cinlerin sebep olduğu kitlenmelerde vardır.Doktorlar bu tür olaylara inanmaz o yüzden uyku felci derler bu tür olayların hepsine ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galiba kafayı kırıyorum
    2 yıl önce açıldı
    Millet kafayı yemiş
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.