Şimdi Ara

Rüya yorumu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sorcery


    quote:

    Orijinalden alıntı: omerege

    Peki merak ettim sorcery, bu işlere nasıl başladın, nasıl farkettin, ne burcusun??? Kendin hakkında eklemek istediğin herhangi başka birşey???


    Askerdeyken arkadaşım bana rüyasında yılanlar gördüğünü ve ona saldırdığını söyledi.Hepsini demir bir çubukla öldürdüm dedi ama bir tanesi anakonda gibi onunla başedemedim.Sonra rüya bitti dedi.
    Başına çok kötü birşey gelecek dikkatli ol dedim.Bir hafta sonra 10 m yukardan kayalıklara düştü ve öldü.Çok üzüldük.

    Bu düğünle ilgili gördüğüm rüyama anlam verememiştim.Sonuç ayrıldık ve düğün iptal.Buna geliyormuş.

    Ben yay burcuyum.

    Bir işe filen başladığım yok.Haşa Allahtan başkası geleceği bilemez.Ama gördüğümüz rüyalar bize direk olmasa da olacaklar hakkında ya da uyarı mahiyetinde bilgiler verir diye düşünüyorum.

    Belki de yorumlamamam gerek.


    Teşekkürler cevabın için.





  • @sorcery
    Biz başlamadan bitirdiğimiz için farklı tabi biraz, birleşmek diye bir şey olduğunu sanmıyorumda zaten artık karşı karşıya gelsek daha edecek 2 çift lafım var saol yine



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AxeII -- 20 Temmuz 2011; 1:30:27 >
  • Arkadaşlar hepinize teşekkürler, bu kadar yeter sanırım. Adım çıkacak valla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yadigâr


    quote:

    Orijinalden alıntı: SShady

    11 senelik arkadaşımla beraber önceki sene çok ugradıgım bi evi kiralamaya gidiyoruz.Eve girdiğimizde duvarlarda kan ve ölü birkaç insan görüyoruz.Masada küçük yaratıklar var sabit duruyorlar.Üstlerine birşeyler atıyoruz bikaçı ölüyo diğerleri üstümüze geliyor.Kaçmaya başlıyoruz.Merdivenlerden aşağıya doğru inerden kocaman üstü insan-altı ahtapot (tam hatırlamıyorum) şeklinde bi yaratık geliyo duvarlara tutanabiliyo.Arkadaşımı tek hamlede yakalıyo bende üstünden atlayıp geçiyorum kapıya ulastıgımda uyanıyorum.

    Ne diyorsun yetkili abicim ?


    Paintten çizer misin şu ahtapot kılıklıyı ona göre yorum yapalım


     Rüya yorumu


    Şöyle birşeydi altı çok hızlı dönüyor ama kafası hareket etmiyordu.İlginç bişeydi valla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SShady -- 20 Temmuz 2011; 1:32:51 >




  • Falda bakıyor musunuz?
  •  Rüya yorumu


    bak bak ne yapmış o ne len öyle

    Ek :sorcery cidden rütben fln forum medyumu olacak ha bu gidişle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AxeII -- 20 Temmuz 2011; 1:37:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AxeII

     Rüya yorumu


    bak bak ne yapmış o ne len öyle

    Zeus la bu elinde asası olsa aynı
  • Bende anlatıyım.

    Ben sürekli rüyamda eski sevgilimi görüyorum. Çok sevmiştik. 7-8 ay oldu ve sürekli görüyorum onu. Barışıyoruz hep. Sürekli Barışma temalı. Tabi mutluluk geliyor. Dünkü rüyamı anlatıyım. Otobüs gibi bir taşıttayım, tek basımayken birden yanıma gelip oturuyor, barısıyoruz falan. Kalabalık oluyor birde, sürekli ya düğün ya cenaze gibi bir şey. Emin değilim ama topluluğun içinde buluyoruz birbirimizi yine falan
  • adın cıkmaz ya bıse olmaz:))


    bende bıkac gun önce gordum..yenı bı ev tutmusuz ev bıraz eskı ama buyuk..dısarı cıktıgımızda bole ısıklı alısverıs merkezının yanında tutmusuz sehrın gobegı..annem bı sürü yemekler yapıyor arkadaslarımı cagırıyor..

    evde 2 tane kedı var bırı sarıbeyaz otekı beyaz ( annemde normalde sokmaz eve:D ) sonra baktım kı evın ıcınde 5 tane alaturka tuvalet var..oha dedım hatta ne bıcım evmıs 5 tane wc olurmu..hatta alaturka dıye mıdem bulanmıstı gıremedım..
  • la gaza geldim anlatıcam bende çok merak ediyorum çünkü

    şimdi hocam olay bizim evde geçiyo benim odamda eski bi arkadasımla konusuyorum çocukluk arkadasım kendisi neyse havadan sudan laflarken(ne konustuğumuzu hatırlamıyorum) bu çocukta bi gariplik ilgimi çekiyo bakışları falan bi tuhaf o değil sanki öyle hissediyorum.tam ben bunları düşünürken bi sessizlik oluyo işte rüyamda öyle hissediyorum ki bu benim o an ne düşündüğümü,kendisinden şüphelendiğimi anlamış sanki bakıyorum yüzüne bunun o an anlıyorum lan diyorum cin bu ama pek tırsmıyorum, güya hissedirmeden hadi görüşürüz tarzında evden yollucam ben bunları düşünürken adam bi anda kayboluyo odada biraz geri geri gidiyorum,ama var ya nasıl korkuyorum anlatamam.[burayı anlatsam iyi olcak:biz konusurken arkadas yatakta oturuyo ben ayaktayım yan tarafta pencere var kapı da tam arkamızda]ben geri geri gidince perdede bi kabartı görüyorum hemen anlıyorum tabi cin perdenin orada ama görünmez bi vaziyette yani kendisini hiç görmüyorum sadece perdedeki kabarıklıktan orda olduğunu anlıyorum.tam o anda boğazıma yapışıyo bu iki el boğazımı bildiğin öldüresiye sıkıyo o an nasıl yapıyorum bilmiyorum ama can havliyle buna çok pis vuruyorum tüm gücümle o an bi boşluk oluyo bırakıyo beni biraz ben hemen arkamı dönüyorum koşucam tüm gücümle bir iki adım atıyorum kapıya doğru (herşey çok hızlı gelişiyo burda) kapının hemen yanında bi an sanki aynı cinin yüzünü görür gibi oluyorum bu sefer cidden biraz seziyorum kendisini ama oha lan ne ara önüme geçti demin arkamdaydı diye düşünecek oluyorum cin yok oluyo direk hissediyorum ama gidiyo bu sefer tamamen(bunlar sadece 1adım arası gelişen olaylar bi de koşuyorum düşün)tam o anda işte ben tam kapıya vardım çok kuvvetli bi el boğazıma sarılıyo deminkinden belki 1000kat güçlü düşün ve tek elle kavrıyo boğazımı ayaklarım yerden kesiliyo fısıltıya(adam boğazımı sıkıyo daha yüksek çıkmıyo sesim) şeytan diyorum ama adamın şeytan olduğunu anladığımdan yada hissettiğimden değil bi an refleks olarak çıkıyo ağzımdan.(adam dediysem bu da görünmez bi varlık görünmez bi güç ama muazzam bi güç tarif edemem yani)ve o ses çıkar çıkmaz çok büyük bi korkuyla uyanıyorum ter içinde.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ken Masters


    quote:

    Orijinalden alıntı: WriterHuman

    Bir gece birini, bir gece diğerini, her gece aralıksız gördüğüm kabuslarım var, buraya yazınca güleceksiniz ama, her gün ölüyorum bu kabusları görürken.

    Birincisi; Normal hayatımı yaşıyorum, gün geçtikçe herkes duruyor falan davranışları değişiyor, robot gibi oluyor, en sonunda dünyada 2 kişi kalıyoruz, ben ve tanımadığım bir arkadaşım, bu insanların arasından küçük insandan biraz daha büyük kırmızı bir canavar geliyor, ve onların arasından geçip gidiyor, biz bunları pencereden izliyoruz, bir süre sonra aniden, o bütün robot gibi olmuş insanlar yukarıya bizim katımıza bakmaya başlıyor, şaşırıyoruz, sonra ne olduğunu anlıyoruz, arkamızı dönmemizle o canavar bize saldırmaya başlıyor rüya burada bitiyor.

    İkincisi; Eski evimizde uyuyorum, ailem zorla uyandırıyor gecenin bir vakti, evin duvarları poker kartlarıyla kaplanmış, tanımlayamadığım gölgeler hareket ediyor, beni kolumdan tutup kapıya götürüyorlar, iğrenç bir şekilde gülerek kapıyı açıyorlar, ve kafası olmayan bir insan bana doğru gelmeye başlıyor, anne baba siz manyak mısınız diyorum, dinlemiyorlar. Uyanıyorum.

    Üçüncüsü; Annemlerin bir yere gitmesi gerekiyor babamın arabasını alıyorum, bastıkça basıyorum gaza, sonra frene basıyorum, o da ne tutmuyor, tutmuyor, takla atıyoruz arabayla, bizde bir şey yok ama araba pert, babam gelip bana bağırıyor küfrediyor.

    Dördüncüsü; Rüyalarımda hep düşüyorum, Ankara'da bilindik binalardan düşüyorum, ama nasıl mesela manyak gibi gitmişim 20 katlı binanın merdivenlerinin korkuluklarında geziyorum, e tabi düşüyorum, genelde binanın içinde düşüyorum.


    Eeee bu rüyaların anlamları nedir? Gülmeyin.

    Psikoloğa git bence


    Hocam, hem masraflı hem sinir bozucu bir iş o.

    Oha yorumlamış, evet aynı ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WriterHuman -- 20 Temmuz 2011; 7:26:27 >




  • rüyamda 5 beyaz güvercin gördüm ikisi kollarımdan ikisi ayaklarımdan tutmuş biride önde ağzında gülvardı beni gök yüzüne doğru götürüyolardı bu rüyanın yorumunu söyleyebilirmisiniz lütfen...
  • Bizim burda evka 4 diye bi yer var orada arabamızla gidiyorduk, gri skoda markalı bi araba gidicek gibi yaptı gitmedi babam kıçına hafif sürttü, küfür etti babam baya, sonra ben bindim ben sürdüm ordan aşağı inerken çok kalabalıktı, hintliler varmış güya onlarmış o kalabalık ama araba kalabalığı çok araba vardı, biz sağ taraftan indik kabak gibi bişey vardı yürüyerek geçtim onla yarım kabak bi yerden tam kabak bi yerden geçiyomuş çok saçmaydı aklımda kalanlar bunlar
  • biriyle evlendiğini görmek
  • Ormanda gezerken şuan rüyadayım dedim,sakin ol sakin ol rüyadan atılmamam lazım dedim.Sonra ufak oynamalar yaptım çevreyi gezdim sonra uyandım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irem reyhan

    Bende anlatıyım.

    Ben sürekli rüyamda eski sevgilimi görüyorum. Çok sevmiştik. 7-8 ay oldu ve sürekli görüyorum onu. Barışıyoruz hep. Sürekli Barışma temalı. Tabi mutluluk geliyor. Dünkü rüyamı anlatıyım. Otobüs gibi bir taşıttayım, tek basımayken birden yanıma gelip oturuyor, barısıyoruz falan. Kalabalık oluyor birde, sürekli ya düğün ya cenaze gibi bir şey. Emin değilim ama topluluğun içinde buluyoruz birbirimizi yine falan


    Bu rüyada bir simge ya da ima yok.Barışma olmayacak,senin bilinçaltınla alakalı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkan111

    rüyamda 5 beyaz güvercin gördüm ikisi kollarımdan ikisi ayaklarımdan tutmuş biride önde ağzında gülvardı beni gök yüzüne doğru götürüyolardı bu rüyanın yorumunu söyleyebilirmisiniz lütfen...


    Yeni bir aşk kapıda
  • Rüyamda bir veli bana seccade verdi ve bu seccadenin peygamberimizin olduğunu iletti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: magic0re

    Bizim burda evka 4 diye bi yer var orada arabamızla gidiyorduk, gri skoda markalı bi araba gidicek gibi yaptı gitmedi babam kıçına hafif sürttü, küfür etti babam baya, sonra ben bindim ben sürdüm ordan aşağı inerken çok kalabalıktı, hintliler varmış güya onlarmış o kalabalık ama araba kalabalığı çok araba vardı, biz sağ taraftan indik kabak gibi bişey vardı yürüyerek geçtim onla yarım kabak bi yerden tam kabak bi yerden geçiyomuş çok saçmaydı aklımda kalanlar bunlar


    Kendi hatan yüzünden büyük bir sorunla karşılaşacaksın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sorcery

    En son gördüğünüz rüyayı anlatın.Neye gelir söyleyim.Rüya yorumlarım çıkıyor genelde.

    Bir kefen gordum icinde patlamis misir doluydu bu ne simdi tirstim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.