Şimdi Ara

Rüya yorumu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben sizlere birşey sormak istiyorum...benim sevdiğim bir kız var gerçek hayatta benden nefret ediyor ama onu 3-4 kez rüyamda gördüm ve her gördüğüm rüyamda kızla can ciğer hatta sevgili olmuştum ama dediğim gibi kız benden nefret ediyor gerçekte...bunun anlamı nedir hep merak ederim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sorcery

    Benzer bir rüyayı ben de görmüştüm, o zaman anlamsızdı ama sonra gerçekleşti. Kaderin önüne geçemiyoruz kavga olacaksa olacaktır. Bu şifresiz bir rüya bence.

    hocam rüyamda bisikletimi çaldılar daha sonra buldum çalanları ve aldım bisikleti ama bisikletin tekerleri eksikti
  • eski calistigim isyerinden arkadaslarla beraber paydos ettikten sonra arabama biniyorum ve eve dogru yola koyuluyorum bu arada disarda hafifte bir yagmur var ve arabanin gidisindede problem var arka tekerleri yamuk gibi bisey duzgun ilerlemiyor araba. Boyle bir ruya gordum iste aksam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Pringles

    quote:

    Orijinalden alıntı: Man Of War

    bi yanda bi önceki sevgilim bi yanda iki önceki sevgilim vardı grup halinde pikniğe gitcekmişiz otobüs falan var baya kalabalık 50 60 kişi falan var.

    iki önceki sevgilim benden kaçıyo ben onu kovalıyorum bi önceki de beni çağırıyo çok üzgün ama ben iki öncekine gidiyorum ısrarla beni istememesine rağmen. sonra millet otobüse biniyo gidiyo ikisi de biniyo ben ve bikaç kişi sığmıyoruz. yakında bi aile de mangal partisi vercekmiş bizi alıyolar oraya ben otururken sandalyeyi yere atıp sıkıldım lan nerde benim "sevdiğim kız"(isim var burda:d) diyorum çekiyorum gidiyorum sonra bi önceki sevgilim çıkıyo karşıma beni vucudunu kullanarak çelmeye çalışıyo sonra rüya bitiyo.

    hayatta inanmam böyle şeylere ama 2 gece üstüste gördüm ertesi gün görmedim dün gece yine gördüm bu rüyayı filmlerdeki gibi :d sadece önemsiz karakterler değişiyo rüyada. kafayı yicem neden sürekli aynı rüyayı görüyorum rüyalarımı fazla hatırlayan birisi de değilim ama bu rüya detaylarıyla aklımda hep. olm noluyo ya :/

    3 gece gördüysen bişey vardır bence

    gelecekten yazıyorum.

    hiç bişey olmadı rüya fos çıktı beyler o zamandan beri hala tek tabancayım




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.