Şimdi Ara

Rüya içinde rüya içinde rüya gördüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FeRMaNNN21844

hala rüyada olmadığın ne malum ?

Bu yorum gözlerden kaçmış bakıyorum.
    Ölümüne Beyaz
  •  Rüya içinde rüya içinde rüya gördüm
  • Lucid rüya etkisi olmuştu bende bu. Şansıma lucid rüya görmüştüm. Rüyamda uyuyorum fakat rüyada oldugumu biliyorum. İstediğimi yapıyordum falan filan. Sonra rüyamda uyuduğum yerde uyanmaya çalışırken aslında rüya olmayan, berbat dünyamıza geri döndüm.

[FRIO VENTUS]
    PSN | Steam
  • Allaını seven şunların üzerine kick atsın.
  • arkadaşlar yemin ederim bu konuyu okuduktan ertesi gün sonra rüya içinde rüya gördüm yemin ederim.
    geçen seferde kalbim 3.5 attı diye bir konu vardı o gün kalbim 3.5 attı (ama kendi kendime benımde 3.5 atsın diyordum ve attı) yemin ederim.
  • hemen başlangıç filminin afişleir gelmiş.aman çok da acayip değişik bi yorum olmuş.bende 3 ker epeşpeşe görünce doktora gittim.nedir bu iş diye.kullandığın ilaç varsa o yapmış olabilir.belkide şeytan seninle oynuyordu yada aklında gereksiz yere işgal eden böyle bi düşünce vardı.daha kötüsü zaten ayakda iken birden böyle hissetmek.
  • evet arkadaşlar hatırlarsanız rüya içinde rüya görmüştüm ve bu konuyu açmıştım. Bugünde ne alakaysa rüya içinde rüya içinde rüya gördüm. Çok garipti uyan uyan bitmiyordu hakikaten Leanardo kardeşimizin de dediği gibi.. Rüyamda garip bir odadaydım oda yapının tam ortasındaydı. odaya kuş bakışı bakarsak solunda ise büyük camlarla kaplı bir oda daha vardı ben orta odanın tam ortasındaki yatakta yattım ve rüya görmeye başladım odanın solundaki odada hologram tarzı bir canlı belirdi ve bana korkutucu şeyler söyleyip ardından yatağımı ıslatacağımı söyledi. Korkudan uyandım ve hemen altımı kontrol ettim ıslak mı diye ve gördüm ki ıslak sonra "Aman Allah'ım gerçekmiş." dedim o korkuyla tekrar uyandım ve altımı kontrol ettim yine ıslaktı sonra yine gerçekmiş deyip tekrar uyandım ve yine ıslaktı bu arada o garip odada uyanıyordum hep sonra gerçekten uyandığımda bir beyin sarsıntısı yaşadım resmen yaşadığım odayı unuttum etrafıma bakındım burası neresi diye sonra rüyamda altımı ıslatacağımı söylemişti adam hemen altımı kontrol ettim kuruydu sonra derin bir oh çektim. Kan ter içinde kalmışım böyle 2-3 kez aniden uyanınca neye uğradığımı şaşırdım. Çok garip bir şey adamı delirtir vallaha..

Ha bu arada geçen hafta gece yatarken ilkokul arkadaşım aklıma geldi epeydir görüşemiyorum yarın face ten ekleyim dedim. Ertesi sabah dışarı çıktım arkamdan ismimle biri sesleniyor bir baktım dün gece düşündüğüm arkadaşım çıktı. Tesadüfün bu kadarına da az rastlanır herhalde değil mi? Yoksa tesadüf değil de psişik güçlerim falan mı var.. Garip şeyler oluyor bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 18 Mart 2012; 19:12:40 >

Vaktin varsa göz at.. | Boşlukta Olmak.. | Çikolatalı Muz | Rüya içinde rüya içinde rüya gördüm.. | Köpeğimden Kareler Bol SS'li

• quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

Rüya içinde rüya içinde rüya gördüm

• Bir şeyi içinden gelerek isteyince gerçekten oluyor..

Vaktin varsa göz at.. | Boşlukta Olmak.. | Çikolatalı Muz | Rüya içinde rüya içinde rüya gördüm.. | Köpeğimden Kareler Bol SS'li
  • Bugün rüyamda çok güzel bir şey gördüm. Sonra gerçek mi değil mi diye kendimi çimdikledim hiç acımadı. Tırnağımı falan batırdım hiç acımadı. Sonra demek ki rüyadayım dedim ve rüya o kadar güzeldiki sihri bozulmasın istedim rüyaya devam ettim. Arkamdan 2-3 kişi geldi gel o gerçek değil sahte dedi. Takvimi gösterdiler burada tarih 2015 dedi halbuki biz 2012'deyiz dedim ve rüyada olduğumu anlayıp rüyadan uyandım..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.