Şimdi Ara

Rüya içinde rüya gördüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Dün gece saat 2 gibi yattım.5'te uyandım.Yarım saat yatakta dönüp durmamı saymazsak toplam 2,5 saat uyudum diyebiliriz.Fakat uykuda yaşadıklarım kesinlikle en az 20-25 saat vardı abartmıyorum.Rüya içinde rüya gördüm.İlk defa oluyor ... O kadar uzundu ki sıkıldım resmen.Kalktığımda nefes nefeseydim tüylerim diken dikendi Uyandıktan hemen sonra gördüklerimi unutmamak için hemen Profilime yazdım sıcağı sıcağına.Şimdi yazdıklarımı aynen geçiriyorum.Rüyanın içinde rüya olunca hatırlamak çok çok zor oluyor.Ama ilk rüyayı adım gibi hatırlıyorum.2. sinin büyük kısmını kalkar kalkmaz unuttum.Neyse,Rüyadaki rüyada aynen şöyle oluyordu: '' Yüzünü görmediğim bir kişi beni kovalıyordu.Eve girdi kapıları kitledim.Ama adam kilit milit dinlemiyor.Daha kapıyı açmadan elinde ki bi alete duvardan anne ve babamı öldürdü O an yaşadığım korku o kadar gerçekçiydi ki.Neyse bu adam beni kovalamaya devam ediyor.Camı açtım korkuluklardan tutunarak diğer binanın girişinden girdim.Kapıyı örttüm.Çatıya çıktım.Orda bi kopukluk oldu ne oldu hatırlamıyorum.Sonra uyandım.Annem babam yanımda.Ben kan ter içindeyim tabi.Beni sakinleştirmeye çalışıyorlar kabus gördün biz burdayız filan.Sonra o rüyada gördüklerim benim psikolojimi çok derinden etkiliyor.Halisilasyonlar görüyorum.Eşyalar hareket ediyor.Her gün rüyama giriyor (rüyada).Yalnız,o korkuyu iliklerimde hissettim-Neyse en sonunda kafayı yiyiyorum.Tekrar uyanıyorum.Hepsi rüyaymış anasını satıyım Bunun rüya mı gerçek mi olduğunu o an anlamam nerdeyse imkansızdı.Lavaboya gittim elimi yüzümü yıkadım.Gözlerim feci şişmişti görmeliydiniz.Sanki 2,5 saat değilde 2 gün aralıksız uyumuş gibiydim.Hayatımda yaşadığım en ilginç rüya deneyimi buydu.Yalnız hiç zevkli bir şey değil bu Bu kadar uzun rüya mı olur yahu.Rüya'da resmen 1-2 gün geçiriyorum yatıyorum uyuyorum filan...
    Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.Paylaşmak istedim.Siz de buna benzer şeyler yaşadıysanız paylaşabilirsiniz.

• ben bikeresinde 8 yıl süren rüya gördüm hacu sen ne diyon
  • 2 gece önce rüyamda feribottaydım ayağım kaydı denize düştüm suya düşünce uyandım:D
    valla ciddiyim
  • Inception olmuşsunuz.
  • Bazen bende öyle uzun rüyalar görüyorum rüya saatlerce günlerce sürüyormuş gibi geliyor ama arada bir sürü detay eksik oluyor.Nası yattık ne zaman kalktık ne yedik ne içtik diye düşünmüyor insan rüyada atlaya atlaya gidiyo rüya ama garipsemiyosun işte.
  • Inception terk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben rüya içinde 3 rüya gördüm hocam buda bişey mi
  • Hocam 3 üncü rüyandasın.Hadi aç gözlerini
  • Ben de bir keresinde rüya içinde rüya görmüştüm. Daha da ilginci; rüya görürken arkadaşımın rüyasına girdim birden, sonra ordan çıktım tekrar rüyama devam ettim. Çok keyifliydi ama benim rüyam. Uyandığımda tekrar uyumak istedim, o derece ama okul olduğu için maalesef uyuyamadım.
  •  Rüya içinde rüya gördüm.
  •  Rüya içinde rüya gördüm.

Beyler hala rüyadayız herkes totemini kontrol etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyC

Inception terk

bunu yazmak için girmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyC

Inception terk

tamam
  • Bendede eskiden rüyada sanki bi uçurumdan düşüyomuşum gibi hissedip uyanıyodum birden şimdi kabus falan görüyosam göğsümde (yüz üstü yatarım hep) bi terleme hissediyorum ve rüya olduğunun farkına varıyorum sonra uyanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Rüya içinde rüya gördüm.

Ya kim bu kalemi dötüne sokar ki şimdi? Totem olarak kalemi seçmek nerden geldiyse aklıma artık.

• Yaşadıklarının aynısını yaşadım toplam 5 kere rüyamda uyandım birkaç gün aklından çıkmayacak devamlı aklına gelecek garip bir deneyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT
    quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Rüya içinde rüya gördüm.

Ya kim bu kalemi dötüne sokar ki şimdi? Totem olarak kalemi seçmek nerden geldiyse aklıma artık.

Seninki yine iyiymiş arkadaş kahve değirmeni seçti. Kimse ona sormuyo rüyadamıyız diye. Yolda filan indiriyo hiç çekinmiyo. Geçen çocuk polisi gözaltına almış

• Kankamla Aynı gün farklı rüyalar gördük ama konular benzer Biz seçilmiş kankalarız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.