Şimdi Ara

Rusyaya gitmem lazım. Ama Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaş 30 biraz karı kız düşkünüyüm.elim yüzüm düzgün burdada buluyorum ama ömrümü yiyor bizim kızlar. artık kapris naz vs den çok sıkıldım. en çirkin kızlar bile öyle en çok da bu zoruma gidiyor yanıma yakışmayacak kızlar bile reddedebiliyor.grafikerim.rusya yada benzeri bir ülke olabilir.yeterki şurdan gideyim.mesleğimde var.acaba tutunabilirmiyim.birikimim yok bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.J.Malmsteen -- 7 Ağustos 2012; 11:18:34 >

• Aman hocam işinizi sağlama almadan gitmeyin biraz birikim şart küçük çaplı araştırma
  • Yüzerek gitmek senin için daha kârlı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

Yüzerek gitmek senin için daha kârlı olabilir

kardeş valla ciddiyim ya. nerden baksan çapkınlık için bi 20 yılım var allah uzun ömür verirse.onuda rus hatunlar ile değerlendirmek istiyorum. bizim memlekettekiler kız değil yeminle . bizde de var güzel ama binde bir oda rus ayarında değil yani
  • burayı kirlettiniz bari diğer ülkeleri kirletmeyin ya adamın amacına bak gelmişsin 30 yaşına karı kız düşürmek istiyorsun
  • Soyle 1 sene boyunca maasin yarisini biriktersen gidersin heralde. artik orada da is bakarsin denersin yani.

• gelmısın 30 a, senın yaşa gelınce artık benden sonrakıler ne olacak dıye dusunurum sen daha 20 yıl var dıyorsun bu dunya fanı cehennem baki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boşver hocam sen bunları git ve gerçek kız nasıl olurmuş gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: NBDown

burayı kirlettiniz bari diğer ülkeleri kirletmeyin ya adamın amacına bak gelmişsin 30 yaşına karı kız düşürmek istiyorsun

İyi guzel diyorsun ama aslinda Turkiye'den yurtdisina kimse okumaya gitmiyor. amaclar hep farkli. verirse kulturlu avrupali, vermezse kezban. ve o giden kisi buradan ise, oyle bir dusuncesi olmasa bile biri cikar oralara gittin ve hala atamadin mi birini ben olsam simdi v.s. gibi seyler der. al sana Turk insani. bir de, yine buradan bir arkadas, burada sevgilisi var ve okumaya kanada'ya gidecek ve brezilyali kiz ile daha gorusmeden hakkinda neler dusunuyor ve onlari buraya yaziyor. ve fistigimla guzel vakitler gecirecegiz diyor. bak burada sevgilisi olan heryerde belirten ama yurtdisina okumaya gidecek olan universiteli diyor bunu. hepsi hava atma pesinde ve amaclari nedir acik acik yazmis. dusun artik. boyle olduguna gore bunu bu kisiye degilde ulkemizdeki insanlara soylemeliyiz. yurtdisinda daha fazla cok biliyormus gibi abaza gozle bakilmamasi icin.

• malmsteen hayatında vereceğin en güzel kararlardan bir olur.rusya yı bilmem ama bayramdan sonra ukraynaya gidiyoruz.onur air ile 69 euro. ukraynaya daha önce çok gittim o yüzden bizim kızlarla aramın çok iyi olduğunu söyleyemem kendilerini "namuslu" ve dişi sanıyorlar . demin c.bukowski nin bir lafını okudum "orospuları ve çingeneleri severim. biri namuslu numarası yapmaz, diğeri milliyetçi ayağına yatmaz."
  • quote:

Orijinalden alıntı: NBDown

burayı kirlettiniz bari diğer ülkeleri kirletmeyin ya adamın amacına bak gelmişsin 30 yaşına karı kız düşürmek istiyorsun

kardeş amaç sadece o değilki .çok kalitesiz türk insanı erkeği kızı fark etmez .artık çekmek istemiyorum
  • yalnız rusya'da göçmenlere çok iyi davranıldığı söylenemez.youtube'a yaz skinhead,russian neonazis.izle bakalım rusya'ya gidesin gelecek mi?adamlar slav ırkından olmayanları dövüyor,öldürüyor hükümet de arkalarında olunca hiçbir şey olmuyor.from russia with hate belgeselini izleyebilirsin.
  • Seneye Kostroma'ya gidebilirim.Hayat orada pahalı değilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

yalnız rusya'da göçmenlere çok iyi davranıldığı söylenemez.youtube'a yaz skinhead,russian neonazis.izle bakalım rusya'ya gidesin gelecek mi?adamlar slav ırkından olmayanları dövüyor,öldürüyor hükümet de arkalarında olunca hiçbir şey olmuyor.from russia with hate belgeselini izleyebilirsin.

yapma ya.biz onlara ne kadar iyi davranıyoruz halbuki
  • afrika iyidir hocam kapris falanda yok aylık gelirleri 10$ alıcaksın 20-30 bin tl git orda okul falan kur milyarder gözüyle bakar kızlarıda fena değildir hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

afrika iyidir hocam kapris falanda yok aylık gelirleri 10$ alıcaksın 20-30 bin tl git orda okul falan kur milyarder gözüyle bakar kızlarıda fena değildir hani

Ben hiç zencilerde bir adriana lima ayarında bi kız görmedim ki adriana en fazla ortalama rus kızı kadar güzel

SSlerle destekle mesajını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

yaş 30 biraz karı kız düşkünüyüm.elim yüzüm düzgün burdada buluyorum ama ömrümü yiyor bizim kızlar. artık kapris naz vs den çok sıkıldım. en çirkin kızlar bile öyle en çok da bu zoruma gidiyor yanıma yakışmayacak kızlar bile reddedebiliyor.grafikerim.rusya yada benzeri bir ülke olabilir.yeterki şurdan gideyim.mesleğimde var.acaba tutunabilirmiyim.birikimim yok bu arada

http://www.youtube.com/watch?v=yKlCjN-WZDE

• quote:

yaş 30 biraz karı kız düşkünüyüm.elim yüzüm düzgün burdada buluyorum ama ömrümü yiyor bizim kızlar. artık kapris naz vs den çok sıkıldım. en çirkin kızlar bile öyle en çok da bu zoruma gidiyor yanıma yakışmayacak kızlar bile reddedebiliyor.grafikerim.rusya yada benzeri bir ülke olabilir.yeterki şurdan gideyim.mesleğimde var.acaba tutunabilirmiyim.birikimim yok bu arada

Kardeş pasaport varsa trabzon a geleceksin vizeye gerek yok. burdan 70$ verip atliyorsun feribota soci de iniyorsun. haftada 3 gün gidiyor feribot. 4-5 saat e ordasin . gerisi sana ait

• quote:

Orijinalden alıntı: mynameisviktorreznov

quote:

Kardeş pasaport varsa trabzon a geleceksin vizeye gerek yok. burdan 70$ verip atliyorsun feribota soci de iniyorsun. haftada 3 gün gidiyor feribot. 4-5 saat e ordasin . gerisi sana ait

Nick-mesaj uyumu.

• 2 sene sonra bende gitmeyi düşünüyorum, hatta düşünüyorumu yok Allah ömür verirse kesin gidicem mutlaka konuyu açacağım gelmek isteyen olursa birbirimize destek oluruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.