Bildirim
rusya uzaydan canlı yayın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Dünya düzdür, dönmezciler gelmeden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav gunesi cekme gurban
bu mekikler çok yakıyor mu ya
He he gürcüden geldi hamsi he
-
Biri şu adama yardım etsin 2 saattir çırpınıyor orda
ADAMlar full mesaide vay arkadaş -
duble yol > all -
Aga güneşe tutuyor kamerayı adam :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben izledim bu yayını. 2 tane kozmonot var ilk günlerde 1 tane ellerinde bayrak gibi birşey vardı mallar 2 kez düşürdü ellerinden zor yakaladılar sonraki günlerde kıyafete bağlamayı akıl edebildiler :D
yayını ne zaman açsam ellerinde o bayrakla boş boş takılıyorlar :D bi arkadaşına veriyor bi kendi eline alıyor bi yer değiştiriyorlar :D
ulan bende sandım ki uzay istasyonunu tamir bakım felan yapıyorlar. boş boş kameraya reyting kasıyorlarmış :D -
O elindeki ne beyler mobalardan firlamis kilic gibi. Adam arada hareketsiz kaliyor kasiyor herlade beyin uzayda
güneşe tutttuğu anı resim olarak atabilecek var mı uzaydan nasıl gözüküyor güneş
Youtubeda canlı yayınına denk geldiydim bunun yurt interneti kasmasa oturmuş izliyordum chattede elalem beautiful amazing falan yazar bizim mallar turkiyeyı bulmaya çalışır
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
Aga güneşe tutuyor kamerayı adam :D
Şakaya bağlama işi, şakaya bağlama, işi şakaya bağlama. Ciddi konuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X