Şimdi Ara

rusya ile teke tek savaşa girdiğimizi var sayıyorum ilk 24 saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    saat 1. saat Rusya türkiyeye savaş ilanı verdi doğal gazı kesti.

saat 2 nato türkiyeye yardım etmeyeceğini açıkladı. ABD nato üstlerine müdahale edilmedikçe savaşta tarafsız kalacağını açıkladı

saat 3 Çin Rusya yi açıktan desteklemedi. tarafsızlık açıkladı. arkasından İran savaşa girmedi.

saat 4 ilk rus füzeleri türkiyenin ikon yerlerini vurdu. TBMM, ak saray artık yok.

saat 5 ülkede seferberlik ilan edildi.

saat 6 ülkede panik hakim sanayi üretimi durdu. yalancılar ülkeden gitmek için hava limanlarına akın etti.

saat 7 ülkede yağma faaliyetleri arttı.

gece boyunca sayısız rus füzesi hedefleri buldu. ülke de elektirik yok.

savaştan 16 saat sonra sabah : türkiye batıyı arabulucuga çağırdı.

17. saat cumhurbaşkanı ndan ses seda yok.

24. saat. 2000. rus füzesi de Türk topraklarını vurdu.

şuan bu kadar rahatsak tek nedeni abd. arkasında kim var israil.

çecenlere örnek gösterenlere pkk der susarım. bugün Çeçen tehdidi yok. Çeçen lideri putin in köpeği. tüm muhalif çekenler gittikleri ülkede öldürüldü. hatta türkiyede dede öldürülenler var. haberlere bakın bir iki yıl olmuştur anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yec44 -- 25 Kasım 2015; 0:28:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

saat 10 Türkiye uçağı düşürdü
    saat 1. saat Rusya türkiyeye savaş ilanı verdi doğal gazı kesti.

saat 2 nato türkiyeye yardım etmeyeceğini açıkladı. ABD nato üstlerine müdahale edilmedikçe savaşta tarafsız kalacağını açıkladı

saat 3 Çin Rusya yi açıktan desteklemedi. tarafsızlık açıkladı. arkasından İran savaşa girmedi.

saat 4 ilk rus füzeleri türkiyenin ikon yerlerini vurdu. TBMM, ak saray artık yok.

saat 5 ülkede seferberlik ilan edildi.

saat 6 ülkede panik hakim sanayi üretimi durdu. yalancılar ülkeden gitmek için hava limanlarına akın etti.

saat 7 ülkede yağma faaliyetleri arttı.

gece boyunca sayısız rus füzesi hedefleri buldu. ülke de elektirik yok.

savaştan 16 saat sonra sabah : türkiye batıyı arabulucuga çağırdı.

17. saat cumhurbaşkanı ndan ses seda yok.

24. saat. 2000. rus füzesi de Türk topraklarını vurdu.

şuan bu kadar rahatsak tek nedeni abd. arkasında kim var israil.

World War Z. Bradd Pitt'i ben oynayabilir miyim

• fazla red alert etkileri bunlar, çok oyun oynama derslerine çalış

gürcistan gibi kendi ülkesinin çoğunu kontrol edemeyen 20 yıl geriden gelen ufacık bir ülkede tanklarını ilerletmesi bile günler sürdü, öyle füzeler vurdu yıktı geçti diye bir dünya yok
  • Öyle vurmak ve işi bitirmek kolaysa IŞİD neden Suriye'nin yarısından çoğunu işgal etti de Esad iki üç şehre kısıldı?
  • Ergen 2 'nin günlüğünden bir yazı
  • Türkiye'nin armut topladığını varsayalım.

• yec44 kullanıcısına yanıt
    Saat 00:00 sen git uyu😂😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardes guzel yazmissin da Turkiye'nin de eli armut toplamayacak herhalde

• İlk bir buçuk hafta savaş hazırlıkları ve gözdağı ile geçer, konu kilit.
    Tamam bende çok strateji oyunu oynadım ama etkisinde bu kadar kalmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tadeon -- 25 Kasım 2015; 0:06:21 >
  • Kendi de o uçakta olacak arkadaş herhalde

• hazardan artistlik için suriyede daişe attığı 10 füzesinin 5ini iran'a düşüren rusyamı bu?yoksa hdeflerini 50 ile 100m cep değeri ile vurup bu nedenle fazladan 10 bomba daha atan ruslar mı yapacak?

• Bu neyin kafası
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

fazla red alert etkileri bunlar, çok oyun oynama derslerine çalış

gürcistan gibi kendi ülkesinin çoğunu kontrol edemeyen 20 yıl geriden gelen ufacık bir ülkede tanklarını ilerletmesi bile günler sürdü, öyle füzeler vurdu yıktı geçti diye bir dünya yok

tank olayı gördüğün gibi yok. tank kullancsk kadar salak mi lar? *abd zaten bizi yem etmez. ayrıca makine mühendisiyim savaş teknoloji lehinde neyin ne olduğunu biliyorum.

• cool story

• quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Kardes guzel yazmissin da Turkiye'nin de eli armut toplamayacak herhalde

füze savunma sistemimiz yok daha adam akıllı sismik deniz altı radsrimiz yok. sahip olduğumuz en iyi şey uçakları miz. onlara rusyaya gidemezsin.

kara harekatı zaten yapamazsın. israil Sina yarım adasında 500 bin Arabi nasıl rehin aldı. uçaklar füzeler yoksa bir hiçsin

• quote:

quote:

tank olayı gördüğün gibi yok. tank kullancsk kadar salak mi lar? *abd zaten bizi yem etmez. ayrıca makine mühendisiyim savaş teknoloji lehinde neyin ne olduğunu biliyorum.

ajdar ın da makine mühendisi olduğu bir ülkede senin de olman gayet normal

ama yine de insan üzülmüyor değil, eğitim sistemi patlak deyip duruyoruz ama bu kadar da olmamalı

eğer makarasına değil de ciddi ciddi böyle bir konu açtıysan ne savaş teknolojisinden ne de savaş namına herhangi bir şeyden gram haberin yok, umarım ciddi değilsindir ne diyim

• quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

hazardan artistlik için suriyede daişe attığı 10 füzesinin 5ini iran'a düşüren rusyamı bu?yoksa hdeflerini 50 ile 100m cep değeri ile vurup bu nedenle fazladan 10 bomba daha atan ruslar mı yapacak?

iran A felan düşmedi. yalan dolan haber. bizim Rusya yoluna gidebilecek hiç bir fuzemiz yok. arti nükleer tehtid lere karşı bir savunma sistemi de yok.

• Aa öyle demeyin arkadaş haklı Rusya Çeçenistan'ı 6 saat, Afganistan'ı iste 14 saat gibi bir sürede yenmiş bir ülkedir.

Hey Allah'ım ya Sabahtan beri bir bitmediniz.
  • quote:

quote:

ajdar ın da makine mühendisi olduğu bir ülkede senin de olman gayet normal

ama yine de insan üzülmüyor değil, eğitim sistemi patlak deyip duruyoruz ama bu kadar da olmamalı

eğer makarasına değil de ciddi ciddi böyle bir konu açtıysan ne savaş teknolojisinden ne de savaş namına herhangi bir şeyden gram haberin yok, umarım ciddi değilsindir ne diyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.