< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Rusya’da yaşanır mı? (2. sayfa)

-
-
O zaman ben tıp eğitimini bitirip ülkemde hizmet vereyim en iyisi:D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben istanbul esenyurtta özel hastanede bir diş doktoruna diş tedavisi yaptırdım. Doktor yaptığı işçilik ve uzmanlığı belli oluyordu ve kendi imkanlarım çerçevesinde hediye verdim ona. Diş tedavisi sırasında "5 dakika bekleyelim dişin uyuşsun" dedi ve bende "iğne yapmadan uyuşuyor mu?" Diye sordum ve meğerse iğne yapmış benim haberim yok. Bir insan işinde uzman olduğunda başarısını her yerde gösterir.
Şaşırdığım şey böyle uzman bşr doktor esenyurtta ucuz bir hastanede nasıl olur idi. Çok sürmedi ve benim diş tedavimden sonra lüks bşr hastaneye başhekim olarak gitmiş.
Yani demek istediğim eğer sen yaşam kalitesinden kaygılıysan hak veririm ama doktor olmayı gönülden istiyorsan sen başarılı olursun ve o zaman para ve yaşam kalitesini düşünmene gerek kalmaz çünkü sen ihtiyaç duyulan bir doktor olursun ve seni kaçırmamak için herkes imkanlarını kullanmaktan çekinmeyecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Değerli görüşlerin için teşekkür ederim hocam🥰🥰🥰👨⚕️
Vladivostok daha guzel, ikisinde de yasamis biri olarak soyluyorum :D
-
Hocam Kazan'a gidip de tip egitimi alacaksan ki bu en az 4-5 sene kalacaksin demektir, ordan cok iyi bir kiz bulursun, sonra da hic donmezsin zaten Turkiye'ye. Kazan'in kizlari inanilmaz guzeldir. Oyle filmlerde falan bulamazsin ordaki kizlari. Bana sorarsan egitim btince istedigin kizi da al, Avrupa'da Isvicre, ALmanya gibi bir yere gec. 5 yil yeter Rusya'da.
-
Oo hocam valla sizden duydum bunu
Rus kızları güzel de Kazan’ın ayrı bir güzelliği şaşırttı
Bu arada eğitim 7 sene
Kazan Tataristanın başkentidir hocam. Moskova, St. Petersburg yani bizim forum ahalisinin Rusya diyince aklına gelen ilk iki şehirin kızları İstanbul kızlarından farklı değildir. Kazan, Ekaterinburg, Vladivostok, Perm, Artem gibi kçük şehirlerin kızları masallardaki prensesler gibidir. Gidince ne demek istediğimi anlarsın, burdan da bir yorum çakarsın ;)
Ben Rusya, Ukrayna, Avrupa, Kafkaslar, Afrika, Orta Doğu ve Asya'da yıllarca çalıştım. Ekaterinburg'ta, Primorski Krai bölgesinde, Kazan'da öyle kızlar gördüm ki, kızın birisi Yuliya Market'te aylık $150 dolara paketlemecilik yapıyordu, sandım ki bu Aryan Irkından mı acaba! Ya da Elf kızı! öyle böyle değil, evli olsan da yine de bu kızı alıp eve getirsen kuma olarak, karın itiraz ederse yüzüme tükür :) o derece büyüleyiciler :D yani karın bile iyi yapmışsın der bak :D
-
😂😂😂😂😂😂 ilahi hocam çok merak ettim şimdiden
Yaşanır tabi ki. Türkiyeden her halükarda iyidir. Ama Rusçayı ana dilin gibi bilmen gerekir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X