Şimdi Ara

Rusya Ateşkesi Bozmuş ...! Savaş Devamediyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Rusya Ateşkesi Bozmuş ...! Savaş Devamediyor.

KAFKASYA'DA SULAR DURULMUYOR
    ÇOK SAYIDA RUS ZIRHLISI TİFLİS'E İLERLİYOR

13.08.2008 14:51
    Gürcistan'ın Güney Osetya sınırındaki Gori kent merkezinden çıkan çok sayıda Rus zırhlısı Tiflis'e doğru ilerliyor.
    Zırhlı araç ve tanklarda Rus bayrağı görülüyor ve zırhlı araçların plaka numaralarında da Rus yazısı bulunuyor.
    Rus zırhlılarında bulunan askerler de kendilerini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına zafer işareti yapıyorlar.
    Tiflis yolu güzergahında çok az sayıda sivil araç görülürken, Tiflis'e yakın mesafede Gürcü polisi kontrol noktaları oluşturmuş bulunuyor.

"RUSYA ATEŞKESİ BOZDU"

Gürcistan Güvenlik Konseyi Sekreteri Aleksandır Lomaia, Rus ordusunun bu sabah Gori'yi bombaladığını ileri sürdü.
    Lomaia, Rusya'nın ateşkesi bozduğunu, sabah Gori kentini bombaladığını kaydetti. Lomaia, bombalamanın ardından Rusya'nın gönderdiği milislerin kenti yağmaladığını öne sürdü.

• Bu dakikadan sonra bişey olmaz. Antlaşma imzalandı. Antlaşmayı bozmak büyük tazminat gerektirir.
  • ya gçn haberlerde gördüm adamın tekinin yakını ölmüş başında feryat figan acayip içim cız etti... dedim hepinizin taa... a.kiu(düzeltme bu lafı rusyaya dedim tabiki )

çekilmez oldu lan dünya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 13 Ağustos 2008; 15:45:23 >
  • Bombardımanı Bırakıp İşgale Başlamışlar Diye Biliyorum
  • Ne Bekliyordunuz Hemen Çekileceklerinimi?
  • Rusya
  • gürcistan ken di kaşındı , abd yi arkasında sandı ama gerzekler kendilerine oynanan oyunun farkında değiller kalleşlerle işbirliği yapmanın cezasını çekiyorlar , haaa bu saatten sonra ne olur rusyanın toprağına toprak eklenir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ruslara karşı ıçımde hep bı korku vardır nedendır bılmem=)
  • Gürcistan nasıl bir cesarettir bu anlamadım.Rusyaya savaş açmak.Amerikaya güvenirsen olacağı bu
  • rusya'ya filan hiç demeyin.gürcistan kendi kaşındı ve havasını aldı.olan masum sivillere oldu ona yanıyorum..
  • Rusya zaten bunu bekliyordu.Eline fırsat geçmişken bırakırmı?Hayır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Boss

Bu dakikadan sonra bişey olmaz. Antlaşma imzalandı. Antlaşmayı bozmak büyük tazminat gerektirir.

imzalanmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.