Şimdi Ara

Rusya, 26 ton tavuk ve 40 ton mandalinayı geri gönderdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rusya, Kaliningrad limanına gelen Türkiye'de gelen 6 ton tavuk eti ve Kaluga gümrüğüne giren 39.5 ton mandalinayı geri gönderdi. Gümrüğe gelen mandalinalarda Akdenizi sineği bulunurken tavuklarda da veteriner belgelerinin usülüne göre düzenlenmediği belirtildi.

Rusya, gümrüklerinde kontrolden geçemeyen Türk tarım ve gıda ürünlerine yenileri eklendi. Son olarak Kaluga ve Kaliningrad gümrüklerinden “iade” haberleri geldi. Buna göre Kaluga gümrüğüne giren Türk menşeli 39,5 ton mandalinada Akdeniz sineği tarım zararlısı bulundu.

Rus basınına yansıyan haberlere göre, ayrıca Kaliningrad limanına gelen yine Türk malı 26 ton tavuk eti ise, veteriner belgeleri usulüne göre düzenlenmediği gerekçesiyle Rusya’ya sokulmadı.

KAYNAK

• Hadi iyiyiz yine, sahte balların stoklarını eritip piyasaya sürülmesine izin çıktıktan sonra tavuk ve mandalinayı'da afiyetle yiyeceğiz!!
  • Bizim millete Akdeniz zararlısı,Corona falan dokunmaz..
  • Sal geri malum kitle tüketir ne önemi var zaten sağlıksız denetimsiz besleniyor halk full kronik hasta.

Çoğu insan zaten 40ından sonra boşa kanser olmuyor hastaneler full hastaneye çalışıyor.İlaç içmeyen yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 22 Şubat 2020; 20:21:33 >
  • Bimden şoktan a101 den ne et alınır nede tavuk sakın !!!
  • Ona ordan 5000 ton domatesi de ekle gecen hafta iade olan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • her ay böyle birkaç konu açılıyor. bu ürünleri gönderenler hiç düşünümyor mu? üst üste kaç defa kontrolden geçmeyen ürünleri geri gönderdiler, bunu göndersek tekrar geri göndermeyecekler mi?

zamanında far cry 3'ü çok oynamıştım, o oyundaki şöyle bir kesit vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 22 Şubat 2020; 23:27:27 >

• Ben bu Rusya’nın yerinde olsam Türkiyeden birşey almam hep sorunlu çıkıyor geri gönderiyorlar onlarda bizim mideye giriyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi iste piyasa fiyati ucuzlar.
  • Tavuk döner yemeyin zaten zararlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Bimden şoktan a101 den ne et alınır nede tavuk sakın !!!
    Ispanaklı börek aldım zehirlendim rezalet

• quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

Ispanaklı börek aldım zehirlendim rezalet

Alıntıları Göster
    2019 da istanbul da bir marketten marka dondurma paketi aldim beyaz cikotali. Hava da sicakti bayagi evde yemek icin can atiyoruz . Evde dondurmayi actik bi isirik aldim inan ki seker deposu cola bile bu dondurmanin yaninda cok masum. dondurma paketini oldugu gibi cope attik.30 tl den fazla para verdim Turkiyegibi bir piyasada ama rezalet bir dondurmaydi. O gun bugundur hic dondurma yiyemiyorum hep tiksiniyorum. Belcikada el yapimi dondurmacilari var gercek seker kullananlar ama yiyemiyorum dodurma hayatim bitti paramla

• 36 kullanıcısına yanıt
    Dün benzeri benim de başıma geldi, markalı dediğimiz bir çikolatadan tek ısırık aldım, margarin ısırmışım gibi içim kalktı, direkt çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: 36

2019 da istanbul da bir marketten marka dondurma paketi aldim beyaz cikotali. Hava da sicakti bayagi evde yemek icin can atiyoruz . Evde dondurmayi actik bi isirik aldim inan ki seker deposu cola bile bu dondurmanin yaninda cok masum. dondurma paketini oldugu gibi cope attik.30 tl den fazla para verdim Turkiyegibi bir piyasada ama rezalet bir dondurmaydi. O gun bugundur hic dondurma yiyemiyorum hep tiksiniyorum. Belcikada el yapimi dondurmacilari var gercek seker kullananlar ama yiyemiyorum dodurma hayatim bitti paramla

Alıntıları Göster
    Markası neydi ben de Bi kere panda marka dondurma almıştım resmen margarin tadı geliyordu Bi ton küfür edip çöpe attım

• quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

Markası neydi ben de Bi kere panda marka dondurma almıştım resmen margarin tadı geliyordu Bi ton küfür edip çöpe attım

Alıntıları Göster
    Magnum Beyaz idi .
  • bu kadar zor mu tahlilini yapmak , belgesini hazırlamak.
    aklım almıyor.
    devletin ceza kesmesi lazım bu ihracatçılara
  • Rusya, 26 ton tavuk ve 40 ton mandalinayı geri gönderdi

Ruslar bizi vururken ATV de yani hünkarımızın kanalında Rus filmi yayınlanıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.