Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
158.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Plan-B

Bu silah olayi acayip saçma.Abartisiz 10-11 saat oynadik silah bulamadik.varillere bakiyorum ögrenmek için dogru durust bisey yok.oyun bu haliyle maximum 1 hafta baglar kendine.Daha önünde çok uzun biryol var.Gelisene kadar dayz gibi altarnatiflerini oynamak daha mantikli.

varillerden rad hapı ve hazmat kıyafet çıkıyor onlarla askeri üsse girmeyi deneyebilrisiniz büyük ihtimal silah ordan çıkar bir de air droptan çıkıyormuş sanırım ben açmıştım bi tanesini ama 20 kişiydik silahı göremeden almış olabilirler lamba, pompalı mermisi falan vardı eski versiyon da bolca silah var onu oynayabilirsiniz
  • oyunu yeni aldim arkadaslar oyun arkadasi ariyorum yaş:20
    steam:stylesl4yer
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Bu silah olayi acayip saçma.Abartisiz 10-11 saat oynadik silah bulamadik.varillere bakiyorum ögrenmek için dogru durust bisey yok.oyun bu haliyle maximum 1 hafta baglar kendine.Daha önünde çok uzun biryol var.Gelisene kadar dayz gibi altarnatiflerini oynamak daha mantikli.

varillerden rad hapı ve hazmat kıyafet çıkıyor onlarla askeri üsse girmeyi deneyebilrisiniz büyük ihtimal silah ordan çıkar bir de air droptan çıkıyormuş sanırım ben açmıştım bi tanesini ama 20 kişiydik silahı göremeden almış olabilirler lamba, pompalı mermisi falan vardı eski versiyon da bolca silah var onu oynayabilirsiniz

Silah yapmayi ogrenemiyormuyuz?

valla işte o rad bölgelerinde büyük askeriye tarzı bir yer falan gördüm ufakları da var o bölgelerden düşüyordur diye düşünüyorum silah kağıdı yada silahın kendisi veya air droptan çünkü çok fazla varil kırdım kodlu kilidi bile bulmak çok zor 1 tane bulabildik
    kimsede de silah da yok şans işi birazda ama düşürürlerdi elbet herkes balta ile geziyor fırsat bulursam bu akşam o askeriyeye girmeyi denicem bolca şırınga malzemesi, et var rad hapı da var ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama yada hazmat kıyafetler aktif mi bilmiyorum bu akşam denicem girmeyi onlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 18 Ocak 2015; 20:10:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Silah yapmayi ogrenemiyormuyuz?

valla işte o rad bölgelerinde büyük askeriye tarzı bir yer falan gördüm ufakları da var o bölgelerden düşüyordur diye düşünüyorum silah kağıdı yada silahın kendisi veya air droptan çünkü çok fazla varil kırdım kodlu kilidi bile bulmak çok zor 1 tane bulabildik
    kimsede de silah da yok şans işi birazda ama düşürürlerdi elbet herkes balta ile geziyor fırsat bulursam bu akşam o askeriyeye girmeyi denicem bolca şırınga malzemesi, et var rad hapı da var ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama yada hazmat kıyafetler aktif mi bilmiyorum bu akşam denicem girmeyi onlarla

Bulursan haber verde bosuna varil kirmakla ugraşmiyalim..5 saattir varil kiriyorum silah cikmadi.

varilden çıkacağını sanmam sanırım airdrop dan düşebilir silah olanı görmedim çünkü rad bölgelerini gezdim ve kutuların hepsi boş bir şey çıkmıyor sanırım daha eklemediler bilmiyorum

• keleşi air droptan çıkarttık 30vs2 sonucu bi arkadaşı kesip aldığımız 130 mermide cabası oldu fakat gun power bulamadık hala, mermisini öğrendik ama yapamıyoruz :D
    yani silah istiyorsanız airdrop almaya bakacaksınız alıp kaçmaya fakat herkes koşuyor yaklaştığınızda 3 kişi aniden üzerinize saldırmaya başlıyor

• Plan-B kullanıcısına yanıt
    kaleyi nasıl indirdiniz tahta kapıyı bile kıramıyoruz arkadaşla tüm balta çeşitleri falan var ama inmiyor canları anca merdiven blok falan kırılıyor sadece 2kişi birden vurduğumuz halde hep full canları
    gerek kalmadı ne bok yiyorlarsa yesinler son oynayışımdı sanırım oyunu arkadaşlar zorlamadıkça daha da rust oynayım diye girip oynayacağım bir oyun değil

saray gibi ev yaptık depoda 2-3 depo metal zırhlar keleş bulmuşuz mis fırında bile artan 100k odun var yani emek harcamışız adam uçarak eve girdi ve odunları bile aldı zırhları odunları keleşi mermileri aldı bizi öldürüp üzerimizdeki eşyaları bile aldı ateş ede ede geziyor şimdi dışarıda
    yeni oyunda hack görmemiştim eac vs. belki azalır diye ümit ediyordum öyle bir şey olmadı saatlerce emek verdiğiniz şeyleri adamlar gelip alıp gidiyor hani aim botla falan vursa dışarda 1 set alsa onu bile takmayacakken evinize yıkmadan girip içerdeki tüm stopu alıp gitmesi saray dikecek kadar odunu bile alıp gitmesi insana koyuyor şunu söylerdim dayz 500den fazla oyunum arasındaki en kötü oyun derdim şimdi rakip çıktı rust.

• Beyler oyunu satın aldım. Benimle oynamak isteyenler lütfen mesaj atarsa çok sevinirim şöyle sıfırdan başlamak istiyorum bi arkadaşla, başlar başlamaz elimde m4'le gezmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sterope -- 19 Ocak 2015; 10:47:50 >
  • hocam bende yeniyim beraber takılalım mı steam:stylesl4yer
    her tarafı kapalı tabiki
  • rustı yukluyorumda legacyı oyna cıkıyor o ne
  • ya şu yeni rustta serverlardan düşüp duruyorum giriyorum 10 saniye 20 saniye sonra tekrar server ekranı geliyor napmak lazım acep
  • Beyler bi serverde oynuyorum gaz lambası buldum eve koydum fakat yanlış yere koydum, geri nasıl alabilirim? Experimental, remove falan işlemiyor.

Edit; Geri almak istiyorum arkadaşlar kırmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sterope -- 20 Ocak 2015; 11:34:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterope

Beyler bi serverde oynuyorum gaz lambası buldum eve koydum fakat yanlış yere koydum, geri nasıl alabilirim? Experimental, remove falan işlemiyor.

denemedim ama büyük ihtimal kırabilirsin balta ile kırıp yenisini koyarsın istediğin yere
  • quote:

quote:

Beyler bi serverde oynuyorum gaz lambası buldum eve koydum fakat yanlış yere koydum, geri nasıl alabilirim? Experimental, remove falan işlemiyor.

denemedim ama büyük ihtimal kırabilirsin balta ile kırıp yenisini koyarsın istediğin yere

Hocam kırarsam gidiyor gaz lambası bulmak zor yeni başladım.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam kırarsam gidiyor gaz lambası bulmak zor yeni başladım.

fıçılardan çıkıyor ya bulursun yine :D bulana kadar onu kullan o zaman bulunca kırarsın

• Herkesin merak ettiği şeyleri yaziyim

Barut öğrenilmiyor
    Silah öğrenilmiyor
    Silah ve mermi sadece airdroptan çıkıyor
    Evler kırılabiliyor bunun neyle vurduğunuz tahta veya taş olması veya %8 %100 stable olmasıyla bir ilgisi yok herşey kırılabilir ama neden kırılabilir oluyor orasını bende çözemedim heralde oyunun bugu veya bi zaman sonra o hale geliyor.
    Son olarak radyasyonlu şehirlerde birşey olmuyor ben ne zaman gitsem boş .

Birde şimdi aklıma geldim map boyutu server sahibi tarafından değiştirilebiliyor 1000 ila 8000 arası .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 20 Ocak 2015; 14:11:32 >
  • biz 10 kişi ile rust a başlıyacagız ama server olarak hangi serverlari önerirsiniz :) saglam hack siz server lazım :)
  • Benim sürekli receiving data da kalıyor son 2 haftadır giremiyorum yeni rust'a bir türlü.
  • Her serverdemi orda kalıyor ki ? senin oyunda bi hata olmuş kesin çünkü ben dahil 6 kişide sorun olmadı 4 gündür .
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.