Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
158.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu bilmiyorumda türk sunucusunda taşların üstüne ev yaptık her olasılığı test ettik kimse giremiyordu ama dün girmişler birdaha asla türk sunucusunda oynamayacam hileci kaynıyor zaten türklerin işi gücü hile crossfire adlı oyun bu yüzden türkiyeye kapatılmıştı %95 i türk hileci olduğundan
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    Her hafta wipe geliyor sende iyi salladın yani .
  • 4gb ramle oynayan var mı ? Nasıl sıkıntı oluyor mu parayı boşa vermek istemiyorum

Not : Alıntılayarak veya cevaplayarak verirseniz mesajı yada özel mesajla seinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 4 Şubat 2015; 0:48:31 >
  • Arkadaşlar benim pc nin rami 4 gb ve win7 32 bit .Rustu aldım ve bir servera girerken hep oyun atıyor.Giremiyorum.Buna çare ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz.Eğer bir çare yoksa rust u olmayan arkadaşlara ucuza satabilirim hesabı .
  • bende bir problem var net.connect ip ile konsoldan serverlara giremiyorum bilinmeyen komut falan diyor.
  • hocam her büyük pachte oluyo mesela bugun yada yarin gelebilir devblok 46 yayinlandi
    eklenenlerin bazilari çati patlayici uniq item paneli Durability

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StyleSlayer -- 7 Şubat 2015; 0:09:01 >
  • Bu oyunumu alsam the forest mı alsam çok arada kaldım ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Rust konusunda ne denmesini bekliyordunki ^^ the forest bildiğim single player multisi çıktımı emin değilim ama açık dünya olacağını sanmıyorum the forest'ın ikisi farklı oyunlar diye biliyorum , bence rust al :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 7 Şubat 2015; 2:48:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Bu oyunumu alsam the forest mı alsam çok arada kaldım ya

eğer uzun süre oynamam zamanım az hile derdi olmasın diyorsan forest alabilirsin forest single player yada co op olarak arkadaşınla oynayabiliyorsun oda yeni eklendi zaten, forestte 10 saat belki 30 saat oynadıktan sonra sıkılabilirsin yani bi 300 saat oynancak oyun değil rust multiplayer ağırlıklı ve craft sistemi daha gelişmiş forestte pek craft sistemi de yok 3-5 tane ev tipi var yeni eklenlerle falan seçiyorsun sonra ağaç kesip götürüyorsun falan yani bi ev tasarlamıyorsun mesela
    forest indirimlerde baya ucuzluyor istiyorsan 2sini de al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

eğer uzun süre oynamam zamanım az hile derdi olmasın diyorsan forest alabilirsin forest single player yada co op olarak arkadaşınla oynayabiliyorsun oda yeni eklendi zaten, forestte 10 saat belki 30 saat oynadıktan sonra sıkılabilirsin yani bi 300 saat oynancak oyun değil rust multiplayer ağırlıklı ve craft sistemi daha gelişmiş forestte pek craft sistemi de yok 3-5 tane ev tipi var yeni eklenlerle falan seçiyorsun sonra ağaç kesip götürüyorsun falan yani bi ev tasarlamıyorsun mesela

fazla vaktim yok o yüzden forest düşünüyorum ama dediğin gibi forest'ta içerik azmış..Bu arada benim pc 6 senelik dandik sence kaldırır mı bu sistem intel core 2 duo 2.4 ghz,3 gb ram,nvidia gt430 var.The forest'u ilk torrentte oynayıp denemiştim kaldırır mı vs diye şaşırdım high'da kaldırmıştı.Ama rust'ı bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 7 Şubat 2015; 14:19:45 >

• quote:

quote:

quote:

fazla vaktim yok o yüzden forest düşünüyorum ama dediğin gibi forest'ta içerik azmış..Konununda yeri değil ama peki state of decay hakkında ne düşünüyorsun.Craft falan yok ama walking dead havası cezbediyor :D

state of decay bence iyi oyun ben oynuyordum bırakma sebebim şu oldu başta güçlü bir adamla başlayıp geliştirdim bir yerde gaza gelip öldüm ve o adam gitti yani tekrar doğma olayı yok grubundaki başka bir karakterden devam ediyorsun sakat canı az olan bi kızı verince onla da öldüm sonra baştan başlamak istedim ama zor geldi her neyse yani alacaksan önerim ölürsem bir şey olmaz mantığıyla oynama dikkatli oyna adama yazık olmasın :D
    edit: bu arada o sisteme rust alma bence yeni versiyonu oynayabileceğini düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 7 Şubat 2015; 14:24:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

fazla vaktim yok o yüzden forest düşünüyorum ama dediğin gibi forest'ta içerik azmış..Konununda yeri değil ama peki state of decay hakkında ne düşünüyorsun.Craft falan yok ama walking dead havası cezbediyor :D

state of decay bence iyi oyun ben oynuyordum bırakma sebebim şu oldu başta güçlü bir adamla başlayıp geliştirdim bir yerde gaza gelip öldüm ve o adam gitti yani tekrar doğma olayı yok grubundaki başka bir karakterden devam ediyorsun sakat canı az olan bi kızı verince onla da öldüm sonra baştan başlamak istedim ama zor geldi her neyse yani alacaksan önerim ölürsem bir şey olmaz mantığıyla oynama dikkatli oyna adama yazık olmasın :D
    edit: bu arada o sisteme rust alma bence yeni versiyonu oynayabileceğini düşünmüyorum

hadi ya iyi mi sistem istiyor.En iyisi ben bir deneyim son update ile torrentten kaldırmazsa almam o zaman.

• arkadaşlar yeni rustta skype veya ts3 lü tercihen ts3 16-17-18 yaşlarında bir ekip arıyorum ben 17 yaşındayım küfür etmeyen ve en önemlisi bana oyunu öğretecek arkadaşlar arıyorum sözünüzü dinlerim öğrenene kadar beraber hareket edebilirim lütfen burdan cevap verin :) bekliyorum.
  • beyler steam id:halil4442 varsa berabr oynamak isteyen buyursun eklesin yaş 20
  • beyler oyun yenilenecek diyorlardı yeni bi oyunmu yapıldı yoksa üstünemi ekleniyor nasıl oldu o?
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Yeni yapıldı yapılıyor direk play rust seçerek girersen yenisi , old verison yazanı seçersen eskisi , farklı oyunlar yani .
  • yenide gt635m ile 9-10 fps alıyorum normal mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MENTALİTA ULTRAS

yenide gt635m ile 9-10 fps alıyorum normal mi bu?

yeni versiyon ağır öyle laptopta bu kartlarla pek oynancak gibi değil bu kartların sadece göz boyayacak bellekleri var çekirdek güçleri performansları çok zayıf
  • Yeni versionda galiba tek harita var arkadaşlarımızı nasıl bulabiliriz yardımcı oalbilicek varmı ?
  • Despotables kullanıcısına yanıt
    Tek değil yüzlerce harita çeşidi var ve boyutları farklı eskiden 1000 ila 8000 km2 arasıydı şimdi değişti 36 km2 falan yazıyor sayılar değişti ama hala küçük büyük ve yer şekilleri falan filan farklı seed olarak geçiyor map çeşitlerihttp://www.playrusthq.com/map-gallery burdan bakabilirsin map çeşitlerine hepsi varmı bilmiyorum ama epey var ve bazı serverler bu sitede mapi paylaşırsa kendini ve arkadaşlarını görebiliyorsun hatta isterlerse herkesi görmeni sağlıyor server sahipleri , mapte kim nerde görüyorsun ama anlık değil 1-2 dakikada bir yenileniyor ondan sorun olmuyor çok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 10 Şubat 2015; 16:09:11 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.