Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
158.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Türk server var mı birlikte oynayalım ?
  • RUST [ANA KONU]

RUST [ANA KONU]

2 saat once taze cikti.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni güncellemede loot fıçıları ve radtown eklenmi ama kilit yapamıyorsunuz her şey yay dahil blueprint e dönmüş durumda rahatlıkla hayvan avlayamadığınız gibi evinizin kapısını kilitleyemiyorsunuz yani herkes fıçı peşinde koşuyor bugün koştururken bi resim atayım yüz tane fıçı kırdım çıkmadı yere atıyordum artık eşyaları 20 kişi kestim en sonunda 4vs1 sonuncu adam indirdi öldüm kilit bulamadan yada yay silah da cıkmadı tabiki airdroptan çıkıyormuş sanırım 20 kişi kim vurduya gidiyorsun airdrop da gelmiş ama sıkıntı tabi offical server için konuşuyorum amsterdam 2 de yaklaşık 100 kişi ile oynadım birde amaçsızca sürekli taşla peşinizde koşanlar var sizde de taş var amaçsızca kapışıyorlar deniz kenarında 10 kişi saatlerce taşla vs atıyor herkes
    RUST [ANA KONU]
    bu arada optimizasyon düzelmiş en azından 25fps altına düşmüyor fullhd fantastic blur dışındaki tüm ayarlar açık olduğu halde genelde 30+
    edit:
    @berkay simage kullanırsan sayfanın içine etmemiş olursun kardeşim sayfa düzeni bozulmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 17 Ocak 2015; 1:50:22 >

• Beyler ben alacağım fakat korsan online oyunda çok hack var orjinalde de var mı? Yoksa alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sterope -- 17 Ocak 2015; 9:19:51 >
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    Oyunda optimization sorunları bulunuyor hele eski oyunda daha çok bu dediğim yeni olan sürüm daha bir stabil çalışıyor istersen onu bir kontrol et.

• G2a dan aldim bakalim bugun 15 liraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Sterope

Beyler ben alacağım fakat korsan online oyunda çok hack var orjinalde de var mı? Yoksa alacağım.

Şöyle anlatayım yeni rustta hack görmedim duymadım. Eski oyunda bir ara vardı ama artık serverlar anti-hack pluginleri falan yüklemiş sanırsam son oynadığım 1-2 haftada 1 kez dahi hack görmedim ama bu oynadığın servera da bağlı tabii. Ayrıca şimdi hack yok kimse diyemez. Adam çaktırmadan yapıyor olabilir yada yarın yeni bir program çıkar bunu kimse bilemez. Korsanı ben de deneyimledim o kadar hacki orijinal oyunda bulabileceğini sanmıyorum.

Ha bir de şu ekran çözünürlüğünü değiştirince sağdan soldan siyah ekran çıkıyor yeni rustta onu nasıl halledicez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 17 Ocak 2015; 20:02:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

dayz i normal low karışımı rahatlıkla oynatan pc bu oyunda tökezliyor kafayı yiyecegim

öncelikle bu oyun dayz değil bunun mapini oynayan oyuncular şekillendiiyor yüklü bir mapden oynanmıyor ztn dayzi bile lowda oynuyorsan legacy versiyonu oyna onu gayet stabil kaldırır diye düşünüyorum yeni versiyon optimizasyon şuan iyi aslında ileride daha iyi olursa o zaman oynarsın yeni versiyon daha yeni gelişiyor sıfırdan yaptılar dayz gibi arma2den kopyalayıp bir oyun bırakmadılar 2. oyunu yapıyorlar yüksek grafikler ve ayrıntılarla
  • Aynen katılıyorum çok güzel birşey çıkacak gibi ortaya.

• 1Ceko kullanıcısına yanıt
    Onu ekran kartı ayarlarından değiştiricen hacı oyunla ilgisi yok , nvidia ise ekran kartın masaüstüne sağ tıkla nvidia denetim masasını aç orda masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla diye biryer olacak orda sende ölçeklendirme yok seçili olduğundan masaüstü ile aynı çözünürlük seçmezsen öyle olur orda tam ekran seçeneği var onu seçersen siyah kenarlar olmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 17 Ocak 2015; 22:03:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandark

Oyuna uzun süre ara vermiştim hile çokluğundan ve ergenlerden tabiki. Şu sıralar survival oyun kıtlığı çekiyorum. Oyuna bir şans daha vermeye karar kıldım. Call of duty tarzı değilde taksiksel ve survival yönüyle oynayan varsa grup kurmak isterim yada kalabalık olmayan gruplar varsa davetinizi bekliyorum. Takip inceleme taktiksel baskınlar falan eğlenceli oluyor. Birde güzel server varsa paylaşım bekliyorum. Yaş 26 Steam:MeQira

Dostum ben de geçen sene almıştım ama adam akıllı oynayamadım, tek başıma oynamak çok zordu. O zamanlardan beri girmiyorum, seni ekledim belki bi ara birlikte gireriz. Benim de yaş 23 bu arada.
  • Oyun bence şuan gerçekten berbat durumda bu varil olayıyla , saatlerce varil arıyoruz ya boş çıkıyor yada adam akıllı birşey çıkmıyor oyunda tek yapılan şey varil aramak oldu çok sıkıcı , umarım kalkar bu varil saçmalığı veya içinden çıkanlar adam akıllı düzeltilir yoksa bir çok kişinin oyunu bırakacağından eminim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: _recoo

quote:

Orijinalden alıntı: gandark

Oyuna uzun süre ara vermiştim hile çokluğundan ve ergenlerden tabiki. Şu sıralar survival oyun kıtlığı çekiyorum. Oyuna bir şans daha vermeye karar kıldım. Call of duty tarzı değilde taksiksel ve survival yönüyle oynayan varsa grup kurmak isterim yada kalabalık olmayan gruplar varsa davetinizi bekliyorum. Takip inceleme taktiksel baskınlar falan eğlenceli oluyor. Birde güzel server varsa paylaşım bekliyorum. Yaş 26 Steam:MeQira

Dostum ben de geçen sene almıştım ama adam akıllı oynayamadım, tek başıma oynamak çok zordu. O zamanlardan beri girmiyorum, seni ekledim belki bi ara birlikte gireriz. Benim de yaş 23 bu arada.

Bende bayadır oynamıyorum ve yeniden başlamak istedim bende 2nizide ekliyorum :).

• quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Onu ekran kartı ayarlarından değiştiricen hacı oyunla ilgisi yok , nvidia ise ekran kartın masaüstüne sağ tıkla nvidia denetim masasını aç orda masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla diye biryer olacak orda sende ölçeklendirme yok seçili olduğundan masaüstü ile aynı çözünürlük seçmezsen öyle olur orda tam ekran seçeneği var onu seçersen siyah kenarlar olmaz .

Amd kullanıyoruz onun için nereye girmeli. İyi de başka oyunda olmuyor bu başka oyunda çözünürlük düşünürünce sıkıntı yok rust legacy de bile sıkıntı yok sadece yeni rustta çözünürlüğü azaltınca yanlar siyah oluyor.

Bir de çoğu zaman server'a girerken receiving data diyor ve dolarken donuyor kalıyor bunun çözümü nedir? Çok fazla yaşayan var internette araştırdığıma göre ama çözeni göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 18 Ocak 2015; 2:19:02 >

• Arkadaşlar oyunda bir ev yaptığımızda diyelim ki oyunu kapattık veya farklı bir servere geçtik bu evimiz yerinde kalıyor mu? Yoksa gidiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

Arkadaşlar oyunda bir ev yaptığımızda diyelim ki oyunu kapattık veya farklı bir servere geçtik bu evimiz yerinde kalıyor mu? Yoksa gidiyor mu?

server wipe yemedigi sürece duruyor. lakin kücük bir ayrıntı var. cok uzun süre oyuna girmez isen çürüyor hersey ve yok oluyor. oyuna girip tamir etmen gerekiyor kısaca.
  • yeni versiyonda arkadaşla araya araya sonunda 1 tane code lock düşürdük fakat bi türlü öğrenemedik, 3 katlı evi diktik tek kilit var ama güçlü axeler ile 2 kişi vursak bile bile can inmiyor yıkamazlar heralde oyun sürekli değişiyor ama oturmuyor bir şeyler bu versiyon hemen değişmez wipe yemez inşallah da o kadar uğraştık oynasak biraz :D offical da 100 kişi sürekli bir heyecan :D
    kıyafet görüntülerinde buglar devam yeni önü açık ceket gelmiş üzerimdekinin altına t-shirt giyebiliyorum fakat görüldüğü gibi taşmalar yapıyor, ayrıca kıyafetler defans olarak pek işe yaramıyor sanırım mesela metal göğüslük ve kafalığın metal kısmına gelirse sekebiliyor diye biliyorum onun dışında sağlam gömüyorlar üzerimdekileri de çıplakken bi adamı kesip aldım zaten et yiyene kadar 2 vurdum axe ile öldü, ayrıca tab kısmında da defans bölümünde pek bonus yok

RUST [ANA KONU]

loot olayından sonra yeni versiyonu oynayacaklara bir kaç öneri yapayım
    önce bilmeyenler için yeni versiyonda varillerden drop düşüyor gördüğünüz varilleri kırın
    *oyuna girdiğinizde direk ev yapmayın en azından bir lock düşürün öğrenin sonra evi yapın eğer keyi kaybederseniz evde taş, odun ve kilidiniz hazır olsun doğduğunuzda kapıyı yıkıp tekrar yapabiliyorsunuz kilidi değiştiriyorsunuz o şekilde idare edersiniz code lock bulana kadar biz öyle yaptık
    *eğer lock bulamadınız çıkmanız gerek ama bir sürü malzeme topladım diyorsunuz o zaman 1x1 ev dikin hemen içine koyun dolabı kapatın 4 bi tarafı duvarla tekrar oyuna girdiğinizde duvarı yıkıp çıkın
    *kalabalık bölgelerde uğraşmayın serverın yarısı taşla kapışıyor kendi haline bırakın :D
    *envarteriniz de pişmiş et bulundurun insan eti 10 hayvan eti 50 can veriyor 4vs1 de kaça kaça sırayla kesiyoruz adamları etler sayesinde
    *evinizin dışında biri var mı diye çıkarken f3 ile fps modundan çıkıp duvarlara yaklaşarak çevreyi kontrol edebilirsiniz
    *çok fazla et toplarsanız stok yaparken eski versiyonda olduğu gibi pişirerek stoklamayın durduk yere 2-3 kutudaki etlerimiz yanmış et gibi oldu yenmeyecek hale geldi çürüyor sanırım tam emin değilim bundan ama oldu yani durduk yere, ondan yanınıza alacağınız kadar pişirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 18 Ocak 2015; 5:23:12 >

• 1Ceko kullanıcısına yanıt
    Valla ozaman bi fikrim yok bende öyle bi sorun yok çünkü aklıma gelen tek o ayar var nvidia'da bendede bazı oyunlarda öyleydi dediğimi yaptım düzeldi her oyunda bak şimdi aklıma geldi birde bu tam ekran veya ölçeklendirme ayarını yapan şeyi seçebiliyorsun Ekran veya GPU diye ben GPU'yu seçtim ekran seçiliyse sanırım oyunlarında ölçeklendirme ayarı var ona göre oluyor GPU yu seçersen oyununki ne olursa olsun ekran kartı ayarı neyse o olur anlatabildim umarım çünkü bende böyle olmuştu Ekran seçili iken birşey değişmemişti GPU seçtiğimde siyah kenarlar yok olmuştu ve oyunun ölçeklendirme ayarını değiştiremediğine göre şuan tek çözüm ekran kartından yapman .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 18 Ocak 2015; 12:40:12 >
  • Grafikler baya degişmiş , oyunda pvp nasıl bandit olarak oynamaktan zevk alıyorum bu oyun buna elverişlimi? askerden gelince alayım artık az kaldı gitmeme dün niyetlendim almaya bi 15 gün oynarım diye ama 15gün için degmez dedim sonra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellat87

quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

Arkadaşlar oyunda bir ev yaptığımızda diyelim ki oyunu kapattık veya farklı bir servere geçtik bu evimiz yerinde kalıyor mu? Yoksa gidiyor mu?

server wipe yemedigi sürece duruyor. lakin kücük bir ayrıntı var. cok uzun süre oyuna girmez isen çürüyor hersey ve yok oluyor. oyuna girip tamir etmen gerekiyor kısaca.

Sağol kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.