Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
158.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yigittasdemir

Oyuna makul bir şekilde başlamanda fayda var. İlk hedefin 1x1 bir ev olsun. Mantıklı bir şekilde insanların tahmin edebileceği yahut yoğunlaşabileceği bir bölgenin zıt kısmına yap.Evini yükseltip bir tane de sleeping bag yap. Ardından hem maden araştır,hem bulunduğun bölgeyi tanı. Sonrası zaten kendiliğinden şekillenecek.Benim oyuna giriş stratejim bu yönde,çoğu zaman da başarılı oluyor.

Diğer taraftan dayz,rust tartışmalarınız çok saçma, nihayetinde ikisi de oyun,keyif almaya bakmanız daha mantıklı.

eski versiyon iyidi arkadaşları bulmak da kolaydı. şimdi arkadaşı bulana kadar yarım saat geçiyor en az :(
  • Yeni güncellemeyle ilgili bilgi vermek istedim.

Devblog'u takip edenler az çok ön izlenimi biliyordur.Yapılaşma tamamen güncellenerek farklı bir hale geldi.Elbette bu yapılaşma artıları ve eksileriyle de geldi.Ben kendi görüşlerimi aktaracağım.

İlk olarak, bir çoğumuzun ciddi sorunu olan fps nispeten daha iyileştirilmiş.En azından kare kare donmaları artık yaşamıyorum.Önceki yapı sistemi bence gayet tatmin ediciydi,aynı şekilde yeni gelen de öyle.Fakat kapıların açılmaması, açılsa da çok geç açılıyor olması gibi bir problem var.Aynı şekilde birebir diğer oyuncularla etkileşim de çok zor hale geldi.Ping sorunu gibi de geliyor bana ama emin olamadım.Örnek vererek açıklayayım; şayet melee bir silahla(balta vb.) bir kullanıcıya saldırmanız neredeyse imkansız halde. Bunun sebebini yukarıda da dediğim gibi ping zannediyordum. Ancak bir türk serverında da aynı problemi yaşadım.Tabi evinizin kapıları da çok gecikmeli olarak açılıyor. Diğer yandan yapı sisteminin yenilenmesiyle artık fizik kurallarını yok sayarak yapılar inşa etmenin de önüne geçilmiş gibi. O da şöyle, şayet zemini kırarsanız üzerindeki yapı parçaları da kağıttan kule gibi dökülmeye başlıyor.Bu benim hoşuma giden bir özellik oldu.Bunun dışında merdiven sistemi değişmiş ki bu bence çok kötü olmuş. Sizi ciddi manada kısıtlıyor.Bir üst kata çıkabilmek için 2x zeminden feragat etmeniz gerekiyor.Yapıyla ilgili son söyleyeceğim özellik ise artık evinizin belirli bir çevre aralığına başka birinin yapı kurmasının önüne geçebilen bir box sistemi gelmiş.Eve kurduğunuz bu dolapla izniniz olmadan ya da o dolaba herhangi biri erişmeden evin ve yakın çevresinde farklı bir yapı yapmak olanaksız.

Toparlayacak olursak yeni yapı sistemi genel itibariyle güzel.Ancak şu an ben oynayamıyorum.Kapıların açılmamasından ve kullanıcılarla etkileşime girmenin çok zor olduğundan.Zaten bu güncellemeyle ilgili blog kullanıcı yorumları kısmı bloke edilmiş.Sanıyorum yapımcılarda olayın farkında.Önümüzdeki cumaya düzeltilir diye umuyorum.

Ekstradan tavuk,menü vb şeylerde de değişikliğe gidilmiş.

• Beyler oyunu yeni aldım fakat legacy de 10 sn de bir 1-2 sn lik donma oluyor .Fakat yeni sürümünde böyle bi problemim yok ,oyun akıcı.Bunun başka bir nedenden oldugunu düşünüyorum leptopun modeli z500 çözümü bilen varsa lütfen yardım etsin.
    8gb ram
    i5
    nvidia gt 640m
    2gb ekran kkartı
  • Herhangi bir sunucuya girdiğim zaman 5-10 dakika sonra şöyle bir hata alıyorum.

Nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achefort -- 23 Kasım 2014; 0:46:24 >
  • ben et pişirmede büyük sorun yaşadım odun o kadar yavaş gidiyor ki yine 70 odunda falan pişiyor et ama o 70 odun 5 dakikada falan yanıyor herhalde. böyle bir sorun yaşayan var mı yeni güncellemerde yoksa server ile mi alakalıydı benimki.
  • 1Ceko kullanıcısına yanıt
    Ya serverlerde bi bokluk var anlamadım kapıyı çalıyorum 1 dakika sonra tak tak tak sesi geliyor açıp kapatırkende öyle ondan oynamıyorum anlamadım bazı serverde öyle bazılarında değil .

Birde birşey soracağım bu uzaktaki ağaçları herşeyi max yapsamda 2 boyutlu kare kare noktalı görüyorum düzeltemiyormuyuz bunu ya .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 23 Kasım 2014; 21:05:54 >
  • Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum acaba takım arkadaşı arayan varmı ?
  • Arkadaşlar hemen hemen hepimizin sorunları aynı. Son gelen güncellemeden sonra bunlar oldu. Ancak bir önceki yazdığım sorunlar nispeten azaltılmış küçük bir güncelleme aldı.Yine de hala bir çok problem var.Kapılar olsun,boxları bir kez açınca oyuna girip çıkmadan tekrar açamama olsun,diğer oyuncuların laga takılmış gibi görünüyor oluşu olsun.. uzar gider. Bir sonraki cumaya kadar oynama taraftarı değilim.
  • Yeni değişikliklere sevindim. Saçmalıklar yavaş yavaş gideriliyor. Daha da iyi olması dileklerimle biraz daha bekleyeceğim.
  • yigittasdemir kullanıcısına yanıt
    SANIRIM EN SON TAŞ EV YAPILIYOR.METAL EV YOK ARTIK.KAPILAR SADECE METAL OLUYOR.
    TAVAN ÇOK ÇABUK KIRILIYOR.SAĞLAM DEĞİL.EVLERE GIRMEK DAHA KOLAY.
    DOMUZ GEYIK ÇOK HIZLI OLDURMEK ÇOK GÜÇ.AYI VE KRT HIZLI KOŞUYOR VE UZUN SÜRE PEŞİNİ BIRAKMIYOR.ONLARDAN KAÇARKEN BAŞKA BİRİ SİZİ ÖLDÜRÜYOR.
    BİR ŞEY DAHA VAR AYVANLAR HAKKINDA.
    EĞER BİR KURT YADA AYI ARKADAŞINIZIN PEŞİNDEYSE VE SİZ O HAYVANA ZARAR VERİRSENİZ SİZİN PEŞİNİZE DÜŞÜYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvassabi -- 24 Kasım 2014; 1:16:59 >
  • vvassabi kullanıcısına yanıt
    İyide son dediğin normal ve iyi birşey sen birini kovalıyorken biri sana vurursa onun peşine düşmezmisin mal gibi vurmasına izin mi verirsin

ayrıca hızlı koşmaları gayet iyi olmuş ev konusuna gelince dolap koyarsan kıramazlar evini ben öyle biliyorum canı artıyor kendi kendine hızlı bir şekilde .
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    kötü demedim ki
  • Az önce tekrar girip deneyeyim dedim.Yalnız olduğum için yine mod bir server idi. Güzelce kuruldum bir yere fakat yok yani,elemanlar buglardan yararlanıp yine öldürdüler beni.Özet olarak bu hafta oynamanız yalnızca zaman kaybı olur.

Ekstradan bir toplulukla da karşılaştım.Adamlar bildiğin köy gibi bir yer kurmuşlar.Muazzamdı. Keşke bizlerde kalabalık gruplar halinde oynasak.
  • BU OYUN OYNANMAZ.HIRSIZ HACKCİ COK.GUN BOYU UGRASTİGİNİZ SEYLER SABAHA CALINMIŞ OLUYOR.DUZELENE KADAR GİRMEM BİR DAHA.
  • o kadar maden topladık adamlar güncelleme ile hayvanları aktif hale getirmişler ne bileyim ben halen bozuk sanıyordum. Açlıkta vardı gidip ayı öldüreyim dedim bir baktım peşime takıldı hızlı da koşuyor namussuz ondan kaçarken 2 tane pençe yedim yetişti bana az ileride bir de kurt takıldı peşime tam bir kaya gördüm üzerine zıplayayım kurtarayım kendimi derken kurt atladı arkadan öldüm yarım saatlik maden uğraşım boşa gitti. Ama hayvanların daha saldırgan ve hızlı olmalarına sevindim. Yeni güncellemede ayrıca doğarken artık meşaleyede sahibiz bunu gündüz gece döngüsünde gecelerin çok karanlık olmasına bağlıyorum iyi yapmışlar.

• yeni versiyonun offical serverın da uzun süreli oynayan oldu mu ? şunu soracam her hafta güncelleme geliyor yeni bir şey geliyor değişiyor vs. sürekli server siliniyor mu ? yoksa büyük bi ev yaptık diyelim kalıyor mu her hafta tekrar tekrar mı yapacaz yani oynamak istersek ?
  • Yeni rustta hile yok sanırsam diğerinin durumu malum da
  • Arkadaşlar Rust yılbaşında indirime girermi ? Girerse ne kadar olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPotter27

Arkadaşlar Rust yılbaşında indirime girermi ? Girerse ne kadar olur ?

%90 garanti
  • komşu çocuğu kullanıcısına yanıt
    Çok süper olur eğer girerse indirime :D Daha almadım ben çünkü
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.