Şimdi Ara

Ruslarla birlikte PYD'ye karşı savaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD, terörist PYD'yi destekliyor. Gözümüzün içine baka baka. Göstere göstere.

    Biz napıyoruz?

    Yapılması gereken Ruslar birlikte PYD'ye karşı savaştır. Bunu "Suriye'nin toprak bütünlüğünü sağlıyoruz" fikri ile destekleyerek pek ala bu yapılabilir. Bu işten bizim çıkarımız, Fırat kalkanı harekatında yavaş kaldığımız PYD'ye karşı mücadelenin hızlanmasıdır . Rusya'nın çıkarı ise Türkiye'yi NATO'dan koparmak ve ABD'ye karşı bir müttefik kazanmak olabilir.



  • rusyanın pkk yı desteklemedigini nerden biliyon bunlar hep teori düşmanını belgeleyeceksin
  • işid olabilir kukla yapabilirsin ama türkiye terör destekçisi eli kanlı ülkeler arasına girmesin boşver bizler canavar degiliz gerek yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniz006

    işid olabilir kukla yapabilirsin ama türkiye terör destekçisi eli kanlı ülkeler arasına girmesin boşver bizler canavar degiliz gerek yok

    bak anlamak isteyenle ne güzel anlaşıyoruz,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusların bunu kabul etmesinin tek yolu pyd ile birlikte ösoya da karşı savaşmaktır. Bana göre yapılabilecek en doğru hareket olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ferrari

    Türkiye'nin şu durumda NATO'dan çıkması imkansız. Yani boşuna ümitlenmeyin.

    İmkansız diye birşey yok, kolay değil diyelim bence. Ben de zaten NATO'dan çıkalım demedim ama bu bir kozdur ve bizim bu kozu kullanmamız lazım. Ayrıca şu anda ülkenin düzlüğe çıkması için yeni fikirlere ve ümitlenmeye ihtiyacımız var. Hep aynı şeyleri yaparak ( yani aslında birşey yapmayarak) içinde bulunduğumuz durumdan kurtulamayız. Artık, farklı oynamanın zamanı geldi.

    Çok basit, ABD, PYD'yi destekliyorsa bunun cezasını çekmeli!

    Bu sözel olarak Rusya ile yakınlaştık demekle olmuyor. Harekete geçmekle olur ancak!

    NATO'da çatırtı yaratmak ve Rusya ile stratejik işbirliği yaratmak emin ol ABD'ye, PYD kartını çok düşündürtecektir.




  • nucro kullanıcısına yanıt
    Rusya istese bize bile gerek duymaz, girer Suriye'yi temizler, üstüne Irak'ı hediye eder, veya kendi toprağına katabilir, veyahut Suriye bayrağına bayrağını ekleyip sömürgesi yapabilir, engel olan durum 3. Dünya Savaşı'nın başlayabilme sebebi. Osmanlı'nın son zamanları gibi elli cephede savaşa başlamak istemiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kozbey -- 19 Aralık 2016; 10:23:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _Kozbey kullanıcısına yanıt
    Burada mesele Rusya, girer dümdüz eder demek değil. Ona bakarsan ABD de girse dümdüz eder. Mesele, ülkelerin artık 1. ve 2. dünya savaşındaki gibi kafadan birbirleriyle savaşması değil, savaşı başka güçler-halklar üzerinden yapmaları ( vekalet savaşları denilen şey)

    Bu vekalet savaşlarında ABD açık açık PYD'yi kullanıyor, Suriye ve Irak'ı istediği gibi şekillendiriyor. Rusya da buna dur dedi. Esad'ı destekledi (sen cephe açmadı diyorsun ama oraya yolladığı füze ve savaş gemilerini okumuyorsun galiba basında).

    ABD, PYD'yi desteklerken olan bize oluyor! Türkiye buna karşı hamle yapmaz ise, bataklığı Suriye ve Irak'ta kurutmaz ise daha çok ağlarız!
  • Evet, ABD nin maşası fetodan hamle geldi.

    Hamle sırası bizde ve Ruslarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.